Töihin meille

Lukkokeskus kasvaa ja kehittyy. Tule mukaan rakentamaan kanssamme alan parasta yritystä, joissa viihdytään. Täytä avoin hakemus vain muutamassa minuutissa.

Huippuammattilaisten koti

Kasvava ja kehittyvä Lukkokeskus haluaa olla luotettava ja innostava työnantaja. Rohkaisemme työntekijöitämme jatkuvaan kehittymiseen ja omassa roolissa kasvamiseen. Tarjoamme koulutusta, jonka avulla lukkoseppämme ovat haasteellisen ja jatkuvasti kehittyvän lukitus- ja turva-alan moniosaajia.

Kiinnostaako työpaikka, jossa on hyvä meininki ja sitoutuneet kollegat? Meillä työntekijöitä kuunnellaan ja arvostetaan. Uskomme, että kun työntekijämme ovat tyytyväisiä, niin asiakkaatkin saavat parasta mahdollista palvelua.

Meillä on usein työpaikkoja auki. Juuri nyt etsimme lukkoseppiä ja asentajia. Voit myös jättää meille avoimen hakemuksen. Hakemuksen voi lähettää osoitteeseen rekry@lukkokeskus.fi. Nopein ja helpoin tapa on täyttää verkkolomakkeemme, jonka teet muutamassa minuutissa myös mobiililaitteella:

Avoimet työpaikat

Yhteydenotot työpaikkoja koskien: rekry@lukkokeskus.fi

Lukkosepän koulutus

Lukkokeskus kouluttaa jatkuvasti lukkoseppiä ja turvatekniikan asentajia. Meillä vasta aloittanut lukkoseppä pääsee kehittymään työssään ja oppimaan alan kokeneilta konkareilta. Liiketoimintamme koostuu sekä isoista projekteista että huoltotoiminnasta, mikä mahdollistaa monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät.

Meillä onnistuu myös lukkosepän oppisopimuskoulutus. Oppisopimuskoulutuksessa suoritetaan yleensä lukitus- ja turvajärjestelmäasentajan tutkinto. Oppiminen tapahtuu pääosin työssä, mutta koulutukseen kuuluu myös koulupäiviä. Kysy rohkeasti lisää tai tai täytä verkkohakemus, jossa voit kertoa meille taustastasi sekä motivaatiostasi. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen rekry@lukkokeskus.fi.