Lukkokeskukselta kodin ja yritysten ovipuhelinjärjestelmät asennettuna

Ovipuhelimen tarkoituksena on mahdollistaa vaivaton kommunikointi saman rakennuksen sisä- ja ulkopuolella olevien henkilöiden välillä. Jokaisessa ovipuhelimessa välittyy ääni, mutta myös videon välitys on mahdollista. Videokuva lisää turvallisuutta ja tekee soittavan henkilön tunnistamisesta helppoa. 

Ovipuhelin mahdollistaa oven etäavaamisen, minkä ansiosta esimerkiksi kerrostaloasukkaan ei tarvitse käydä avaamassa rapun ovea vieraalleen fyysisesti. Yrityksissä tämä ominaisuus säästää henkilökunnan aikaa ja vaivaa.

Lukkokeskus asentaa, huoltaa ja korjaa ovipuhelimet merkistä riippumatta. Suunnittelemme ja asennamme uudet ovipuhelinjärjestelmät aina asiakkaan ja kiinteistön tarpeiden mukaan laajasta valikoimastamme. Asiakkaidemme suosimia ovipuhelinmerkkejä ovat esimerkiksi COMELIT ja Fermax. 

Comelit-ovipuhelinjärjestelmät

Esteettiset ja kestävät Comelit-tuotteet sopivat sekä yksittäisen asunnon että suurempien kiinteistöiden tarpeisiin.

Lue lisää

Fermax-ovipuhelinjärjestelmät

Fermax-ovipuhelinjärjestelmiä löytyy niin perinteisempiä malleja fyysisillä painikkeilla kuin moderneja kosketusnäytöllisiä malleja.

Lue lisää

Miten homma toimii?

 • 1

  Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

  Puh 24h: 0201 24 24 24.

 • 2

  Selvitetään yhdessä minkälaiselle ovipuhelinjärjestelmälle teillä on tarve. Me hankimme tarvittavat tuotteet ja varaosat.

 • 3

  Lähetämme ammattilaisen paikalle sovitusti.

Päivystävä lukkoseppä 24/7

Päivystävä lukkoseppämme palvelee 24h pääkaupunkiseudulla ja ympäryskunnissa vuoden jokaisena päivänä. Meillä on mahdollisuus lähettää lukkoseppä paikalle vaikka heti. Puhelimeen vastaa aina lukkoalan ammattilainen 24/7.

ABLOY- ja iLOQ -valtuutettu lukkoliike

Päivystys 24/7

Ammattitaitoinen henkilökunta

Lukkokeskus on Finanssiala ry:n ja vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoseppäliike ja murtohälytysjärjestelmiä toimittava yritys.

Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää liiketapaa ja murtosuojausohjeita sekä käyttämään vain hyväksyttyjä laitteita. Palveluksessamme on sekä ammattitutkinnon että vakuutusyhtiön kokeen suorittaneita lukkoseppiä.