Elektromekaaninen lukitus

Sähköinen eli elektromekaaninen järjestelmä on joustava ja turvallinen. Kulkuoikeuksien helppo muokkaaminen mahdollistaa tehokkaan pääsynhallinnan. Avaimen kadotessa sen kulkuoikeudet saadaan nopeasti estettyä lukolta.

 

Elektromekaaninen lukitus on muokattavuutensa ansiosta pitkällä tähtäimellä kustannustehokas, vaikka aloituskulut ovat usein mekaanista lukitusta korkeammat. Se sopii erityisesti sellaisille yrityksille ja kiinteistöille, joissa kiinteistön käyttäjiä on paljon tai vaihtuvuus suurta.

Elektromekaaninen lukitus

Mekaaninen lukitus

Tuttu ja perinteinen mekaaninen lukitus on toimiva ja turvallinen lukitusratkaisu sellaisissa kiinteistöissä, joissa käyttäjien vaihtuvuus on pientä.  ABLOY EASY on turvallinen, toimintavarma ja pitkäikäinen ratkaisu, joka on patentoitu vuoteen 2040 saakka.

 

Mekaanisen lukituksen osalta alkuinvestointi on edullinen ja huolto on helppoa. Turvallisuuden ylläpitäminen vaatii kuitenkin huolellista avainhallintaa ja tarkkuutta. Jos avain katoaa, lukot tulee sarjoittaa uudelleen, jotta lukoston turvallisuus säilyy hyvällä tasolla.

Mekaaninen lukitus

Muut lukitusratkaisut

Avaimeton lukitus tarjoaa helpon sisäänpääsyn henkilöille, joilla on kulkuoikeus. Esimerkiksi koodilukko sopii hyvin tiloihin, joissa ei vaadita korkeinta mahdollista turvallisuustasoa, kuten pukuhuoneisiin tai kerhotiloihin. Kodeissa älylukko helpottaa kulkua ja joustaa arjessa. Yale Linus on helppokäyttöinen nykyisen lukon yhteyteen asennettava vaihtoehto.

 

Kalustelukkoihin on saatavilla perinteinen mekaaninen sekä sähköinen vaihtoehto.

 

Tarjoamme myös ratkaisut moderniin hotellilukitukseen.

Hotellilukitus

Päivystävä lukkoseppä 24/7

Päivystävä lukkoseppämme palvelee 24h pääkaupunkiseudulla, Oulussa ja ympäryskunnissa vuoden jokaisena päivänä. Vaasassa ja Lahdessa päivystämme klo 22 saakka. Meillä on mahdollisuus lähettää lukkoseppä paikalle vaikka heti. Puhelimeen vastaa aina turva-alan ammattilainen.

Tuotevalikoimaamme

Usein kysytyt kysymykset

Milloin lukkojen vaihto on ajankohtainen?

Pääsääntönä voidaan pitää, että ennen vuotta 1980 asennetut lukot ovat jo tekniikaltaan sekä takalukitustoiminnoiltaan vanhanaikaisia, joten niiden uusiminen tämän päivän vaatimusten mukaisiksi on suositeltavaa. Lukot tulee vaihtaa myös, mikäli ne eivät toimi ja niiden korjaaminen on kannattamatonta. Lukkoseppä osaa arvioida tilanteen kohteessa. Lukkojen vaihdon hinta riippuu valitusta lukosta ja niiden määrästä. Lukkoliikkeemme antaa mielellään tarjouksen.

Tarvitsevatko elektromekaaniset lukot sähköä toimiakseen?

ABLOY- ja iLOQ -valtuutettu lukkoliike

Päivystys 24/7

Ammattitaitoinen henkilökunta

Lukkokeskus on Finanssiala ry:n ja vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoseppäliike ja murtohälytysjärjestelmiä toimittava yritys.

Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää liiketapaa ja murtosuojausohjeita sekä käyttämään vain hyväksyttyjä laitteita. Palveluksessamme on sekä ammattitutkinnon että vakuutusyhtiön kokeen suorittaneita lukkoseppiä.