Töihin meille

Lukkokeskus kasvaa ja kehittyy. Tule mukaan rakentamaan kanssamme alan parasta yritystä, joissa viihdytään. Täytä avoin hakemus vain muutamassa minuutissa.

Huippuammattilaisten koti

Kasvava ja kehittyvä Lukkokeskus haluaa olla luotettava ja innostava työnantaja. Rohkaisemme työntekijöitämme jatkuvaan kehittymiseen ja omassa roolissa kasvamiseen. Tarjoamme koulutusta, jonka avulla lukitus- ja turvajärjestelmäasentajamme ovat haasteellisen ja jatkuvasti kehittyvän lukitus- ja turva-alan moniosaajia. Olemme kotimainen, yksityinen ja vahvasti paikallinen turva-alan toimija.

Kiinnostaako työpaikka, jossa on hyvä meininki ja sitoutuneet kollegat? Meillä työntekijöitä kuunnellaan ja arvostetaan. Uskomme, että kun työntekijämme ovat tyytyväisiä, niin asiakkaatkin saavat parasta mahdollista palvelua.

Meillä on usein työpaikkoja auki. Juuri nyt etsimme asentajia useampaan toimipisteeseemme. Voit myös jättää meille myös avoimen hakemuksen. Nopein ja helpoin tapa on täyttää verkkolomakkeemme, jonka teet muutamassa minuutissa myös mobiililaitteella. Hakemuksen voi lähettää myös osoitteeseen rekry@lukkokeskus.fi.

Avoimet työpaikat

Lukitus- ja turvajärjestelmäasentajan koulutus

Lukkokeskus kouluttaa jatkuvasti lukituksen ja turvatekniikan asentajia. Meillä vasta aloittanut asentaja pääsee kehittymään työssään ja oppimaan alan kokeneilta konkareilta. Liiketoimintamme koostuu sekä isoista projekteista että huoltotoiminnasta, mikä mahdollistaa monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät.

Meillä on myös mahdollista suorittaa työn ohessa oppisopimuskoulutus. Oppisopimuskoulutuksessa suoritetaan yleensä lukitus- ja turvajärjestelmäasentajan tutkinto. Oppiminen tapahtuu pääosin työssä, mutta koulutukseen kuuluu myös koulupäiviä. Kysy rohkeasti lisää tai tai täytä verkkohakemus, jossa voit kertoa meille taustastasi sekä motivaatiostasi. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen rekry@lukkokeskus.fi.