Valvontakamerat

Valvontakamera turvaa kaikkea arvokasta: ihmisiä, tietoja sekä muuta omaisuutta. Sisälle tai ulos sijoitettavat säänkestävät valvontakamerat mahdollistavat kiinteistön tapahtumien valvomisen reaaliajassa esimerkiksi mobiilisovelluksella ja myös jälkikäteen, mikäli järjestelmä sisältää tallennusmahdollisuuden. Tallentavat valvontakamerat auttavat erityisesti jo tapahtuneiden rikosten selvittämisessä. Näkyvä videovalvonta voi auttaa ehkäisemään rikoksia, sillä se kertoo valvotusta ympäristöstä.

Valvonnan taso ja laajuus riippuvat kiinteistöstä ja asiakkaan tarpeista. Kuvanlaatu voi olla hyvinkin tarkkaa ja myös huomaamattomampia valvontakameroita on mahdollista asentaa. Valvontakamera voi tallentaa ääntä ja olla liikuteltavissa etäohjauksen avulla. Valvontakamerat voi liittää osaksi kiinteistön turvajärjestelmää.

 

Suunnittelu, asennus ja huolto

Ammattitaitoinen turvatekniikkatiimimme auttavaa sopivan videovalvonnan räätälöimisessä, asentamisessa ja huoltamisessa. Kotiin yleinen valinta on Yale-valvontakamera ja yrityksille Dahua-videovalvontajärjestelmä, mutta asennamme ja huollamme myös monia muita merkkejä.

Ota yhteyttä

Yale Smart Home -valvontakamera kotiin

Yale-älykotilaitteilla turvaat, seuraat ja hallinnoit kotiasi vaivattomasti. Yale-kokonaisuuteen kuuluvat oleellisena osana valvontakamerat. Yleensä kodin turvajärjestelmän tehtävänä on turvata koti ensisijaisesti murtojen varalta, mutta järjestelmiin voidaan liittää myös muita turvalaitteita kuten palovaroittimia.

Yale-järjestelmää voi ohjata etänä älypuhelimen avulla. Älypuhelin lähettää toimintokomennon järjestelmän keskusyksikölle, joka puolestaan välittää tiedon siihen liitetyille laitteille.

Lue lisääOta yhteyttä

JABLOTRON-hälytysjärjestelmät

JABLOTRON 100+ -hälytysjärjestelmä on helppokäyttöinen kehittynyt digitaalinen järjestelmä, joka sopii sekä yritysten että kotien turvaamiseen. Hälytysjärjestelmän ja valvontakameroiden lisäksi se halutessasi kytkee valot tai käynnistää vaikkapa kastelujärjestelmän.

Lue lisääOta yhteyttä

Valvontakamerat auttavat turvaamaan ja ehkäisemään rikoksia

Valvontakameran tallentama tieto on arvokasta aineistoa rikosten selvittämisessä ja jopa ennaltaehkäisyssä. Yksi tehokkaimmista rikosten ja ilkivallan ennaltaehkäisijöistä on näkyvä kameravalvonta. Kameravalvonnasta kannattaa siksi monissa tapauksissa ilmoittaa kiinteistön ulkopuolella selvästi. Joskus halutaan asentaa huomaamattomia valvontakameroita, jotka sopivat kiinteistön ilmeeseen. Suunnittelemme järjestelmän siksi aina asiakkaan tarpeen mukaan. Hälytysjärjestelmät voi integroida vartiointipalveluihin, mikä täydentää turvallisuusratkaisun.

Valvontakamerat lisäävät kiinteistön käyttäjien turvallisuudentunnetta

Valvontakamerat lisäävät asukkaiden, työntekijöiden sekä asiakkaiden turvallisuudentunnetta. Nauhoittava kameravalvonta antaa mahdollisuuden selvittää tapahtumia helposti jälkikäteen. Valvontakamerat kannattaa sijoittaa ulos sekä usein myös sisälle, jolloin kiinteistön tapahtumista saadaan kattava kuva. Lukkokeskus suunnittelee valvontakamerat ja muut turvatekniset järjestelmät koteihin ja yrityksille ammattitaitoisen turvatekniikkatiimin voimin.

Miten homma toimii?

 • 1

  Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

  Puh 24h: 0201 24 24 24.

 • 2

   Selvitetään yhdessä millaiselle videovalvonnalle teillä on tarve. Me hankimme tarvittavat tuotteet ja varaosat

 • 3

  Lähetämme ammattilaisen paikalle sovitusti

Päivystävä lukkoseppä 24/7

Päivystävä lukkoseppämme palvelee 24h pääkaupunkiseudulla ja ympäryskunnissa vuoden jokaisena päivänä. Meillä on mahdollisuus lähettää lukkoseppä paikalle vaikka heti. Puhelimeen vastaa aina lukkoalan ammattilainen 24/7.

ABLOY- ja iLOQ -valtuutettu lukkoliike

Päivystys 24/7

Ammattitaitoinen henkilökunta

Lukkokeskus on Finanssiala ry:n ja vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoseppäliike ja murtohälytysjärjestelmiä toimittava yritys.

Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää liiketapaa ja murtosuojausohjeita sekä käyttämään vain hyväksyttyjä laitteita. Palveluksessamme on sekä ammattitutkinnon että vakuutusyhtiön kokeen suorittaneita lukkoseppiä.