Kodin ja yritysten turvaovet

Lukkokeskuksen ammattilaiset auttavat valitsemaan asiakkaan tarpeita vastaavan turvaoven. Laajasta Kaso-turvaovivalikoimasta löytyy sopiva tuote monenlaisiin tiloihin. Asennamme ja huollamme ammattitaidolla.

Teräsrakenteensa vuoksi Kaso-turvaovet ovat huoltovarmoja. Ne eivät muuta muotoaan ilmankosteuden mukana, kuten tyypilliset puurakenteiset ovet. Päivittäisessä käytössä raskaampaa rakennetta ei kuitenkaan huomaa, sillä ovissa on käyttöä helpottava laakerointi. Kaso-turvaovi on yhtä helppo ja kevyt avata sekä sulkea kuin mikä tahansa tyypillinen ovi.

Myös esteettinen puoli ja lisävarusteet on huomioitu. Kaso-turvaovia saa laajassa värivalikoimassa ja jokaisen oven pinnalla on helposti vaihdettava paneeli. Jos oven pinta vaurioituu esimerkiksi muuton yhteydessä, on pintapaneeli vaihdettavissa helposti ja edullisesti ilman koko oven uusimista. Kaso-turvaoviin saa asennettua kaikki samat lisävarusteet kuin tavallisiin oviin.

Monista eduistaan huolimatta turvaoven hinta ei ole merkittävästi korkeampi kuin tyypillisen puuoven. Kaso-turvaovi on avainlipputuote.

Tuotteet ja palvelut

Kaso-turvaovetLisävarusteetKassakaapitTurvakaapitAsennusHuolto

Kassakaapit ja turvakaapit

Kassakaapit ja turvakaapit pitävät omaisuutesi turvassa. Lukkokeskuksen kautta saat varmasti turvalliset, hyväksytyt, kassakaapit. Huippuammattilaisemme myös avaa kassakaapin tarvittaessa, mikäli avain on kadonnut tai rikkoutunut.

Kokenut henkilökuntamme hoitaa haastavatkin kohteet poikkeuksellisella ammattitaidolla.

Ota yhteyttäPyydä tarjous

Miten homma toimii?

 • 1

  Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

  Puh 24h: 0201 24 24 24.

 • 2

   Selvitetään yhdessä minkälainen turvatuote tarvitaan. Me hankimme tarvittavat tuotteet ja varaosat.

 • 3

  Tuotteiden saavuttua lähetämme ammattilaisen paikalle sovitusti.

Päivystävä lukkoseppä 24/7

Päivystävä lukkoseppämme palvelee 24h pääkaupunkiseudulla ja ympäryskunnissa vuoden jokaisena päivänä. Meillä on mahdollisuus lähettää lukkoseppä paikalle vaikka heti. Puhelimeen vastaa aina lukkoalan ammattilainen 24/7.

ABLOY- ja iLOQ -valtuutettu lukkoliike

Päivystys 24/7

Ammattitaitoinen henkilökunta

Lukkokeskus on Finanssiala ry:n ja vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoseppäliike ja murtohälytysjärjestelmiä toimittava yritys.

Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää liiketapaa ja murtosuojausohjeita sekä käyttämään vain hyväksyttyjä laitteita. Palveluksessamme on sekä ammattitutkinnon että vakuutusyhtiön kokeen suorittaneita lukkoseppiä.