Kotien mekaaniset lukot

Perinteinen mekaaninen lukitus on tuttu, luotettava ja kustannustehokas ratkaisu koteihin ja vapaa-ajan kiinteistöihin. Myös mekaaninen lukitus kehittyy ja sillä onkin tärkeä rooli kotien lukituksessa sähköisten järjestelmien rinnalla.

Mekaanisen lukituksen käyttömukavuus on parhaimmillaan, kun mahdollisimman moni lukko on sarjoitettu toimimaan samalla avaimella. Yksittäislukituksen lukituspaketeilla esimerkiksi kodin ulko-ovet, varaston ovi ja turvalukko toimii yhdellä ja samalla mekaanisella avaimella.

Lukkokeskuksen ammattilaiset auttavat valitsemaan oikeat tuotteet ja ratkaisun asunnon tai kiinteistön kokonaistarpeisiin asiakkaan toiveiden mukaan. Asennamme ammattitaidolla – luonnollisesti.

Uusi ABLOY EASY -lukitusjärjestelmä on nyt saatavilla myös yksittäisiin oven lukkoihin.

Palvelut

AsennusHuoltoSarjoitusTurvalukotMurtokorjauksetPäivystys 24/7

Turvalukot

Mekaaninen turvalukko eli varmuuslukko on perinteinen ja tehokas lisäsuoja oviympäristöön. Se parantaa oven murtolujuutta, sillä ovi on lukittu karmiin useammasta kohdasta. Avainturvallisuus paranee, mikäli käyttölukon avaimia on kadoksissa.

Asennamme turvalukon käyttölukon yhteyteen ammattitaidolla. Samalla voimme asentaa myös murtosuojaraudan tai -ketjun, sekä ovisilmän kotisi turvaksi.

Muistathan, että turvalukon asennuksesta sekä kunnossapitotyöstä saa kotitalousvähennyksen.

ABLOY EASY

ABLOY EASY on uusi täysin mekaaninen lukitusjärjestelmä, jonka vuoteen 2040 ulottuva patentti antaa turvaa pitkälle tulevaisuuteen. Tuttu ja turvallinen mekaaninen lukitus on varma valinta kodin lukitukseen.

Lue lisää

Mekaaniset ABLOY-lukot

ABLOY SENTO, ABLOY EXEC ja ABLOY CLASSIC ovat jo vanhempia mekaanisia lukitusjärjestelmiä. Järjestelmästä riippuen ne soveltuvat nykyisin mm. yksittäisten varastojen ja vajojen lukitukseen.

Lue lisää

Miten homma toimii?

  • 1

    Ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Puh 24h: 0201 24 24 24

  • 2

    Lähetämme ammattilaisen paikalle sovitusti

  • 3

    Onko sinulla kotivakuutus? 
Ilmoita mahdollisesta vahingosta ja hae korvausta.

Esimerkkejä hinnoittelusta

1-puolinen varmuuslukko asennettuna: 399€
2-puolinen varmuuslukko asennettuna: 459€
Uudelleensarjoitus ABLOY Sento kolmella avaimella: 235€

Lukitustöistä on mahdollisuus hakea kotitalousvähennystä.

Soita ja kysy lisääPyydä oma tarjous

Lukkoseppä 24h paikalle vaikka heti alueella Helsinki, Espoo ja Vantaa

Päivystävä lukkoseppämme palvelee 24h pääkaupunkiseudulla ja ympäryskunnissa vuoden jokaisena päivänä. Meillä on mahdollisuus lähettää lukkoseppä paikalle vaikka heti. Puhelimeen vastaa aina lukkoalan ammattilainen 24/7.

Usein kysytyt kysymykset

Milloin lukko täytyy sarjoittaa?

Lukon sarjoitus on syytä tehdä aina muutettaessa asuntoon, jonka avainten lukumäärästä ei ole luotettavaa tietoa sekä silloin jos avaimet on kadonneet, varastettu tai ne ovat muuten joutuneet vääriin käsiin. Vakuutusyhtiö voi evätä korvauksen murron yhteydessä hävinneen omaisuuden osalta, mikäli lukoista ei löydy murron jälkiä, eli murto on voitu suorittaa avaimella.

Milloin koko lukko pitää uusia?

Mistä lukon sarjoituksen hinta koostuu?

ABLOY- ja iLOQ -valtuutettu lukkoliike

Päivystys 24/7

Ammattitaitoinen henkilökunta

Lukkokeskus on Finanssiala ry:n ja vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoseppäliike ja murtohälytysjärjestelmiä toimittava yritys.

Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää liiketapaa ja murtosuojausohjeita sekä käyttämään vain hyväksyttyjä laitteita. Palveluksessamme on sekä ammattitutkinnon että vakuutusyhtiön kokeen suorittaneita lukkoseppiä.