Avaimen teettäminen

Avaimen teettäminen onnistuu Lukkokeskuksella vaivattomasti. Meidän kauttamme saat mm. Abloy-avaimia sekä iLOQ-avaimia.

Meiltä voit teettää nopeasti perinteisiä ABLOY CLASSIC, ABLOY EXEC ja ABLOY PROFILE -avaimia. Patenttisuojatut Abloy-avaimet tilataan Lukkokeskuksen toimesta suoraan tehtaalta. Näitä ovat esimerkiksi ABLOY SENTO-, ABLOY PROTEC- ja ABLOY EASY-avaimet.

Meiltä voi tilata myös uusia elektromekaanisia iLOQ-avaimia ja ABLOY PULSE -avaimia, mikäli kiinteistön lukoston hallinta on Lukkokeskuksella.

Kauttamme onnistuvat myös varmuuslukkojen kuten Assa, Boda, Zeiss ikon ja Juwel -avaimet. Avaimen teettämisen hinta riippuu avaintyypistä.

Patenttisuojatun Abloy-avaimen teettäminen

Patenttisuojatun Abloy-avaimen teettäminen onnistuu ainoastaan Abloy-valtuutetun lukkoliikkeen kautta tilaamalla. Hyvin kontrolloitu avaintilausprosessi lisää lukituksen turvallisuutta. Taloyhtiön ja yritysten avaintilaukset tehdään yleensä isännöitsijän tai huoltoyhtiön kautta.

Patenttisuojattuja Abloy-avaimia ovat esimerkiksi ABLOY SENTO-, ABLOY PROTEC- ja ABLOY EASY -avaimet.

Abloy-valtuutettuna lukkoliikkeenä Lukkokeskus tilaa patenttisuojatut avaimet turvallisesti suoraan tehtaalta. Tarvitsemme tiedon siitä, mitä avaimia tilataan sekä lukon avainkortin. Ilman avainkorttia patenttisuojatun avaimen tilaaminen ei turvallisuussyistä onnistu. Avaimien toimitusaika tehtaalta on muutama arkipäivä. Avaimen hinta riippuu tuotteesta. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kuvan ABLOY-avaimet: EASY, SENTO, EXEC, PROTEC, PROFILE ja  CLASSIC

24h 0201 24 24 24

Muiden Abloy-avainten teettäminen

ABLOY CLASSIC, ABLOY PROFILE ja ABLOY EXEC -avaimien patentit ovat rauennee ja teemme lisäavaimia Abloy- valtuutetuissa liikkeissämme paikan päällä malliavaimen perusteella. Avainmäärästä riippuen avainten teettäminen onnistuu jopa odottaessa.

Suurin osa turvalukkojen avaimista saadaan myös tehtyä paikan päällä. Neuvomme mielellämme, onnistuuko tilaus malliavaimen kanssa vai pitääkö avain tilata tehtaalta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai suoraan myymälään.

Ota yhteyttä

Elektromekaanisten lukkojen eli älylukkojen avainten teettäminen

Elektromekaanisia iLOQ- ja ABLOY PULSE –avaimia voi tilata lukostojen ylläpitäjiltä, useimmiten lukkoliikkeiltä. Taloyhtiön ja yritysten lisäavaintilaukset tehdään yleensä isännöitsijän tai huoltoyhtiön kautta, jotta tilaukset on helpompi kohdistaa oikealle ylläpitäjille.

Ohjelmoimme elektromekaaniset avaimet itse, jolloin ne on mahdollista saada jopa saman päivän aikana. Nopeuttaaksesi tilauksen käsittelyä kannattaa tilauksen yhteydessä mainita olemassa olevan avaimen leimaus. Leimaus löytyy uudemmissa iLOQ-avaimissa avaimen metallisesta osasta. Vanhemmista iLOQ-avaimista ja ABLOY PULSE-avaimista leimaus löytyy avaimen mustasta osasta, eli avainlehdestä.

Miten homma toimii?

 • 1

  Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai tule käymään myymälässä.

  Puh 24h: 0201 24 24 24

 • 2

  Avain tehdään suoraan myymälässä tai tilataan tehtaalta.

 • 3

  Ilmoitamme, kun avain on valmis noudettavaksi. Usein saat avaimen mukaasi heti.

Erikoisavaimet

Kauttamme saat myös laajan valikoiman erikoisavaimia ja turvalukkojen eli varmuuslukkojen avaimia. Lukkoliikkeidemme verstaassa voi teettää uuden avaimen myös vanhoihin lukkoihin.

Taitavat lukkoseppämme osaavat tehdä aihioista sopivan avaimen useimpiin erikoislukkoihin. Tule käymään toimipisteessämme tai soita ja kysy lisää!

Soita ja kysy lisääOta yhteyttä

Lukkoseppä 24h paikalle vaikka heti alueella Helsinki, Espoo ja Vantaa

Päivystävä lukkoseppämme palvelee 24h pääkaupunkiseudulla ja ympäryskunnissa vuoden jokaisena päivänä. Meillä on mahdollisuus lähettää lukkoseppä paikalle vaikka heti. Puhelimeen vastaa aina lukkoalan ammattilainen 24/7.

Usein kysytyt kysymykset

Onko olemassa avaimia, joita ei voi kopioida ilman lupaa?

ABLOY SENTO ja ABLOY EASY -avaimet ovat kopiosuojattuja avaimia. Näitä avaimia voi siten tilata ainoastaan Abloy-valtuutetun lukkoliikkeen kautta. Avaintilauksen yhteydessä tarvitaan lukon avainkortti, jota ilman tilaus ei turvallisuussyistä onnistu. Avaimet valmistetaan tehtaalla ja niiden toimitusaika on muutamia päiviä.

Saako antiikkikaapin lukkoon uutta avainta?

Voinko teettää kotiavaimestani kopion liikkeessänne?

Onnistuuko iLOQ-avaimen teettäminen teidän kauttanne?

Mitä teen, jos en pääse noutamaan tai palauttamaan avaimiani sairaustapauksen vuoksi?

Mitä tarkoittaa patenttisuojattu avain?

Paljonko avaimen teettäminen maksaa?

ABLOY- ja iLOQ -valtuutettu lukkoliike

Päivystys 24/7

Ammattitaitoinen henkilökunta

ABLOY-avaimet

Lukkokeskukselta voi tilata kaikkia ABLOY-avaimia. Patenttisuojatut avaimet tilaamme turvallisesti suoraan tehtaalta. Tilauksessa menee muutama päivä. Kiireellisissä tapauksissa voimme tilata avaimen pikatilauksena. Patenttisuojattuja avaimia ovat mm. ABLOY EASY -avaimet, ABLOY SENTO -avaimet sekä ABLOY PROTEC -avaimet.

ABLOY CLASSIC -avaimia, ABLOY PROFILE -avaimia ja ABLOY EXEC -avaimia voi teettää kaikissa ABLOY – valtuutetuissa liikkeissämme paikan päällä malliavaimen perusteella. Pieni määrä avaimia voidaan tehdä jopa odottaessa.

Asiakaspalvelumme neuvoo mielellään mitä tietoja avaintilauksen yhteydessä tarvitaan. Abloy-avaimen hinta riippuu tuotteesta ja määrästä. Ota meihin yhteyttä, asiakaspalvelumme neuvoo mielellään!

Digitaaliset avaimet eli iLOQ-avaimet ja ABLOY PULSE-avaimet

Digitaalisia eli elektromekaanisia iLOQ-avaimia ja ABLOY PULSE –avaimia voi tilata lukostojen ylläpitäjiltä eli yleensä lukkoliikkeiltä. Taloyhtiön ja yritysten lisäavaintilaukset tehdään yleensä isännöitsijän tai huoltoyhtiön toimesta.

ABLOY- ja iLOQ-valtuutettu lukkoliikkeemme ohjelmoi elektromekaaniset avaimet itse, jolloin ne on mahdollista saada pikaisesti, usein saman päivän aikana. Tilaus nopeutuu, jos sen yhteydessä mainitaan olemassa olevan avaimen leimaus. Leimaus löytyy uudemmissa iLOQ-avaimissa avaimen metallisesta osasta. Vanhemmista iLOQ-avaimista ja ABLOY PULSE-avaimista leimaus löytyy avaimen mustasta osasta, eli avainlehdestä. Kysy  iLOQ- ja ABLOY PULSE -avaimen hinta asiakaspalvelustamme.

Lukkokeskus on Finanssiala ry:n ja vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoseppäliike ja murtohälytysjärjestelmiä toimittava yritys.

Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää liiketapaa ja murtosuojausohjeita sekä käyttämään vain hyväksyttyjä laitteita. Palveluksessamme on sekä ammattitutkinnon että vakuutusyhtiön kokeen suorittaneita lukkoseppiä.