Lukkokeskukselta kodin ja yritysten hälytysjärjestelmät asennettuna

Lukkokeskuksen ammattilaiset auttavat suunnittelemaan hälytysjärjestelmät asiakkaan ja kiinteistön tarpeiden mukaan. Asennamme ja huollamme monia kodin ja yritysten turvajärjestelmiä, joista yksi suosituimmista on Jablotron.

Kotiin tai vapaa-ajan asuntoon sopii helppokäyttöinen Yale Smart Home -järjestelmä, joka on yhdistettävissä asunnon lukitukseen. Lukkokeskus on virallinen Yale-partneriliike ja auttaa järjestelmän räätälöimisessä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Rikosilmoitinjärjestelmät

Rikosilmoitinjärjestelmän tehtävänä on havaita luvaton liikkuminen kiinteistössä ja ilmoittaa siitä. Rikosilmoitinjärjestelmän toiminta perustuu liikkeen tunnistamiseen. Liike voi olla joko liiketunnistimella havaittua liikettä, oven avaamista tai ikkunan rikkomista.

Jos järjestelmä havaitsee liikettä hälytyksen ollessa päällä, lähettää järjestelmä ilmoituksen joko paikallisesti tai edelleen kiinteistön omistajalle tai vartiointiliikkeelle. Ilmoitus on välitön ja siten luvattomaan liikkumiseen voidaan reagoida heti. Järjestelmään on mahdollista lisätä myös kovaääninen sireeni ja palovaroitin.

Paloilmoitinjärjestelmät

Paloilmoitinjärjestelmän tehtävä on suojella ihmishenkiä ja omaisuutta hälyttämällä automaattisesti alkavasta palosta kiinteistön hälyttimillä sekä valittaessa suoraan hätäkeskukseen.

Paloilmoittimen aikainen varoittaminen perustuu savun tunnistamiseen, mikä mahdollistaa evakuoinnin sekä mahdollisesti palon tukahduttamisen ennen suurempia vahinkoja.

Yale Smart Home

Yale-älykotilaitteilla turvaat, seuraat ja hallinnoit kotiasi vaivattomasti.

Lue lisää

JABLOTRON-hälytysjärjestelmät

JABLOTRON 100+ -hälytysjärjestelmä on helppokäyttöinen ja moderni digitaalinen järjestelmä kodin tai yrityksen turvaksi. Se suojaa kiinteistön, kytkee valot ja halutessasi käynnistää vaikkapa kastelujärjestelmän.

Lue lisää

Miten homma toimii?

 • 1

  Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

  Puh 24h: 0201 24 24 24

 • 2

  Selvitetään yhdessä minkälaiselle hälytysjärjestelmälle teillä on tarve. Me hankimme tarvittavat tuotteet ja varaosat

 • 3

  Lähetämme ammattilaisen paikalle sovitusti

Lukkoseppä 24h paikalle vaikka heti alueella Helsinki, Espoo ja Vantaa

Päivystävä lukkoseppämme palvelee 24h pääkaupunkiseudulla ja ympäryskunnissa vuoden jokaisena päivänä. Meillä on mahdollisuus lähettää lukkoseppä paikalle vaikka heti. Puhelimeen vastaa aina lukkoalan ammattilainen 24/7.

ABLOY- ja iLOQ -valtuutettu lukkoliike

Päivystys 24/7

Ammattitaitoinen henkilökunta

Lukkokeskus on Finanssiala ry:n ja vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoseppäliike ja murtohälytysjärjestelmiä toimittava yritys.

Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää liiketapaa ja murtosuojausohjeita sekä käyttämään vain hyväksyttyjä laitteita. Palveluksessamme on sekä ammattitutkinnon että vakuutusyhtiön kokeen suorittaneita lukkoseppiä.