Kiireellinen lukko-ongelma?

Lukkoseppäpäivystyksemme auttaa kiireellisissä lukko- ja avainasioissa 24h vuoden jokaisena päivän. Palvelemme kotitalouksia, taloyhtiöitä ja yrityksiä pääkaupunkiseudulla ja ympäryskunnissa.

Päivystävä lukkoseppä palvelee seuraavissa kunnissa: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Tuusula, Järvenpää, Kerava, Porvoo sekä Sipoo.

Puhelimeen vastaa aina lukkoalan ammattilainen, 24h, vuoden jokaisena päivänä.

Kiireettömissä asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä arkipäivisin asiakaspalveluumme tai myyntiimme.

Palvelut

Lukon avaaminenMurtokorjausAuton oven avaaminenLukkojen pikasarjoitusKorjaustyötTurvalukon avaaminen

ABLOY- ja iLOQ -valtuutettu lukkoliike

Päivystys 24/7

Ammattitaitoinen henkilökunta

Usein kysytyt kysymykset

Avaatteko myös auton ovet, jos avaimet jäävät sisälle autoon?

Kyllä avaamme. Useissa automalleissa on mahdollista lukita ovet, vaikka avain olisi vielä virtalukossa. Auton lukon aukaisu onnistuu 24/7 soittamalla numeroon 0201 24 24 24.  

Mitä jos kadotan turvalukon avaimen ja lukko on kiinni?

Päivystävä lukkoseppä

Päivystävä lukkoseppä auttaa yllättävissä ja kiireellisissä lukko-ongelmissa. Tyypillisiä kiireellisiä palveluita ovat lukon tai turvalukon avaaminen. Myös auton ovi voidaan avata päivystäjän toimesta, mikäli avaimet ovat  jääneet auton sisälle.

Murtotilanteissa päivystävä lukkoseppä voi tehdä korjaustyöt pikaisesti, jotta ovi saadaan jälleen lukittua. Murrosta kannattaa aina soittaa myös poliisille.

Mikäli avain on kadonnut tai varastettu, Lukkokeskuksen päivystäjä voi tehdä lukolle pikasarjoituksen, jolloin kadonneella avaimella ei enää pääse sisälle.

Kiireettömät lukitus- ja turvallisuusratkaisut

Kiireettömissä asioissa apua saa parhaiten Lukkokeskuksen asiakaspalvelusta arkipäivisin. Asiakaspalvelumme neuvoo, ottaa vastaan tilauksia ja ohjaa kyselyt eteenpäin oikealle turvallisuuden ammattilaiselle.

Suurempien tarjouspyyntöjen osalta pyydämme olemaan yhteydessä myyntiimme. Osaamiseemme kuuluu lukituksen lisäksi esimerkiksi kulunvalvonta, valvontakamerat sekä erilaiset hälytysjärjestelmät ja ovikoneet.

Ammattitaitoiset lukitusmyyjämme tekevät kilpailukykyiset tarjoukset ja suunnitelmat asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Lukkokeskus on Finanssiala ry:n ja vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoseppäliike ja murtohälytysjärjestelmiä toimittava yritys.

Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää liiketapaa ja murtosuojausohjeita sekä käyttämään vain hyväksyttyjä laitteita. Palveluksessamme on sekä ammattitutkinnon että vakuutusyhtiön kokeen suorittaneita lukkoseppiä.