Lukkokeskukselta kodin ja yritysten turvaovet asennettuna

Lukkokeskuksen ammattilaiset auttavat valitsemaan asiakkaan tarpeita vastaavan turvaoven. Laajasta Kaso-turvaovivalikoimasta löytyy sopiva tuote monenlaisiin tiloihin. Asennamme ja huollamme ammattitaidolla.

Teräsrakenteensa vuoksi Kaso-turvaovet ovat huoltovarmoja. Ne eivät muuta muotoaan ilmankosteuden mukana, kuten tyypilliset puurakenteiset ovet. Päivittäisessä käytössä raskaampaa rakennetta ei kuitenkaan huomaa, sillä ovissa on käyttöä helpottava laakerointi. Kaso-turvaovi on yhtä helppo ja kevyt avata sekä sulkea kuin mikä tahansa tyypillinen ovi.

Myös esteettinen puoli ja lisävarusteet on huomioitu. Kaso-turvaovia saa laajassa värivalikoimassa ja jokaisen oven pinnalla on helposti vaihdettava paneeli. Jos oven pinta vaurioituu esimerkiksi muuton yhteydessä, on pintapaneeli vaihdettavissa helposti ja edullisesti ilman koko oven uusimista. Kaso-turvaoviin saa asennettua kaikki samat lisävarusteet kuin tavallisiin oviin.

Monista eduistaan huolimatta turvaoven hinta ei ole merkittävästi korkeampi kuin tyypillisen puuoven. Kaso-turvaovi on avainlipputuote.

Tuotteet ja palvelut

Kaso-turvaovetLisävarusteetAsennusHuolto

Miten homma toimii?

 • 1

  Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

  Puh 24h: 0201 24 24 24.

 • 2

   Selvitetään yhdessä minkälainen turvaovi tarvitaan. Me hankimme tarvittavat tuotteet ja varaosat.

 • 3

  Tuotteiden saavuttua lähetämme ammattilaisen paikalle sovitusti.

Päivystävä lukkoseppä 24/7

Päivystävä lukkoseppämme palvelee 24h pääkaupunkiseudulla ja ympäryskunnissa vuoden jokaisena päivänä. Meillä on mahdollisuus lähettää lukkoseppä paikalle vaikka heti. Puhelimeen vastaa aina lukkoalan ammattilainen 24/7.

ABLOY- ja iLOQ -valtuutettu lukkoliike

Päivystys 24/7

Ammattitaitoinen henkilökunta

Lukkokeskus on Finanssiala ry:n ja vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoseppäliike ja murtohälytysjärjestelmiä toimittava yritys.

Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää liiketapaa ja murtosuojausohjeita sekä käyttämään vain hyväksyttyjä laitteita. Palveluksessamme on sekä ammattitutkinnon että vakuutusyhtiön kokeen suorittaneita lukkoseppiä.