Taloyhtiön tai yrityksen lukkojen asennus, huolto ja sarjoitus

Kiinteistöjen lukot ja muut turvatuotteet kaipaavat säännöllistä huoltoa ja toisinaan myös uusimista. Lukkokeskukselta saat asennus- ja huoltopalvelut kaikkiin kiinteistön lukituksiin ja muihin oviympäristön tuotteisiin. Huollamme ja vaihdamme esimerkiksi ovipumput, hälytysjärjestelmät, ovipuhelimet sekä ovien painikkeet ja vetimet.

Suosittelemme lukkojen sarjoitusta aina kun avain katoaa. Teemme sarjoituksia myös pikana etenkin tilanteissa, joissa on syytä epäillä avaimen olevan väärissä käsissä. Päivystyspalvelumme palvelee 24/7 vuoden jokaisena päivänä.

Huoltosopimuksen tekeminen lisää jouhevuutta työn tilaamiseen ja suorittamiseen. Kohteet ovat asentajille entuudestaan tuttuja ja taustatiedot ovat hallussa. Huoltosopimuksella tilatut työt saa meiltä myös kätevästi suoraan yrityksen tai taloyhtiön laskuun. Ota yhteyttä myyntiimme tai asiakaspalveluumme, niin laaditaan yhdessä hyvä ja kattava huoltosopimus, joka vastaa juuri teidän tarpeitanne.

Palvelut

AsennusHuoltoLukon sarjoitusTurvatuotteiden huoltoMurtokorjaukset24/7 päivystys

24h päivystys

Joskus huollon tarve on kiireellinen tai yllättää keskellä yötä. Meiltä saat lukkosepän palvelua yötä päivää vuoden jokaisena päivänä.

Päivystävä lukkoseppämme palvelee 24/7 pääkaupunkiseudulla ja ympäryskunnissa. Vaasassa ja Lahdessa palvelemme klo 22 asti.

24h 0201 24 24 24

Taloyhtiön lukkojen sarjoitus

Lukon sarjoitusta varten tarvitaan lukostotiedot, jotka ovat useimmiten jo lukkoliikkeellä turvasäilytyksessä. Mikäli lukostotietoja ei säilytetä lukkoliikkeellä, kysymme ne tilaajalta tilauksen yhteydessä. Suosittelemme lukkojen sarjoittamista aina avaimen kadotessa.

Tarvittaessa hoidamme sarjoituksen tai pika-avun nopeasti etenkin sellaisissa tilanteissa, joissa on syytä epäillä, että avain on väärissä käsissä.

Ota yhteyttäPyydä tarjous

Murtokorjaukset

Murron sattuessa huolehdimme oviympäristön murtojälkien tarkastamisesta ja korjaamisesta. Murron jälkeen on aina hyvä kartoittaa kiinteistön turvallisuus. Annamme mielellämme ehdotuksen turvallisuuden parantamisesta lukituksen ja muiden turvallisuusratkaisuiden avulla.

Ota yhteyttäPyydä tarjous

Miten homma toimii?

  • 1

    Ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Puh 24h: 0201 24 24 24.

  • 2

     Hankimme tarvittavat tuotteet ja varaosat

  • 3

    Lähetämme ammattilaisen paikalle sovitusti

Päivystävä lukkoseppä 24/7

Päivystävä lukkoseppämme palvelee 24h pääkaupunkiseudulla ja ympäryskunnissa vuoden jokaisena päivänä. Meillä on mahdollisuus lähettää lukkoseppä paikalle vaikka heti. Puhelimeen vastaa aina lukkoalan ammattilainen 24/7.

Usein kysytyt kysymykset

Milloin lukkojen vaihto on ajankohtainen?

Pääsääntönä voidaan pitää, että ennen vuotta 1980 asennetut lukot ovat jo tekniikaltaan sekä takalukitustoiminnoiltaan vanhanaikaisia, joten niiden uusiminen tämän päivän vaatimusten mukaisiksi on suositeltavaa. Lukot tulee vaihtaa myös, mikäli ne eivät toimi ja niiden korjaaminen on kannattamatonta. Lukkoseppä osaa arvioida tilanteen kohteessa. Lukkojen vaihdon hinta riippuu valitusta lukosta ja niiden määrästä. Lukkoliikkeemme antaa mielellään tarjouksen.

Milloin lukon sarjoitus on ajankohtainen?

Mistä lukon sarjoituksen hinta koostuu?

ABLOY- ja iLOQ -valtuutettu lukkoliike

Päivystys 24/7

Ammattitaitoinen henkilökunta

Lukkokeskus on Finanssiala ry:n ja vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoseppäliike ja murtohälytysjärjestelmiä toimittava yritys.

Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää liiketapaa ja murtosuojausohjeita sekä käyttämään vain hyväksyttyjä laitteita. Palveluksessamme on sekä ammattitutkinnon että vakuutusyhtiön kokeen suorittaneita lukkoseppiä.