Tietoa meistä

Abloy- ja iLOQ valtuutettu lukituksen ja turvallisuuden osaaja. Suunnittelemme, asennamme ja huollamme tarvittaessa 24/7.

Lukitus- ja turvallisuusalan ammattilainen

Lukkokeskus Konserni on lukitus- ja turvallisuusalan yritys, johon kuuluu ABLOY- ja iLOQ-valtuutettuja toimipisteitä eri puolilla Suomea sekä korkean tason turvatekniikan palveluita kansallisella tasolla. Olemme kotimainen, yksityinen ja vahvasti paikallisuuteen panostava toimija. Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas, jonka tarve on ratkaistu parhaalla mahdollisella tavalla. Uskomme, että kun henkilökuntamme viihtyy, myös asiakkaamme saavat parasta palvelua.

Lukkokeskus Konserniin kuuluvat Helsingin Lukkokeskus Oy, Oy Lukkokeskus Vaasa Oy, Lukkokeskus Joensuu Oy, Lukkokeskus Lahti Oy, Lukkokeskus Oulu Oy, Uudenmaan Lukitus ja Murtosuojaus Oy sekä vaativan turvatekniikan osaaja SafeIT Oy. Konsernin vuotuinen liikevaihto on noin 25 m€ ja se työllistää reilut 100 alan ammattilaista.

Kokenut ja sitoutunut henkilökuntamme palvelee asiakkaita ammattitaidolla, olipa kyse yksittäisestä lukosta tai liikekiinteistön vaativasta turvallisuusratkaisusta. Asiakaskuntaamme ovat esimerkiksi isännöitsijät ja huoltoyhtiöt, taloyhtiöt, rakennusliikkeet, yritykset, julkishallinto sekä yksityisasiakkaat.

Päivystävä lukkoseppä 24h

Päivystävä lukkoseppämme palvelee 24h vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä pääkaupunkiseudulla ja ympäryskunnissa sekä Pohjois-Suomessa. Lahdessa ja Vaasassa päivystämme klo 22 saakka. Lukkoseppäpäivystyksemme palvelee asiakkaita kiireellisissä asioissa nopeasti.

Palvelemme ammattitaidolla kaiken kokoisia toimijoita

Lukkokeskuksen merkittävimpiä asiakkaita ovat isännöitsijät, taloyhtiöt, kaupungit, kauppakeskukset, valtiolliset toimijat sekä yksityiset henkilöt. Meillä on vahva kokemus yksittäisistä kodin tarpeista aina laajoihin kiinteistöjen lukitus- ja turvallisuusratkaisuihin.

Henkilöstön ammattitaito on meille kunnia-asia. Lukkoseppämme ovat Abloy-valtuutettuja ja saaneet laajan koulutukseen tehtäviinsä. Kaikilla Lukkokeskuksen työntekijöillä on poliisin myöntämä turvasuojaajakortti. Lukkosepät ovat suorittaneet Lukkosepän ammattitutkinnon ja Abloy-valtuuskoulutuksen.

Laadukasta turvallisuutta

Turvallisuusalalla toimittaessa on palveluiden laadulla aivan erityinen merkitys. Olemme virallinen iLOQ-partneriliike, ABLOY-valtuutettu lukkoliike sekä YALE-partneriliike. Lisäksi edustamme monia muita turvallisuusalalla tunnettuja merkkejä. Olemme myös vakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoliike ja rikosilmoitinasennusliike.

Käytössämme ovat ISO 9001, ISO 14001 ja OHSAS 18001 laatujärjestelmät, joiden avulla varmistamme laadukkaan palvelutuotannon. Lukkokeskus on Suomen Turvaurakoitsijaliiton ja Finnsecurityn jäsen.