Mekaaniset lukot

Edullisen aloitushinnan ja käyttäjäystävällisyyden vuoksi mekaaniset lukitusjärjestelmät sopivat erityisesti pienemmille taloyhtiöille, joissa asukasvaihtuvuus on vähäistä. Mekaanisissa järjestelmissä lukko avataan perinteisesti avaimella. Lukkoliike Lukkokeskus auttaa suunnittelemaan luotettavat ABLOY-lukot asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Mekaanista lukitusjärjestelmää voi myös laajentaa yhdistämällä siihen esimerkiksi kulunvalvontajärjestelmä, jolloin kiinteistön turvallisuustaso nousee entisestään. Näin siitä saadaan toimiva kokonaisuus myös hieman isommille taloyhtiöille ja yrityksille. Lukkokeskuksen lukkosepät asentavat mekaaniset lukot vakaalla ammattitaidolla.

Mekaanisen lukitusjärjestelmän kulmakivi on hyvin toteutettu avainhallinta, jolloin lukoston turvallisuus on kunnossa ja myös se elinkaari saadaan mahdollisimman pitkäksi. Lukkoliikkeemme hoitaa avainhallintaa vastuullisesti, jolloin tietoja säilytetään luotettavassa järjestelmässä ja avaimia turvahuoneessa.

ABLOY EASY ja ABLOY PROTEC2 -lukoista löytyy varma ja turvallinen vaihtoehto kaikenlaisiin tarpeisiin. ABLOY-lukkojen hinta riippuu kohteesta ja asiakkaan tarpeesta. Pyydä tarjous Lukkokeskuksen ammattilaisilta!

 

Milloin lukosto kannattaa uusia?

Mikäli kiinteistön lukitusjärjestelmä on päässyt vanhentumaan tai sen patenttisuoja on rauennut, suosittelemme lukituksen uudistamista. Monet uudet lukitusjärjestelmät on suunniteltu yhteensopiviksi vanhojen tuotteiden kanssa, jolloin lukitusurakka voi hoitua jopa pelkällä avainpesien vaihdolla.

Lukkokeskuksen ammattilaiset auttavat valitsemaan uuden lukitusjärjestelmän asiakkaan tarpeen mukaan. Käy lukemassa lisää suunnittelupalveluistamme  tai ota yhteyttä myyntiimme.

Pyydä tarjous24h 0201 24 24 24

ABLOY EASY -lukot

ABLOY EASY on uusi mekaaninen lukitusjärjestelmä, jonka vuoteen 2040 ulottuva patentti antaa turvaa pitkälle tulevaisuuteen. Mekaaninen lukitus on varma ja luotettava ratkaisu niin taloyhtiöiden kuin yritystenkin lukitukseksi. ABLOY EASY-lukot avautuvat perinteisesti avaimilla.

Lukkoliikkeestämme saat tilattua myös lisäavaimet ABLOY EASY-lukkoihin.

Lue lisääPyydä tarjous

Mekaaniset ABLOY-lukot

ABLOY SENTO, ABLOY EXEC ja ABLOY CLASSIC ovat vanhempia mekaanisia lukkoja ja lukitusjärjestelmiä. Lukitusuudistuksiin suosittelemme uudempia ABLOY EASY-lukkoja. Vanhemmat lukot sopivat nykyisin mm. yksittäisten varastojen ja vajojen lukitukseen.

Lukkoliike Lukkokeskus huoltaa ja sarjoittaa myös vanhempia ABLOY-lukkoja. Lukkoliikkeemme kautta voit helposti hankkia lisäavaimia näihin ABLOY-lukkoihin. ABLOY SENTO-avaimet ovat vielä patenttisuojattuja ja nämä avaimet tilataan tehtaalta. ABLOY EXEC- ja ABLOY CLASSIC-avaimen voimme tehdä jopa odottaessa.

Lue lisääOta yhteyttä

Miten homma toimii?

  • 1
  • 2
    Suunnittelemme lukitus- tai turvallisuusratkaisun tarpeidesi mukaan
  • 3

    Suunnitelma käydään yhdessä kanssasi läpi

  • 4

    Työnjohtajamme aikatauluttaa projektin kanssasi hyväksytyn suunnitelman pohjalta

Päivystävä lukkoseppä 24/7

Päivystävä lukkoseppämme palvelee 24h pääkaupunkiseudulla ja ympäryskunnissa vuoden jokaisena päivänä. Meillä on mahdollisuus lähettää lukkoseppä paikalle vaikka heti. Puhelimeen vastaa aina lukkoalan ammattilainen 24/7.

Usein kysytyt kysymykset

Milloin lukkojen vaihto on ajankohtainen?

Pääsääntönä voidaan pitää, että ennen vuotta 1980 asennetut lukot ovat jo tekniikaltaan sekä takalukitustoiminnoiltaan vanhanaikaisia, joten niiden uusiminen tämän päivän vaatimusten mukaisiksi on suositeltavaa. Lukot tulee vaihtaa myös, mikäli ne eivät toimi ja niiden korjaaminen on kannattamatonta. Lukkoseppä osaa arvioida tilanteen kohteessa. Lukkojen vaihdon hinta riippuu valitusta lukosta ja niiden määrästä. Lukkoliikkeemme antaa mielellään tarjouksen.

Milloin lukon sarjoitus on ajankohtainen?

ABLOY- ja iLOQ -valtuutettu lukkoliike

Päivystys 24/7

Ammattitaitoinen henkilökunta

Lukkokeskus on Finanssiala ry:n ja vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoseppäliike ja murtohälytysjärjestelmiä toimittava yritys.

Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää liiketapaa ja murtosuojausohjeita sekä käyttämään vain hyväksyttyjä laitteita. Palveluksessamme on sekä ammattitutkinnon että vakuutusyhtiön kokeen suorittaneita lukkoseppiä.