Turvalaiteasentajia, pääkaupunkiseutu

Lukkokeskus konserniin kuuluva vaativan turvatekniikan osaaja SafeIT etsii turvalaiteasentajia kasvamaan alan parhaiksi osaajiksi.

Lukkokeskus Konserni on kasvava lukitus- ja turvallisuusalan yritys, johon kuuluu ABLOY- ja iLOQ-valtuutettuja toimipisteitä eri puolilla Suomea sekä korkean tason turvatekniikan palveluita kansallisella tasolla. Olemme kotimainen, yksityinen ja vahvasti paikallisuuteen panostava toimija. Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas, jonka tarve on ratkaistu parhaalla mahdollisella tavalla. Uskomme, että kun henkilökuntamme viihtyy, myös asiakkaamme saavat parasta palvelua. Liikevaihtomme on noin 25 m€ ja työllistämme reilut 100 alan ammattilaista.

Konserniimme kuuluva vaativan turvatekniikan osaaja SafeIT etsii riveihinsä vahvistusta. SafeIT rakentaa asiakaslähtöisesti yritysten, kiinteistöjen sekä julkishallinnon turvallisuusjärjestelmiä ja toimii myös alan luotettuna tukkukauppiaana. Etsimme nyt joukkoomme motivoituneita ja kehityshaluisia turvalaiteasentajia kasvamaan alan parhaiksi osaajiksi.

Mitä etsimme?

Turvalaiteasentajan tehtävä koostuu turvajärjestelmien asennustehtävistä sekä osaamisen myötä huolto- ja ylläpitotehtävistä. Työtä tehdään työparin tai asennustiimin kanssa, mikä mahdollistaa osaamisen kartuttamisen kokeneiden ammattilaisten seurassa.

Tehtävässä tarvitaan:

– työhön soveltuvaa koulutusta (automaatio-, ICT- tai sähköasentaja)
– aikaisempaa työkokemusta teknisistä asennustöistä
– hyviä yhteistyötaitoja sekä halua oppia uutta
– kykyä itsenäiseen työskentelyyn
– moitteetonta taustaa
– B-ajokorttia
– asiakaspalveluasennetta

Arvostamme turvajärjestelmien ja turvallisuusalan tuntemusta joko koulutuksen tai aikaisemman työkokemuksen kautta, mutta tarjoamme myös mahdollisuuden kasvaa alan osaajaksi. Ymmärrys IT- ja verkkoteknologioiden hyödyntämisestä turvalaitejärjestelmissä on eduksi tässä tehtävässä. Työ tapahtuu pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, mutta toivomme ajoittaista matkustusvalmiutta myös muualle Suomeen.

Ennen kaikkea etsimme joukkoomme oma-aloitteisia ja aktiivisia henkilöitä, joilla on aito kiinnostus alaa kohtaan sekä halua kehittyä ja palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

Mitä tarjoamme?

Lukkokeskus Konserni on kasvava ja kehittyvä yritys, jossa jokaisen työtä arvostetaan. Meillä on mukavat työkaverit ja eteenpäin katsova kulttuuri. Konserniin kuuluva SafeIT on alalla arvostettu toimija, jolla on pitkät asiakassuhteet ja jatkuvan kehittämisen toimintamalli. Tehtävässä pääsee:

– työskentelemään huipputuotteiden parissa
– mukaan monipuolisiin ja mielenkiintoisiin projekteihin
– osaksi mukavaa, kehittyvää työyhteisöä, jossa saat vahvan ammattilaistiimin tuen
– kehittymään yhdeksi alan huippuosaajista

Lukkokeskus konsernissa kaikilla on mahdollisuus kasvaa ammatillisesti yhdessä yrityksemme kanssa – osaaminen ja asenne ratkaisee!

Hakuohjeet

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen: rekry@lukkokeskus.fi
Lisätietoja tehtävästä: Jan Österlund, p. 050 469 5203
safeit.fi