Kodin ja yritysten ovipuhelinjärjestelmät asennettuna

Ovipuhelimen tarkoituksena on mahdollistaa vaivaton kommunikointi saman rakennuksen sisä- ja ulkopuolella olevien henkilöiden välillä. Jokaisessa ovipuhelimessa välittyy ääni, mutta myös videon välitys on mahdollista. Videokuva lisää turvallisuutta ja tekee soittavan henkilön tunnistamisesta helppoa. 

Ovipuhelin mahdollistaa oven etäavaamisen, minkä ansiosta esimerkiksi kerrostaloasukkaan ei tarvitse käydä avaamassa rapun ovea vieraalleen fyysisesti. Yrityksissä tämä ominaisuus säästää henkilökunnan aikaa ja vaivaa.

Lukkokeskuksen turvatekniikkatiimi asentaa, huoltaa ja korjaa ovipuhelinjärjestelmät merkistä riippumatta. Suunnittelemme ja asennamme uudet ovipuhelinjärjestelmät aina asiakkaan ja kiinteistön tarpeiden mukaan laajasta valikoimastamme. Asiakkaidemme suosimia ovipuhelinmerkkejä ovat esimerkiksi Comelit ja Fermax. 

Comelit-ovipuhelinjärjestelmät

Tyylikkäät ja kestävät Comelit-ovipuhelimet sopivat sekä yksittäisen asunnon että suurempien kiinteistöiden tarpeisiin.

Comelit-ovipuhelin on saatavilla myös kameralla varustettuna. Olemassa oleva Comelit-ovipuhelin on mahdollista päivittää kameralliseen versioon.

Älypuhelimen Comelit-sovelluksen avulla voit vastata oven sisäänkäynnin videopuheluihin riippumatta siitä, oletko kotona vai poissa.

Lue lisääPyydä tarjous

Fermax-ovipuhelinjärjestelmät

Fermax-ovipuhelinjärjestelmistä löytyy perinteisiä malleja fyysisillä painikkeilla sekä moderneja kosketusnäytöllisiä, digitaalisia ratkaisuja. Fermax-ovipuhelinratkaisut ovat räätälöitävissä niin suuriin kuin pieniinkin projekteihin ja kohteisiin.

Fermax-ovipuhelimet ovat tunnettuja luotettavuudestaan ja tyylikkäästä ulkonäöstään.

Lue lisääPyydä tarjous

Ovipuhelin tuo lisäturvaa

Ovipuhelinjärjestelmä on muiden turvajärjestelmien ohessa tärkeässä roolissa kotien, muiden kiinteistöjen sekä ihmisten turvaamisessa. Ovipuhelinjärjestelmällä hallinnoidaan vaivattomasti kotiin tai kiinteistöön saapuvien vierailijoiden pääsy tai työpaikoilla henkilökunnan kulku.

Ovipuhelinjärjestelmät sopivat paitsi suuremiin kiinteistöihin niin myös yksityisiin kiinteistöihin ja koteihin. Ovipuhelimen avulla voidaan ennen oven avaamista tarkistaa tulijan henkilöllisyys. Ovi- ja porttipuhelimen avulla voidaan myös helpottaa avaamista, jos avattava ovi tai portti sijaitsee etäällä.

Vanhanaikaisista ovisummereista on otettu suuri askel eteenpäin. Nykyaikaisissa ovipuhelinjärjestelmissä on mahdollisuus tallentavaan videokuvaan sekä yhteys älypuhelimeen. Älypuhelimen avulla on siten mahdollisuus vastata ovipuhelimen ulko-oven yksikön videopuheluun myös silloin kun on poissa kotoa.

Ovipuhelinjärjestelmien ammattitaitoinen asennus

Tarjoamme ovipuhelinratkaisut niin pieniin kuin suuriin kiinteistöihin aina yksityiskodeista julkisiin kiinteistöihin  asti. Tuotevalikoimaamme kuuluu useita tunnettuja kansainvälisiä merkkejä, kuten Comelit ja Fermax.

Harkitsetko vanhan ovisummerin päivittämistä moderniin ovipuhelinjärjestelmään? Lukkokeskuksen ammattitaitoinen turvatekniikkatiimi suunnittelee, asentaa ja huoltaa eri merkkiset ovipuhelinjärjestelmät sekä porttipuhelimet. Turvatekniikkatiimi on erikoistunut erityisesti ovi- ja porttipuhelimiin sekä muihin turvalaitteisiin, kuten turvakameroihin ja rikosilmoitinlaitteisiin.

Ovipuhelinjärjestelmän huolellinen suunnittelu varmistaa toimivan ja turvallisen laitteiston. Suunnittelemme ovipuhelinjärjestelmän aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Otamme huomioon myös ovipuhelimen ulkoasun, jotta se sopisi kohteen ilmeeseen mahdollisimman hyvin.

Miten homma toimii?

 • 1

  Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

  Puh 24h: 0201 24 24 24.

 • 2

  Selvitetään yhdessä minkälaiselle ovipuhelinjärjestelmälle teillä on tarve. Me hankimme tarvittavat tuotteet ja varaosat.

 • 3

  Lähetämme ammattilaisen paikalle sovitusti.

Päivystävä lukkoseppä 24/7

Päivystävä lukkoseppämme palvelee 24h pääkaupunkiseudulla ja ympäryskunnissa vuoden jokaisena päivänä. Meillä on mahdollisuus lähettää lukkoseppä paikalle vaikka heti. Puhelimeen vastaa aina lukkoalan ammattilainen 24/7.

Usein kysytyt kysymykset

Voiko ovipuhelimen asentaa omakotitaloon?

Kyllä, ovipuhelimet ja porttipuhelimet tuovat lisäturvaa myös yksityiskoteihin. Ovipuhelimen liitettävän videoyhteyden avulla näet kuka on portilla tai ovella ja voit avata oven etänä helposti.

Voiko ovipuhelinta hallita etänä?

ABLOY- ja iLOQ -valtuutettu lukkoliike

Päivystys 24/7

Ammattitaitoinen henkilökunta

Lukkokeskus on Finanssiala ry:n ja vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoseppäliike ja murtohälytysjärjestelmiä toimittava yritys.

Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää liiketapaa ja murtosuojausohjeita sekä käyttämään vain hyväksyttyjä laitteita. Palveluksessamme on sekä ammattitutkinnon että vakuutusyhtiön kokeen suorittaneita lukkoseppiä.