Tietoa meistä

Abloy- ja iLOQ valtuutettu lukituksen ja turvallisuuden osaaja

Lukkokeskus on kasvava ja kehittyvä lukitus- ja turva-alan yritys, jolla on useita toimipisteitä pääkaupunkiseudulla sekä lukkoliikkeet Lahdessa ja Joensuussa. Suunnittelemme turvaratkaisut aina asiakkaan tarpeiden mukaan ja asennamme ne varmasti valmiiksi. Kokenut ja sitoutunut henkilökuntamme palvelee asiakkaita ammattitaidolla, olipa kyse yksittäisestä lukosta tai kiinteistön turvallisuusratkaisusta.

Lukkokeskus kuuluu Lukkokeskus Konserniin. Se on kasvava Abloy- ja iLOQ-valtuutettu lukitus- ja turvallisuusalan toimija, johon kuuluvat Helsingin Lukkokeskus Oy, Oy Lukko Vaasa – Lås Vaasa Ab, Lukkokeskus Joensuu Oy, Lukkokeskus Lahti Oy sekä Uudenmaan Lukitus ja Murtosuojaus Oy. Konsernin vuotuinen liikevaihto on noin 20 m€ ja se työllistää lähes 100 alan ammattilaista.

Päivystävä lukkoseppä 24h

Päivystävä lukkoseppämme palvelee 24h vuorokaudessa pääkaupunkiseudulla ja ympäryskunnissa. Lukkoseppäpäivystys palvelee sinua kaikissa kiireellisissä lukko-ongelmissasi vuoden jokaisena päivänä, yötä päivää.

Palvelemme ammattitaidolla kaiken kokoisia toimijoita

Lukkokeskuksen merkittävimpiä asiakkaita ovat isännöitsijät, taloyhtiöt, kaupungit, kauppakeskukset, valtiolliset toimijat sekä yksityiset henkilöt. Meillä on vahva kokemus yksittäisistä kodin tarpeista aina laajoihin kiinteistöjen lukitus- ja turvallisuusratkaisuihin.

Henkilöstön ammattitaito on meille kunnia-asia. Lukkoseppämme ovat Abloy-valtuutettuja ja saaneet laajan koulutukseen tehtäviinsä. Kaikilla Lukkokeskuksen työntekijöillä on poliisin myöntämä turvasuojaajakortti. Lukkosepät ovat suorittaneet Lukkosepän ammattitutkinnon ja Abloy-valtuuskoulutuksen.

Laadukasta turvallisuutta

Turvallisuusalalla toimittaessa on palveluiden laadulla aivan erityinen merkitys. Olemme virallinen iLOQ-partneriliike, Abloy-valtuutettu lukkoliike sekä YALE-partneriliike. Lisäksi edustamme monia muita turvallisuusalalla tunnettuja merkkejä. Olemme myös vakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoliike ja rikosilmoitinasennusliike. Vuosikymmenten kokemus lukitus- ja turvallisuusalalta takaa lukkoliikkeemme raudanlujan ammattitaidon.

Käytössämme ovat ISO 9001, ISO 14001 ja OHSAS 18001 laatujärjestelmät, joiden avulla varmistamme laadukkaan palvelutuotannon. Lukkokeskus on Suomen Turvaurakoitsijaliiton ja Finnsecurityn jäsen.