Kodin ja yritysten ovi- ja porttiautomatiikka asennettuna

Ovikoneella varustettu ovi voidaan avata esimerkiksi kyynärkytkintä painamalla tai se voidaan asettaa aukeamaan liiketunnistimen havaitessa lähestyvän henkilön. Avaus voi tapahtua myös lukijan avulla, jolloin henkilöllä tulee olla tarvittava avain tai kulkutunniste. Ovikoneen voi asentaa useimpiin ovityyppeihin, liuku- ja lasioviin.

Porttikoneet voivat toimia myös kauko-ohjatusti. Tämä mahdollistaa esimerkiksi portista ajamisen ilman, että autosta tarvitsee nousta.

Me Lukkokeskuksella autamme suunnittelemaan kodin ja yritysten ovi- ja porttiautomatiikkaratkaisut asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Asennamme ja huollamme monia tuotemerkkejä, joista suosituimpia ovat ABLOY ja Dormakaba.

ABLOY-oviautomatiikka

ABLOY-oviautomatiikalla saadaan rakennettua toimintavarma ja esteetön oviympäristö. Kattavasta valikoimasta löytyy ratkaisu lähes kaikkiin automaattisesti avautuviin oviin.

Lue lisääPyydä tarjous

Dormakaba-oviautomatiikka

Dormakaballa on kattava valikoima tuotteita ja malleja oviautomatiikkaratkaisuihin. Saranaovikoneilla ja liukuovikoneilla saadaan rakennettua toimintavarma ja esteetön oviympäristö.

Lue lisääPyydä tarjous

Miten homma toimii?

 • 1

  Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

  Puh 24h: 0201 24 24 24.

 • 2

  Selvitetään yhdessä minkälainen ratkaisu ja tuotteet sopivat teidän käyttöönne. Me hankimme tarvittavat tuotteet ja varaosat.

 • 3

  Lähetämme ammattilaisen paikalle sovitusti.

Päivystävä lukkoseppä 24/7

Päivystävä lukkoseppämme palvelee 24h pääkaupunkiseudulla ja ympäryskunnissa vuoden jokaisena päivänä. Meillä on mahdollisuus lähettää lukkoseppä paikalle vaikka heti. Puhelimeen vastaa aina lukkoalan ammattilainen 24/7.

ABLOY- ja iLOQ -valtuutettu lukkoliike

Päivystys 24/7

Ammattitaitoinen henkilökunta

Lukkokeskus on Finanssiala ry:n ja vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoseppäliike ja murtohälytysjärjestelmiä toimittava yritys.

Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää liiketapaa ja murtosuojausohjeita sekä käyttämään vain hyväksyttyjä laitteita. Palveluksessamme on sekä ammattitutkinnon että vakuutusyhtiön kokeen suorittaneita lukkoseppiä.