Taloyhtiöiden ja yritysten lukkojen asennus ja huolto

Kiinteistöjen lukot kaipaavat säännöllistä huoltoa ja toisinaan myös uusimista. Lukkokeskukselta saat asennus- ja huoltopalvelut kaikkiin kiinteistön lukituksiin ja muihin oviympäristön tuotteisiin. Huollamme ja vaihdamme esimerkiksi ovipumput, pitkäsalvat sekä ovien painikkeet ja vetimet.

Huoltosopimuksen tekeminen yhden toimijan kanssa lisää jouhevuutta työn tilaamiseen ja suorittamiseen, kun kohteet ovat entuudestaan tuttuja. Huoltosopimuksella tilatut työt saa meiltä myös kätevästi suoraan yrityksen tai taloyhtiön laskuun. Ota yhteyttä, niin laaditaan yhdessä hyvä ja kattava huoltosopimus, joka vastaa juuri teidän tarpeitanne.

Palvelut

AsennusHuoltoSarjoitusTurvalukotMurtokorjaukset24/7 päivystys

24h päivystys

Joskus huollon tarve on kiireellinen tai yllättää keskellä yötä. Meiltä saat apua yötä päivää vuoden jokaisena päivänä.

Päivystävä lukkoseppämme palvelee 24/7 pääkaupunkiseudulla ja ympäryskunnissa.

24h 0201 24 24 24

Lukkojen sarjoitus

Huolto- ja ylläpitopalveluihimme kuuluvat myös lukkojen sarjoitukset. Lukon sarjoitusta varten tarvitaan lukostotiedot, jotka ovat useimmiten jo lukkoliikkeellä turvasäilytyksessä. Mikäli lukostotietoja ei säilytetä lukkoliikkeellä, kysymme ne tilaajalta tilauksen yhteydessä. Suosittelemme lukkojen sarjoittamista aina avaimen kadotessa.

Murtokorjaukset

Murron sattuessa huolehdimme oviympäristön murtojälkien tarkastamisesta ja korjaamisesta. Murron jälkeen on aina hyvä kartoittaa kiinteistön turvallisuus. Annamme mielellämme ehdotuksen turvallisuuden parantamisesta lukituksen ja muiden turvallisuusratkaisuiden avulla.

Miten homma toimii?

  • 1

    Ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Puh 24h: 0201 24 24 24.

  • 2

     Hankimme tarvittavat tuotteet ja varaosat

  • 3

    Lähetämme ammattilaisen paikalle sovitusti

Päivystävä lukkoseppä 24/7

Päivystävä lukkoseppämme palvelee 24h pääkaupunkiseudulla ja ympäryskunnissa vuoden jokaisena päivänä. Meillä on mahdollisuus lähettää lukkoseppä paikalle vaikka heti. Puhelimeen vastaa aina lukkoalan ammattilainen 24/7.

Usein kysytyt kysymykset

Milloin koko lukko pitää uusia?

Pääsääntönä voidaan pitää, että ennen vuotta 1980 asennetut lukot ovat jo tekniikaltaan sekä takalukitustoiminnoiltaan vanhanaikaisia, joten niiden uusiminen tämän päivän vaatimusten mukaisiksi on suositeltavaa.

Milloin lukko täytyy sarjoittaa?

Mistä lukon sarjoituksen hinta koostuu?

ABLOY- ja iLOQ -valtuutettu lukkoliike

Päivystys 24/7

Ammattitaitoinen henkilökunta

Lukkokeskus on Finanssiala ry:n ja vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoseppäliike ja murtohälytysjärjestelmiä toimittava yritys.

Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää liiketapaa ja murtosuojausohjeita sekä käyttämään vain hyväksyttyjä laitteita. Palveluksessamme on sekä ammattitutkinnon että vakuutusyhtiön kokeen suorittaneita lukkoseppiä.