Palvelumme

Lukkoseppä 24h paikalle vaikka heti alueella Helsinki, Espoo ja Vantaa

Meillä on mahdollisuus lähettää lukkoseppä heti kohteeseen.  Päivystävä lukkoseppämme palvelee 24h pääkaupunkiseudulla vuoden jokaisena päivänä.

Asiakaspalvelu 24h puh: 0201 24 24 24

Luotettava Abloy- ja iLOQ -valtuutettu lukkoliike

Olemme ammattitaitoinen Abloy ja iLOQ -valtuutettu lukkoliike. Palvelemme kotitalouksia ja yritysasiakkaita aina yksittäisen lukon tarpeista laajoihin lukitusratkaisuihin asti. Abloy-valtuutetut lukkoseppämme suorittavat kaikki lukitukseen ja turvallisuuteen liittyvät työt vuosien ammattitaidolla. Olemme Suomen ainoa Rekisteröity TURVASEPPÄ® liike.

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeää. Huolehdimme siitä, että asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme asettamat vaatimukset ja tavoitteet täyttyvät. Periaatteemme on, että sovitussa pysytään ja asiakkaalle toimitetaan vain täysin toimiva tuote ja palvelu.

Palveluihimme kuuluu: avaimia, lukkoja, lukon korjaus, lukon sarjoitus, lukon aukaisu, auton aukaisu, varmuuslukkoja, sähkölukkoja, koodilukkoja, sormenjälkilukkoja, elektronisia lukkoja, kassakaappeja, ovipuhelimia sekä kulunvalvontaa.

Ota yhteyttä:
Asiakaspalvelu 24h puh: 0201 24 24 24
myynti@lukkokekus.fi

Kiinteistöjen ylläpidosta vastaavat

Tarjoamme nopeat huolto- ja korjauspalvelut, lukot, ovikonehuollot, ovipuhelinhuollot, 24h päivystyksen, sekä kattavat turvaratkaisut ammattitaidolla. Palvelemme aina yksittäisitä lukuoista kokonaisvaltaiseen lukitussuunnitteluun asti.

Meiltä saatte kaiken avainpalvelusta videovalvontaan ja oviautomatiikkaan, perinteistä lukitusta unohtamatta.
Valikoimaamme kuuluvat myös vakuutusyhtiöiden hyväksymät kassa- ja avainkaapit.

Kiinteistön avainhallinta
LUKAS-avainhallintaan sisältyy kiinteistön kaikkien lukostossa tehtävien muutosten dokumentointi sekä avainten säilytys ja luovutus. Huolehdimme avainturvallisuudesta puolestanne. Puutteellinen avainhallinta vaarantaa kiinteistön lukitusturvallisuuden ja aiheuttaa pahimmillaan huomattavia kustannuksia. Lue lisää LUKAS-avainhallinta palvelustamme.

Onko taloyhtiön avain- ja lukkoturvallisuudessa yksityiskohtia, jotka ovat jääneet huomioimatta? Taloyhtiön turvallisuuden stressitestin avulla selvität taloyhtiösi avainturvallisuuden tilan. Lataa ilmainen opas ja tee stressitesti

Hotellit ja vähittäiskauppa

Tarjoamme mm. kassakaappien huollot ja korjaukset, säilytyslokeroiden lukot, wc:n kolikko- / polettilukot, korttilukot, kulunvalvonnan, ovikonehuollon, automaattiovet, murtosuojakalvot, saksiveräjät, murtohälyttimet, hätä- ja poistumisteiden hallitut lukitukset, sekä muut lukituspalvelut, joita ovat mm. sähkölukot, magneettilukot ja viivelukot.

Meidän kauttamme saat myös Creone-avainhallintakaapit, lue lisää: www.creone.fi.

Ota yhteyttä:
Asiakaspalvelu 24h puh: 0201 24 24 24
myynti@lukkokekus.fi

Rakentajat

Tarjoamme yritysasiakkaillemme kokonaisvaltaista lukitussuunnittelua ja tarjouslaskentaa sekä sujuvan ja varman toteutuksen.

Tarjoamme ammattitaidolla kaikki lukitukseen ja heloitukseen liittyvä tuotteet ja palvelut. Murtohälytinjärjestelmät tarjoamme rakentajille erikoisehdoin.

Ota yhteyttä:
Asiakaspalvelu 24h puh: 0201 24 24 24
myynti@lukkokekus.fi

Kotitaloudet

Palvelemme sinua kaikissa kodin lukitusasioissa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme korjaa, huoltaa tai vaihtaa lukon, oli se sitten uusi tai vanha. Päivystävä lukkoseppämme palvelee 24/7.

Korjaamme, uusimme, sarjoitamme ja uudistamme myös erikoislukot. Teemme myös uusia avaimia erityistarpeisiin. Tällaisia lukkoja ovat esimerkiksi komeron, lipaston, ikkunan, oven, portin, varaston tai postilaatikon lukot.

Meiltä myös vakuutusyhtiöiden hyväksymä varmuuslukko kotisi turvaksi.

Ota yhteyttä:
Asiakaspalvelu 24h puh: 0201 24 24 24
myynti@lukkokekus.fi

Myymälän palvelut

Asiantunteva myymälähenkilökuntamme auttaa sinua kaikissa lukituksiin liittyvissä palveluissa. Myymälästämme löydät muun muassa seuraavat tuotteet:

Avaimet: Kotiavaimet, (Abloy Exec ja Sento -avaimet), polkupyörän avaimet, turvalukon avaimet, antiikkiavaimet, kaapin avaimet sekä muut erikoisavaimet

Lukot: Turvalukko, varmuuslukko, poliisilukko, Abloy-lukko, Assa-lukko, Ava-lukko, iLOQ-lukko, Kaapin lukko, polkupyörän lukko, koodilukko, sähkölukko, moottorilukko, kevyttelkilukko, solenoidilukko, magneettilukko, erikoislukko, rahalukko, korttilukko sekä Yale Doorman -älylukko

Helat: Painikkeet, vetimet, murtosuojat, varmuusketjut, ovisilmät, oven salvat, ovensulkijat, ovijarrut, ketjut, aukipitolaitteet, ovisalpa, tuulijarru, koodipainike

Murtohälyttimet kotiin ja yrityksille: tutka, savuilmaisin, liikeilmaisin, langaton, Gsm-robotti, JABLOTRON-älytuotteet

Ovikellot: Mekaaniset, langattomat, myymäläkellot

Lukkosepän verstastyöt: sarjoitukset sekä vanhojen lukkojen huolto, korjaus tai uudistus. Avainten teko vanhoihin komeron/lipaston ym. lukkoihin.

Meiltä myös vanhan malliset Wc:n lukot, välioven lukot, ikkunasalvat, ovien pitkäsalvat, parvekelukot, polkupyörän lukot ja avaimet sekä korjaus ja aukaisu. Lukkoseppämme tekee ammattitaidolla antiikkilukkojen avaimet sekä korjaa tai huoltaa lukot.

Muut tuotteet: Riippulukot, nimikilvet, avaimenperät, avainkaapit ja kassakaapit

Katso myös valintaoppaat ja esitteet sekä usein kysytyt kysymykset

Kulunvalvonta ja turvallisuus

Kulunvalvonnan tehtävänä on helpottaa kiinteistössä tapahtuvaa kulkemista. Sen avulla ohjataan, seurataan ja rajoitetaan henkilöiden liikkumista kiinteistön tiloissa. Tarjoamme kulunvalvontajärjestelmiä, kulunvalvontaa sekä kulunvalvonnan asennusta. Lisätietoa esitteestä.
 

Ovi- ja pikapuhelimien tarkoituksena on helpottaa henkilöiden kommunikointia saman kiinteistön sisällä. Tarvittaessa äänen lisäksi voidaan tuottaa kuvaa, jolloin henkilön tunnistus tapahtuu sekä äänen että kuvan perusteella. Lue lisää: www.ovipuhelinhuolto.fi tai esite.

Rikosilmoitusjärjestelmän tehtävänä on havaita luvaton liikkuminen kiinteistössä ja ilmoittaa siitä. Ilmoitus voi olla joko paikallinen, tai edelleen ohjattu tieto kiinteistön omistajalle tai vartiointiliikkeelle. Lisätietoa esitteestä.

Videovalvontajärjestelmän tehtävänä on tuottaa visuaalista tietoa kiinteistössä tapahtuvista asioista. Valvontakameroiden kuvamateriaalia voidaan seurata reaaliaikaisesti, tai se voidaan tallentaa myöhempää käyttöä varten. Tarjoamme kameravalvontaa, valvontakameroita sekä valvontakameroiden asennusta. Lue lisää: www.kocom.com tai esite.

Ota yhteyttä:
Asiakaspalvelu 24h puh: 0201 24 24 24
myynti@lukkokekus.fi

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kysyttävää? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin tai kysy meiltä, autamme mielellämme!

Ota yhteyttä:
Asiakaspalvelu 24h puh: 0201 24 24 24
myynti@lukkokekus.fi

Valikoimistamme löydät mm. seuraavien valmistajien tuotteet:

ABLOY                      AVA
ASSA                        BEWATOR
DORMA
FAAC                         FRIEDLAND
VINGCARD               HÅBECO
FAS                           ESMI
JORAS                      JUWEL
KASO                       OSKARIN HELAT
PRIMO                      PISLA
TAMSALE                  ZEISS IKON
ELSAFE                    INTERSAFE
COMELIT                   AXEMA
iLOQ                          DALOC
IDOLO                       NICE
YALE        

Palvelut:

 • ​Avainpalvelu: Classic, Profile, Sento, Sentry, IQ, Exec, Ava, Assa, Protec, Protec2, iLOQ, antiikkilukot, lämpötolpan avaimet
 • Aukaisupalvelu, kaikki lukot
 • Asennuspalvelu
 • Avainhallinta
 • Avainkaappeja, kassakaappeja, turvakaappeja
 • Helat, painikkeet, nupit, vetimet
 • Hotellilukitus
 • Huoltosopimukset
 • Kassakaappihuolto, kassakaappihuoltoa, kassakaapin aukaisut, sarjoitukset
 • Kalterit, kaltereita
 • Koodilukkoja, korttilukot, sormenjälkilukkoja
 • Lukot, lukkoja, lukkohuoltoa, lukkotarjoukset
 • Lukostojen saneeraus, lukkojen uusiminen
 • Murto- ja videovalvontaa
 • Murtosuojakalvot laseihin
 • Murtosuojat, kaltereita, erikoisrautoja
 • Ovensulkijat, ovipumppuja (Abloy, Dorma)
 • Ovet, palo-ovi, turvaovi, oven korjaus, hitsaus, saranat
 • Oviautomatiikka, ovikonehuoltoa (Abloy, Dorma, Besam, Faac)
 • Ovikonehuolto, ovikoneita
 • Ovipuhelimia, ovipuhelinhuolto
 • Poistumistieratkaisut, hätäovet
 • Sarjoituspalvelu: Abloy, Assa
 • Sähkölukitus, sähkölukkoja, sormenjälkilukkoja