Soita alueesi päivystävälle lukkosepälle

Lukkosepän oven avaus

Tyypillinen tilanne, jossa tarvitaan lukkoseppä paikalle avaamaan ovi, on kun avaimet jäivät sisälle. Myös avainten katoaminen tai vanhan avaimen katkeaminen lukkoon vaatii lukkosepän apua. Oven avaus onnistuu usein ilman vaurioita.

Lukkoseppämme avaavat sekä mekaaniset että elektromekaaniset lukot ilman vaurioita. Myös auton oven avaus onnistuu yleensä lukkosepän toimesta. Lukkoseppäpäivystys auttaa 24/7 pääkaupunkiseudulla ja ympäryskunnissa sekä Oulussa vuoden jokaisena päivänä. Lahdessa ja Vaasassa päivystämme klo 22 saakka.

 

Omakotitalon oven avaus

Lukkokeskuksella omakotitalon oven avaus on yksi tyypillisimmistä päivystävän lukkosepän tehtävistä. Oven avauksen hinta riippuu avattavan lukon tyypistä ja mahdollisista muista suoritettavista töistä.

Jotta jatkossa ei syntyisi tilanteita, joissa avain jää sisälle, suosittelemme etenkin pientaloihin älylukkoja, jotka toimivat myös ilman avaimia. Etenkin kotitalouksissa, joissa asuu useampi ihminen, älylukko tuo kulkemiseen joustavuutta turvallisuudesta tinkimättä. Lue lisää eri vaihtoehdoista täältä.

Älylukko kotiin24h 0201 24 24 24

Sähköisen lukon ja mekaanisen Abloy-lukon avaus

Mekaaninen lukko avataan lukkosepän toimesta ammattitaitoisesti siten, että lukko ei vaurioidu ja se toimii oven avauksen jälkeen kuten ennenkin. Lukon sarjoitusta tai uusia avaimia ei siten tarvita. Jos avain on kadonnut tai varastettu, mekaaninen lukko voidaan sarjoittaa oven avaamisen yhteydessä uudelleen. Silloin tehdään samalla uudet avaimet.

Elektromekaaninen eli sähköinen lukko avataan hyvin samankaltaisesti kuin mekaaninen lukko eikä lukko vaurioidu. Mikäli sähköisen lukon avain on varastettu, täytyy kadonnut avain ohjelmoida pois lukostosta.

 

 

24h 0201 24 24 24

Lukkoseppä 24h paikalle vaikka heti alueella Helsinki, Espoo ja Vantaa

Päivystävä lukkoseppämme palvelee 24h pääkaupunkiseudulla ja ympäryskunnissa vuoden jokaisena päivänä. Meillä on mahdollisuus lähettää lukkoseppä paikalle vaikka heti. Puhelimeen vastaa aina lukkoalan ammattilainen 24/7.

ABLOY- ja iLOQ -valtuutettu lukkoliike

Päivystys 24/7

Ammattitaitoinen henkilökunta

Lukkokeskus on Finanssiala ry:n ja vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoseppäliike ja murtohälytysjärjestelmiä toimittava yritys.

Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää liiketapaa ja murtosuojausohjeita sekä käyttämään vain hyväksyttyjä laitteita. Palveluksessamme on sekä ammattitutkinnon että vakuutusyhtiön kokeen suorittaneita lukkoseppiä.