SafeIT - Turvallisuuden tekijä

Lukkokeskus Konserniin kuuluva SafeIT suunnittelee ja toimittaa vaativimmatkin järjestelmät yrityksille ja viranomaisille, myös kriittisen infrastruktuurin kohteisiin. Vahvan osaamisen ja asiakaslähtöisen suunnittelun täydentää tuotevalikoima, joka on aina alan kehityksen kärkeä ja edustaa alan johtavia toimittajia.

SafeIT Oy:n ratkaisussa otetaan aina huomioon asiakkaiden yksilölliset tarpeet. Niiden pohjalta suunnitellaan ja toteutetaan paras mahdollinen järjestelmä tai järjestelmien yhdistelmä. Lue lisää.

 

Tuotteet ja palvelut

KehävalvontaVideovalvontaKulunvalvontaRikosilmoitinjärjestelmät

SafeIT

SafeIT Oy on perustettu vuonna 2002 ja se liittyi osaksi Lukkokeskus Konsernia vuonna 2023. SafeIT:n turvatekniikan osaaminen on huipputasoa ja se pystyy vastamaan vaativimpienkin asiakkaiden tarpeeseen.

Julkisen sektorin asiakkaita ovat esimerkiksi korkean turvatason vankilat, Ilmailulaitos, Puolustusvoimat, Poliisi, Tulli, Rajavartiolaitos sekä monet kaupungit ja kunnat. Yksityissektorilla asiakkaita ovat mm. isot logistiikka-alan yritykset, teollisuuslaitokset, energiantuotanto sekä  kaupan alan toimijat.

SafeIT Oy tuo maahan itse lähes kaikkia myymiään järjestelmiään sekä toimii samalla näiden järjestelmien jälleenmyyjänä Suomessa.
SafeITYhteystiedot

Vaativa turvatekniikka

Turvatekniikka kattaa laajan valikoiman erilaisia turvajärjestelmiä, jotka on suunniteltu suojaamaan ihmisiä, omaisuutta ja tietoa erilaisilta riskeiltä ja uhilta. Vaativa turvatekniikka voi sisältää esimerkiksi seuraavia järestelmiä:

Valvontakamerat tallentavat ja valvovat alueita ja tiloja. Ne ovat tärkeitä rikosten ennaltaehkäisyssä ja tutkinnassa sekä hätätilanteiden hallinnassa.

Kulunvalvontajärjestelmät säätelevät ja valvovat henkilöiden pääsyä eri alueille tai kiinteistöjen eri osiin. Näitä järjestelmiä käytetään usein yrityksissä ja julkisissa tiloissa turvaamaan henkilöitä ja omaisuutta.

Palohälytysjärjestelmät havaitsevat tulipaloja ja hälyttävät henkilökuntaa sekä tekevät ilmoituksen hälytyskeskukseen. Ne voivat myös ohjata ihmisiä turvallisesti ulos rakennuksesta.

Rikosilmoitinjärjestelmät havaitsevat rikollista toimintaa tai poikkeamia turvavalvotuissa rakennuksissa tai alueilla.

SafeIT:n palvelut

SafeIT:lla suunnittelun lähtökohtana ovat asiakkaiden yksilölliset tarpeet ja niihin parhaalla mahdollisella tavalla toteutetut järjestelmät. Kokonaisratkaisujen tuottajana SafeIT toimittaa kaikki järjestelmien toimintaan ja toteuttamiseen liittyvät palvelut.

SafeIT Oy tuo maahan itse lähes kaikkia myymiään turvajärjestelmiä sekä toimii samalla näiden järjestelmien jälleenmyyjänä Suomessa.

SafeIT:n referensseihin kuuluvat mm. vankilat, valtion laitokset sekä yksityiseltä sektorilta teollisuuslaitokset, energiayhtiöt ja päivittäistavarakaupan toimijat.

SafeIT:lla on toimipisteet Vantaalla ja Tampereella. Palvelut ulottuvat koko Suomen alueelle.