Lukkokeskukselta kodin ja yritysten videovalvontajärjestelmät asennettuna

Sisälle tai ulos sijoitettavat säänkestävät valvontakamerat mahdollistavat kiinteistön tapahtumien valvomisen reaaliajassa esimerkiksi mobiilisovelluksella ja myös jälkikäteen, mikäli järjestelmä sisältää tallennusmahdollisuuden. Tallentavat valvontakamerat auttavat erityisesti jo tapahtuneiden rikosten selvittämisessä. Näkyvä videovalvonta voi auttaa ehkäisemään rikoksia, sillä se kertoo valvotusta ympäristöstä.

Valvonnan taso ja laajuus riippuvat kiinteistöstä ja asiakkaan tarpeista. Kuvanlaatu voi olla hyvinkin tarkkaa ja myös huomaamattomampia valvontakameroita on mahdollista asentaa. Valvontakamera voi tallentaa ääntä ja olla liikuteltavissa etäohjauksen avulla. Valvontakamerat voi liittää osaksi kiinteistön turvajärjestelmää.

 

Tuotteet ja palvelut

AsennusHuoltoYale Smart homeDahua

Suunnittelu, asennus ja huolto

Ammattitaitoiset turvajärjestelmäasentajamme auttavat sopivan videovalvonnan räätälöimisessä, asentamisessa ja huoltamisessa. Kotiin yleinen valinta on Yale-valvontakamera ja yrityksille Dahua-videovalvontajärjestelmä, mutta asennamme ja huollamme myös monia muita merkkejä.

Yale Smart Home

Yale-älykotilaitteilla turvaat, seuraat ja hallinnoit kotiasi vaivattomasti. Yleensä kodin turvajärjestelmän tehtävänä on turvata koti ensisijaisesti murtojen varalta, mutta järjestelmiin voidaan liittää myös muita turvalaitteita kuten palovaroittimia.

Yale-järjestelmää voi ohjata etänä älypuhelimen avulla. Älypuhelin lähettää toimintokomennon järjestelmän keskusyksikölle, joka puolestaan välittää tiedon siihen liitetyille laitteille.

Lue lisää

JABLOTRON-hälytysjärjestelmät

JABLOTRON 100+ -hälytysjärjestelmä on helppokäyttöinen ja moderni digitaalinen järjestelmä kodin tai yrityksen turvaksi. Se suojaa kiinteistön, kytkee valot ja halutessasi käynnistää vaikkapa kastelujärjestelmän.

Lue lisää

Miten homma toimii?

 • 1

  Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

  Puh 24h: 0201 24 24 24.

 • 2

   Selvitetään yhdessä millaiselle videovalvonnalle teillä on tarve. Me hankimme tarvittavat tuotteet ja varaosat

 • 3

  Lähetämme ammattilaisen paikalle sovitusti

Päivystävä lukkoseppä 24/7

Päivystävä lukkoseppämme palvelee 24h pääkaupunkiseudulla ja ympäryskunnissa vuoden jokaisena päivänä. Meillä on mahdollisuus lähettää lukkoseppä paikalle vaikka heti. Puhelimeen vastaa aina lukkoalan ammattilainen 24/7.

ABLOY- ja iLOQ -valtuutettu lukkoliike

Päivystys 24/7

Ammattitaitoinen henkilökunta

Lukkokeskus on Finanssiala ry:n ja vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoseppäliike ja murtohälytysjärjestelmiä toimittava yritys.

Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää liiketapaa ja murtosuojausohjeita sekä käyttämään vain hyväksyttyjä laitteita. Palveluksessamme on sekä ammattitutkinnon että vakuutusyhtiön kokeen suorittaneita lukkoseppiä.