Soita alueesi päivystävälle lukkosepälle

Lukkoseppäpäivystyksemme auttaa kiireellisissä lukko- ja avainasioissa 24h vuoden jokaisena päivänä pääkaupunkiseudulla ja Oulussa. Vaasassa ja Lahdessa päivystävä lukkoseppä palvelee joka ilta klo 22 saakka. Palvelemme kotitalouksia, taloyhtiöitä ja yrityksiä kaikissa kiireellisissä lukitusasioissa.

Pääkaupunkiseudun päivystävä lukkoseppä palvelee muun muassa seuraavissa kunnissa: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Tuusula, Järvenpää, Kerava, Porvoo sekä Sipoo.

Tyypillinen lukkoseppäpäivystyksessä tehtävä työ on oven avaus. Päivystävä lukkoseppämme avaa omakotitalon, asunnon tai auton oven ammattitaidolla ilman vaurioita.

Puhelimeen vastaa aina turva-alan rautainen ammattilainen, vuoden jokaisena päivänä. Kiireettömissä asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä arkipäivisin toimipisteisiimmeasiakaspalveluumme tai myyntiimme.

Oven avausMurtokorjausAuton oven avausLukkojen pikasarjoitusKorjaustyötTurvalukon avaus

Usein kysytyt kysymykset

Millaisen lukon päivystävä lukkoseppä voi avata?

Päivystävät lukkoseppämme osaavat avata lähes kaikki lukot. Oven avaus onnistuu päivystyksessä niin mekaanisten Abloy-lukkojen osalta kuin sähköisten Abloy- ja iLOQ -lukkojen osalta. Sähköisten lukkojen avauksen jälkeen tarvitaan joskus ohjelmointitöitä arkiaikaan etenkin suuremmissa kiinteistössä. Lukkoseppäpäivystys palvelee 24/7 Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla ympäristökuntineen sekä Oulussa. Vaasassa ja Lahdessa palvelemme klo 22 saakka. Soita 0201 24 24 24.

Onnistuuko auton oven avaus, jos avaimet jäivät sisälle autoon?

Onnistuuko oven avaus, jos turvalukko on kiinni?

Päivystävä lukkoseppä

Lukkoseppäpäivystys auttaa yllättävissä ja kiireellisissä lukko-ongelmissa. Abloy- ja iLOQ-valtuutettu lukkoseppämme auttaa nopeasti ja ammattitaitoisesti yötä päivää.

Murtotilanteissa päivystävä lukkoseppä voi tehdä ensimmäiset korjaustyöt pikaisesti, jotta ovi saadaan jälleen lukittua. Murrosta kannattaa aina soittaa myös poliisille.

Mikäli avain on kadonnut tai varastettu, Lukkokeskuksen päivystäjä voi tehdä lukolle pikasarjoituksen, jolloin kadonneella avaimella ei enää pääse sisälle.

Kiireettömissä asioissa apua saa parhaiten Lukkokeskuksen asiakaspalvelusta arkipäivisin. Asiakaspalvelumme neuvoo, ottaa vastaan tilauksia ja ohjaa kyselyt eteenpäin oikealle turvallisuuden ammattilaiselle.

 

Oven avaus on tyypillinen lukkopäivystystyö

Tyypillinen päivystävän lukkosepän työ on oven avaus, kun avaimet ovat kadonneet tai avain jäi sisälle. Myös turvalukon avaus ja auton oven avaus voidaan hoitaa päivystävän lukkosepän toimesta. Lukkoseppämme voi hoitaa sekä kerrostalon että omakotitalon oven avauksen.

Mekaanisten lukkojen ohella sähköinen lukitus on yleistynyt. Oven avaus sähköisten Abloy- tai ILOQ-lukkojen osalta onnistuu myös. Joskus sähköisten lukkojen avauksen jälkeen tarvitaan ohjelmointitöitä jälkikäteen etenkin isoissa kiinteistöissä.

Oven avauksen tai auton oven avauksen hinta riippuu lukituksen tyypistä ja mahdollisesti tarvittavista muista toimenpiteistä. Päivystävä lukkoseppä arvioi oven avaukselle hinnan pyydettäessä. Päivystystyön hinta on normaalia palveluhintaa korkeampi, joten kiireettömät työt kannattaa hoitaa arkena normaaliin palveluaikaan.

ABLOY- ja iLOQ -valtuutettu lukkoliike

Päivystys 24/7

Ammattitaitoinen henkilökunta

Lukkokeskus on Finanssiala ry:n ja vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoseppäliike ja murtohälytysjärjestelmiä toimittava yritys.

Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää liiketapaa ja murtosuojausohjeita sekä käyttämään vain hyväksyttyjä laitteita. Palveluksessamme on sekä ammattitutkinnon että vakuutusyhtiön kokeen suorittaneita lukkoseppiä.