Lukkokeskus toimittaa lisäavaimet luotettavasti mm. ABLOY- ja iLOQ-lukkoihin. Meiltä voit teettää nopeasti perinteisiä ABLOY CLASSIC, ABLOY EXEC ja ABLOY PROFILE -avaimia sekä tilata muiden ABLOY- ja iLOQ -järjestelmien lisäavaimia. Patenttisuojatut ABLOY-avaimet tilataan Lukkokeskuksen toimesta suoraan tehtaalta. Näitä ovat esimerkiksi ABLOY SENTO-, ABLOY PROTEC- ja ABLOY EASY-avaimet.

Kauttamme onnistuvat myös varmuuslukkojen kuten Assa, Boda, Zeiss ikon ja Juwel -avaimet. Avaimen hinta riippuu avaintyypistä. Lisäavaimet voi maksaa kätevästi paikan päällä tai tarvittaessa myös laskulla.

Palvelut

Lisäavaimen tekoAvaimen tilausABLOY-avaimet iLOQ-avaimetTurvalukon avaimetErikoisavaimet

Patenttisuojatut ABLOY-avaimet

Patenttisuojattuja ABLOY-avaimia voi tilata ainoastaan ABLOY-valtuutetun lukkoliikkeen kautta. Taloyhtiön ja yritysten avaintilaukset tehdään yleensä isännöitsijän tai huoltoyhtiön kautta.

Patenttisuojattuja ABLOY-avaimia ovat esimerkiksi ABLOY SENTO-, ABLOY PROTEC- ja ABLOY EASY -avaimet.

ABLOY-valtuutettuna lukkoliikkeenä Lukkokeskus tilaa turvallisesti patenttisuojatut avaimet suoraan tehtaalta. Tarvitsemme vain tiedon ja vahvistuksen siitä, mitä avaimia tilataan. Avaimien toimitusaika tehtaalta on muutama arkipäivä. Avainen hinta riippuu tuotteesta. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

24h 0201 24 24 24

Muut ABLOY-avaimet

ABLOY CLASSIC, ABLOY PROFILE ja ABLOY EXEC -avaimien patentit ovat rauenneet ja teemme lisäavaimia ABLOY – valtuutetuissa liikkeissämme paikan päällä malliavaimen perusteella. Avainmäärästä riippuen avaimet voidaan tehdä jopa odottaessa.

Suurin osa turvalukkojen avaimista saadaan myös tehtyä paikan päällä. Neuvomme mielellämme onnistuuko tilaus malliavaimen kanssa vai pitääkö avain tilata tehtaalta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai suoraan myymälään.

Ota yhteyttä

Elektromekaanisten lukkojen eli älylukkojen avaimet

Elektromekaanisia iLOQ- ja ABLOY PULSE –avaimia voi tilata lukostojen ylläpitäjiltä, useimmiten lukkoliikkeiltä. Taloyhtiön ja yritysten lisäavaintilaukset tehdään yleensä isännöitsijän tai huoltoyhtiön kautta, jotta tilaukset on helpompi kohdistaa ylläpitäjille.

Ohjelmoimme elektromekaaniset avaimet itse, jolloin ne on mahdollista saada jopa saman päivän aikana. Nopeuttaaksesi tilauksen käsittelyä kannattaa tilauksen yhteydessä mainita olemassa olevan avaimen leimaus. Leimaus löytyy uudemmissa iLOQ-avaimissa avaimen metallisesta osasta. Vanhemmista iLOQ-avaimista ja ABLOY PULSE-avaimista leimaus löytyy avaimen mustasta osasta, eli avainlehdestä.

Miten homma toimii?

 • 1

  Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai tule käymään myymälässä.

  Puh 24h: 0201 24 24 24

 • 2

  Avain tehdään suoraan myymälässä tai tilataan tehtaalta.

 • 3

  Ilmoitamme, kun avain on valmis noudettavaksi. Usein saat avaimen mukaasi heti.

Erikoisavaimet

Kauttamme saat myös laajan valikoiman erikoisavaimia ja turvalukkojen eli varmuuslukkojen avaimia. Lukkoliikkeidemme verstaassa voi teettää uuden avaimen myös vanhoihin lukkoihin.

Taitavat lukkoseppämme osaavat tehdä aihioista sopivan avaimen useimpiin erikoislukkoihin. Tule käymään toimipisteessämme tai soita ja kysy lisää!

Soita ja kysy lisääOta yhteyttä

Lukkoseppä 24h paikalle vaikka heti alueella Helsinki, Espoo ja Vantaa

Päivystävä lukkoseppämme palvelee 24h pääkaupunkiseudulla ja ympäryskunnissa vuoden jokaisena päivänä. Meillä on mahdollisuus lähettää lukkoseppä paikalle vaikka heti. Puhelimeen vastaa aina lukkoalan ammattilainen 24/7.

Usein kysytyt kysymykset

Onko olemassa avaimia, joita ei voi kopioida ilman lupaa?

Kopiosuojattuja avaimia on nykyisin ABLOY SENTO ja ABLOY EASY -avaimet. Näitä avaimia voit siis tilata ainoastaan ABLOY-valtuutetun lukkoliikkeen kautta. Bodalta on myös tullut uusi Bodaguard-varmuuslukko, jossa on samanlainen avainturvataso. Toisin sanoen avaimia ei valmisteta muualla, kuin Bodan tehtaalla, ja niiden tilaus hoidetaan Abloy-valtuutettujen lukkoliikkeiden kautta avainkorttia vastaan.

Saako antiikkikaapin lukkoon uutta avainta?

Voinko teettää kotiavaimestani kopion liikkeessänne?

Voinko tilata uuden iLOQ avaimen asuntooni teidän kauttanne?

Mitä teen, jos en pääse noutamaan tai palauttamaan avaimiani sairaustapauksen vuoksi?

Mitä tarkoittaa patenttisuojattu avain?

ABLOY- ja iLOQ -valtuutettu lukkoliike

Päivystys 24/7

Ammattitaitoinen henkilökunta

ABLOY-avaimet

Lukkokeskukselta voi tilata kaikkia ABLOY-avaimia. Patenttisuojatut avaimet tilaamme turvallisesti suoraan tehtaalta. Tilauksessa menee muutama päivä. Kiireellisissä tapauksissa voimme tilata avaimen pikatilauksena. Patenttisuojattuja avaimia ovat mm. ABLOY EASY -avaimet, ABLOY SENTO -avaimet sekä ABLOY PROTEC -avaimet.

ABLOY CLASSIC -avaimia, ABLOY PROFILE -avaimia ja ABLOY EXEC -avaimia voi teettää kaikissa ABLOY – valtuutetuissa liikkeissämme paikan päällä malliavaimen perusteella. Pieni määrä avaimia voidaan tehdä jopa odottaessa.

Asiakaspalvelumme neuvoo mielellään mitä tietoja avaintilauksen yhteydessä tarvitaan. Abloy-avaimen hinta riippuu tuotteesta ja määrästä. Ota meihin yhteyttä, asiakaspalvelumme neuvoo mielellään!

Digitaaliset avaimet eli iLOQ-avaimet ja ABLOY PULSE-avaimet

Digitaalisia eli elektromekaanisia iLOQ-avaimia ja ABLOY PULSE –avaimia voi tilata lukostojen ylläpitäjiltä eli yleensä lukkoliikkeiltä. Taloyhtiön ja yritysten lisäavaintilaukset tehdään yleensä isännöitsijän tai huoltoyhtiön toimesta.

ABLOY- ja iLOQ-valtuutettu lukkoliikkeemme ohjelmoi elektromekaaniset avaimet itse, jolloin ne on mahdollista saada pikaisesti, usein saman päivän aikana. Tilaus nopeutuu, jos sen yhteydessä mainitaan olemassa olevan avaimen leimaus. Leimaus löytyy uudemmissa iLOQ-avaimissa avaimen metallisesta osasta. Vanhemmista iLOQ-avaimista ja ABLOY PULSE-avaimista leimaus löytyy avaimen mustasta osasta, eli avainlehdestä. Kysy  iLOQ- ja ABLOY PULSE -avaimen hinta asiakaspalvelustamme.

Lukkokeskus on Finanssiala ry:n ja vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoseppäliike ja murtohälytysjärjestelmiä toimittava yritys.

Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää liiketapaa ja murtosuojausohjeita sekä käyttämään vain hyväksyttyjä laitteita. Palveluksessamme on sekä ammattitutkinnon että vakuutusyhtiön kokeen suorittaneita lukkoseppiä.