Kotien mekaaniset lukot

Perinteinen mekaaninen lukitus on tuttu, luotettava ja kustannustehokas ratkaisu koteihin ja vapaa-ajan kiinteistöihin. Myös mekaaninen lukitus kehittyy ja sillä onkin tärkeä rooli kotien lukituksessa sähköisten järjestelmien rinnalla. Lukkokeskus suunnittelee luotettavat ABLOY-lukot asiakkaan tarpeen mukaan.

Mekaanisen lukituksen käyttömukavuus on parhaimmillaan, kun mahdollisimman moni lukko on sarjoitettu toimimaan samalla avaimella. Yksittäislukituksen lukituspaketeilla esimerkiksi kodin ulko-ovet, varaston ovi ja turvalukko toimii yhdellä ja samalla mekaanisella avaimella.

Lukkokeskuksen ammattilaiset auttavat valitsemaan oikeat tuotteet ja ratkaisun asunnon tai kiinteistön kokonaistarpeisiin asiakkaan toiveiden mukaan. Asennamme ammattitaidolla kaikki ABLOY-lukot.

Uusi ABLOY EASY -lukitusjärjestelmä sopii hyvin ratkaisuksi kodin ja vapaa-ajan asunnon lukkoihin.

Turvalukot eli varmuuslukot

Mekaaninen turvalukko eli varmuuslukko on perinteinen ja tehokas lisäsuoja oviympäristöön. Se parantaa oven murtolujuutta, sillä ovi on lukittu karmiin useammasta kohdasta. Avainturvallisuus paranee, mikäli käyttölukon avaimia on kadoksissa.

Lukkoseppämme asentaa turvalukon käyttölukon yhteyteen ammattitaidolla. Samalla voimme asentaa myös murtosuojaraudan tai -ketjun, sekä ovisilmän kotisi turvaksi.

Muistathan, että turvalukon asennuksesta sekä kunnossapitotyöstä saa kotitalousvähennyksen.

Ota yhteyttäPyydä tarjous

ABLOY EASY -lukot

ABLOY EASY on uusi täysin mekaaninen lukitusjärjestelmä, jonka vuoteen 2040 ulottuva patentti antaa turvaa pitkälle tulevaisuuteen. Tuttu ja turvallinen mekaaninen lukko on varma ja kustannustehokas valinta kodin lukitukseen.

ABLOY EASY-lukot soveltuvat kotien, vapaa-ajan asuntojen ja suurempienkin kiinteistöjen lukitukseen. Etenkin mikäli asukkaiden vaihtuvuus on pieni. ABLOY EASY-avaimet ovat patenttisuojattuja ja niitä voi tilata lisää vain valtuutetun lukkoliikkeen kautta.

Lue lisääOta yhteyttä

Mekaaniset ABLOY-lukot

ABLOY SENTO, ABLOY EXEC ja ABLOY CLASSIC ovat vanhempia mekaanisia lukitusjärjestelmiä. Järjestelmästä riippuen ne soveltuvat nykyisin mm. yksittäisten varastojen ja vajojen lukitukseen.

Lukkoliike Lukkokeskus huoltaa ja sarjoittaa myös näitä ABLOY-lukkoja. Lukkoliikkeemme kautta voit helposti hankkia lisäavaimia näihin ABLOY-lukkoihin. ABLOY SENTO-avaimet ovat vielä patenttisuojattuja ja nämä avaimet tilataan tehtaalta. ABLOY EXEC- ja ABLOY CLASSIC-avaimen voimme tehdä jopa odottaessa.

Lue lisääPyydä tarjous

Miten homma toimii?

 • 1

  Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

  Puh 24h: 0201 24 24 24

 • 2

  Lähetämme ammattilaisen paikalle sovitusti

 • 3

  Onko sinulla kotivakuutus? Ilmoita mahdollisesta vahingosta ja hae korvausta.

ABLOY-lukkojen hinta

ABLOY-lukkojen ja muiden lukkojen hinta riippuu kokonaisratkaisusta. Asiakaspalvelumme kautta saat yksilöllisen tarjouksen ja samalla autamme valitsemaan oikean tuotteen kiinteistösi turvaksi.

Lukitustöistä on mahdollisuus hakea kotitalousvähennystä.

Soita ja kysy lisääPyydä oma tarjous

Lukkoseppä 24h paikalle vaikka heti alueella Helsinki, Espoo ja Vantaa

Päivystävä lukkoseppämme palvelee 24h pääkaupunkiseudulla ja ympäryskunnissa vuoden jokaisena päivänä. Meillä on mahdollisuus lähettää lukkoseppä paikalle vaikka heti. Puhelimeen vastaa aina lukkoalan ammattilainen 24/7.

Usein kysytyt kysymykset

Milloin lukon sarjoitus on ajankohtainen?

Lukon sarjoitus on syytä tehdä aina muutettaessa asuntoon, jonka avainten lukumäärästä ei ole luotettavaa tietoa sekä silloin jos avaimet on kadonneet, varastettu tai ne ovat muuten joutuneet vääriin käsiin. Vakuutusyhtiö voi evätä korvauksen murron yhteydessä hävinneen omaisuuden osalta, mikäli lukoista ei löydy murron jälkiä, eli murto on voitu suorittaa avaimella. Lukon sarjoituksen hinta riippuu lukosta ja niiden määrästä.

Milloin lukkojen vaihto on ajankohtainen?

Mistä lukon sarjoituksen hinta koostuu?

ABLOY- ja iLOQ -valtuutettu lukkoliike

Päivystys 24/7

Ammattitaitoinen henkilökunta

Lukkokeskus on Finanssiala ry:n ja vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoseppäliike ja murtohälytysjärjestelmiä toimittava yritys.

Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää liiketapaa ja murtosuojausohjeita sekä käyttämään vain hyväksyttyjä laitteita. Palveluksessamme on sekä ammattitutkinnon että vakuutusyhtiön kokeen suorittaneita lukkoseppiä.