Yritysten ja kotien hälytysjärjestelmät asennettuna

Hyvä tapa estää kiinteistöön kohdistuva rikollinen toiminta on varustaa se korkeatasoisella rikosilmoitinjärjestelmällä. Lukkokeskuksen ammattilaiset auttavat suunnittelemaan hälytysjärjestelmän asiakkaan ja kiinteistön turvallisuustarpeiden mukaan. Asennamme ja huollamme monia yritysten ja kotien turvajärjestelmiä ammattitaidolla.

Kotiin tai vapaa-ajan asuntoon sopii helppokäyttöinen Yale Smart Home -järjestelmä, joka on yhdistettävissä asunnon lukitukseen. Lukkokeskus on virallinen Yale-partneriliike ja auttaa järjestelmän räätälöimisessä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Rikosilmoitinjärjestelmät eli hälytysjärjestelmät

Rikosilmoitinjärjestelmän eli hälytysjärjestelmän tehtävänä on havaita luvaton liikkuminen kiinteistössä ja ilmoittaa siitä. Rikosilmoitinjärjestelmän toiminta perustuu liikkeen tunnistamiseen. Liike voi olla joko liiketunnistimella havaittua liikettä, oven avaamista tai ikkunan rikkomista.

Jos hälytysjärjestelmä havaitsee liikettä hälytyksen ollessa päällä, järjestelmä lähettää ilmoituksen joko paikallisesti tai edelleen kiinteistön omistajalle tai vartiointiliikkeelle. Ilmoitus on välitön ja siten luvattomaan liikkumiseen voidaan reagoida heti. Hälytysjärjestelmään on mahdollista lisätä myös kovaääninen sireeni ja palovaroitin.

Pyydä tarjousOta yhteyttä

Paloilmoitinjärjestelmät

Paloilmoitinjärjestelmä on hälytysjärjestelmä, jonka tehtävä on suojella ihmishenkiä ja omaisuutta hälyttämällä automaattisesti alkavasta palosta kiinteistön hälyttimillä sekä valittaessa suoraan hätäkeskukseen.

Paloilmoittimen aikainen varoittaminen perustuu savun ja lämmön tunnistamiseen, mikä mahdollistaa evakuoinnin sekä mahdollisesti palon tukahduttamisen ennen suurempia vahinkoja.

Suunnittelemme paloilmoitinjärjestelmiä, jotka täyttävät viranomaisen ja vakuutusyhtiön vaatimukset.

Ota yhteyttäPyydä tarjous

Yale-hälytysjärjestelmä

Yale Smart home -älykotilaitteilla turvaat, seuraat ja hallinnoit kotiasi vaivattomasti. Yleensä kodin turvajärjestelmän tehtävänä on turvata koti ensisijaisesti murtojen varalta, mutta Yale-hälytysjärjestelmään voidaan liittää myös muita turvalaitteita kuten palovaroittimia. Käyttäjä voi hallinnoida järjestelmää älypuhelimessa olevan Yale-mobiilisovellukseen kautta etänä.

Lue lisääPyydä tarjous

JABLOTRON-hälytysjärjestelmät

JABLOTRON 100+ -hälytysjärjestelmä on helppokäyttöinen ja moderni digitaalinen järjestelmä kodin tai yrityksen turvaksi. Se suojaa kiinteistön hälyttämällä murrosta. Tarvittaessa se kytkee valot ja halutessasi käynnistää vaikkapa kastelujärjestelmän.

Lue lisääPyydä tarjous

Yrityksen hälytysjärjestelmä

Vahinkojen ennaltaehkäisy takaa yritystoiminnan jatkuvuuden. Nopea reagointi minimoi vahingot ja auttaa minimoimaan keskeytykset yrityksen toiminaan.

Hyvä tapa estää kiinteistöön kohdistuva vahingollinen toiminta on varustaa se luotettavalla hälytysjärjestelmällä eli rikosilmoitinjärjestelmällä. Lukkokeskuksen turvatekniikkatiimi räätälöi sopivan hälytysjärjestelmän pienille ja suurille yrityksille tai kiinteistöille. Suunnittelemme hälytysjärjestelmät suojattavan tilan koon ja vaaditun turvallisuustason perusteella.

Hälytysjärjestelmä voi hälyttää tarpeen mukaan paikan päällä tai valituilla kiinteistön käyttäjillä. Osa hälytyksistä voidaan ohjata hälytyskeskukseen. Hälytysjärjestelmä voidaan integroida myös monen vartiointipalvelun kanssa.

 

Kodin hälytysjärjestelmät

Moni suomalainen pientalon tai vapaa-ajan kodin omistajista on kiinnostunut älykkäistä hälytinjärjestelmistä. Kotien rinnalla vapaa-ajan asuntojen turvallisuusvaatimukset lisääntyvät niiden muuttuessa yhä varusteluimmiksi. Kotien ja mökkien hälytinjärjestelmissä asiakkaan tarpeissa korostuvat helppokäyttöisyys ja luotettavuus.

Valvontakamerat ja liiketunnistimet ovat yleisimpiä kodin hälytinjärjestelmiin liitettäviä osia. Ovitunnisteet ja ikkunatunnisteet laukaisevat hälytyksen avaamisesta. Kotihälytin saattaa sisältää myös muita laitteita kuten palovaroittimia, vesivahteja, etäohjattavia pistorasioita tai ilmankosteusmittareita. Myös älylukko on liitettävissä joihinkin hälytinjärjestelmiin. Oven turvaaminen onkin tärkeä osa kodin hälytysjärjestelmää. Esimerkiksi Yale Doorman -älylukko  on yhteensopiva  Yale Smart Home -hälytysjärjestelmän kanssa ja myös integroitavissa vartiointipalveluihin.

Miten homma toimii?

 • 1

  Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

  Puh 24h: 0201 24 24 24

 • 2

  Selvitetään yhdessä minkälaiselle hälytysjärjestelmälle teillä on tarve. Me hankimme tarvittavat tuotteet ja varaosat

 • 3

  Lähetämme ammattilaisen paikalle sovitusti

Lukkoseppä 24h paikalle vaikka heti alueella Helsinki, Espoo ja Vantaa

Päivystävä lukkoseppämme palvelee 24h pääkaupunkiseudulla ja ympäryskunnissa vuoden jokaisena päivänä. Meillä on mahdollisuus lähettää lukkoseppä paikalle vaikka heti. Puhelimeen vastaa aina lukkoalan ammattilainen 24/7.

ABLOY- ja iLOQ -valtuutettu lukkoliike

Päivystys 24/7

Ammattitaitoinen henkilökunta

Lukkokeskus on Finanssiala ry:n ja vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoseppäliike ja murtohälytysjärjestelmiä toimittava yritys.

Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää liiketapaa ja murtosuojausohjeita sekä käyttämään vain hyväksyttyjä laitteita. Palveluksessamme on sekä ammattitutkinnon että vakuutusyhtiön kokeen suorittaneita lukkoseppiä.