Avoimet työpaikat

Kasvava ja kehittyvä Lukkokeskus haluaa olla luotettava ja innostava työnantaja. Rohkaisemme työntekijöitämme jatkuvaan kehittymiseen ja omassa roolissa kasvamiseen. Tarjoamme koulutusta, jonka avulla lukitus- ja turvajärjestelmäasentajamme ovat haasteellisen ja jatkuvasti kehittyvän lukitus- ja turva-alan moniosaajia. Olemme kotimainen, yksityinen ja vahvasti paikallinen turva-alan toimija.

Uskomme, että kun työntekijämme ovat tyytyväisiä, niin asiakkaatkin saavat parasta mahdollista palvelua.

Avoin hakemus

Lukkokeskus Konserni kasvaa ja kehittyy. Tarvitsemme säännöllisesti uusia lukkokeskuslaisia joukkoomme erilaisiin tehtäviin. Arvostamme aktiivista otetta, vastuunkantoa sekä asiakaslähtöistä ajattelua. Tarjoamme mukavan työyhteisön, jossa jokainen voi kasvaa ja kehittyä yhdessä yrityksen kanssa.

Voit jättää meille avoimen hakemuksen. Nopein ja helpoin tapa on täyttää verkkolomakkeemme, jonka teet muutamassa minuutissa myös mobiililaitteella. Yksilöllisen ja laajemman hakemuksen voi lähettää osoitteeseen rekry@lukkokeskus.fi. Mikäli sopivia tehtäviä löytyy, olemme yhteydessä.

Hae hetirekry@lukkokeskus.fi

Lukitus- ja turvajärjestelmäasentajan koulutus

 

Lukkokeskus kouluttaa jatkuvasti lukituksen ja turvatekniikan asentajia. Meillä vasta aloittanut asentaja pääsee kehittymään työssään ja oppimaan alan kokeneilta konkareilta. Liiketoimintamme koostuu sekä isoista projekteista että huoltotoiminnasta, mikä mahdollistaa monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät.

Meillä on myös mahdollista suorittaa työn ohessa oppisopimuskoulutus. Oppisopimuskoulutuksessa suoritetaan yleensä lukitus- ja turvajärjestelmäasentajan tutkinto. Oppiminen tapahtuu pääosin työssä, mutta koulutukseen kuuluu myös koulupäiviä. Kysy rohkeasti lisää tai tai täytä verkkohakemus, jossa voit kertoa meille taustastasi sekä motivaatiostasi. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen rekry@lukkokeskus.fi.

Hae hetirekry@lukkokeskus.fi