Lukkokeskukselta kodin ja yritysten ovikellot asennettuna

Mekaaninen ovikello on perinteinen vaihtoehto, eikä se tarvitse juuri huoltoa. Mekaanisen ovikellon pirisevä ääni syntyy ovessa kiinni olevassa ovikellossa mekaanisesti eikä sen äänenvoimakkuuteen voi suoraan vaikuttaa.

Langaton ovikello tuottaa äänensä digitaalisesti ja ovikellon voi sijoittaa kauemmas ovesta paremman kuuluvuuden saavutettavaksi. Myös painikkeen voi sijoittaa vapaasti. Langaton ovikello vaatii ajoittaista paristoiden vaihtamista.

Tule käymään myymälässämme tai kysy lisää asiakaspalvelustamme, niin autamme valitsemaan tarpeisiisi sopivan ovikellon. Me Lukkokeskuksella asennamme ja huollamme kaikenlaiset ovikellot.

Tuotteet ja palvelut

Mekaaniset ovikellotLangattomat ovikellotAsennusHuolto

Miten homma toimii?

  • 1

    Ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Puh 24h: 0201 24 24 24.

  • 2

    Selvitetään yhdessä minkälainen ovikello sopii juuri teidän tarpeisiinne. Me hankimme tarvittavat tuotteet ja varaosat

  • 3

    Lähetämme ammattilaisen paikalle sovitusti

Päivystävä lukkoseppä 24/7

Päivystävä lukkoseppämme palvelee 24h pääkaupunkiseudulla ja ympäryskunnissa vuoden jokaisena päivänä. Meillä on mahdollisuus lähettää lukkoseppä paikalle vaikka heti. Puhelimeen vastaa aina lukkoalan ammattilainen 24/7.

ABLOY- ja iLOQ -valtuutettu lukkoliike

Päivystys 24/7

Ammattitaitoinen henkilökunta

Lukkokeskus on Finanssiala ry:n ja vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoseppäliike ja murtohälytysjärjestelmiä toimittava yritys.

Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää liiketapaa ja murtosuojausohjeita sekä käyttämään vain hyväksyttyjä laitteita. Palveluksessamme on sekä ammattitutkinnon että vakuutusyhtiön kokeen suorittaneita lukkoseppiä.