Lukkoseppä paikalle nopeasti

Lukkokeskuksen lukkosepät asentavat ja huoltavat asuntosi tai talosi lukot ja muut turvajärjestelmät vaivattomasti. Ammattitaitoinen henkilökuntamme avaa, korjaa, huoltaa ja sarjoittaa lukkosi, riippumatta siitä onko kyseessä älylukko tai perinteisempi mekaaninen lukko. Lukkojen vaihto onnistuu  meiltä ripeästi. Lukon vaihdon hinta riippuu valitusta tuotteesta.

Huollamme ja vaihdamme myös esimerkiksi ovipumput, hälytysjärjestelmät, ovipuhelimet sekä ovien painikkeet ja vetimet.

Mikäli avain katoaa, tarvitaan lukon sarjoitus. Kun lukko on sarjoitettu uudelleen, vanha avain ei enää toimi.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme arkisin 8-16. Lukkoasiantuntijamme pyytävät tarvittavat lisätiedot ja varaavat ajan lukkosepän huoltokäynnille. Kiireellisissä lukko-ongelmissa päivystävä lukkoseppämme palvelee 24/7 vuoden jokaisena päivänä pääkaupunkiseudulla ja ympäryskunnissa. Tavoitat meidät yhdestä numerosta 0201 24 24 24 yötä päivää.

Palvelut

AsennusHuoltoSarjoitusTurvalukotMurtokorjaukset24/7 päivystys

Kodin lukkojen sarjoitus

Kodin lukon sarjoitus kannattaa tehdä niin niin, että yksi avain avaa kaikki kodin ja jopa loma-asunnon lukot. Samalla avaimella voi näin avata esimerkiksi ulko-oven, postilaatikon, varaston ja mökin lukon.

Omakotitalon lukkojen sarjoitus helpottaa ja nopeuttaa kulkemista, kun yksi avain toimii useampiin lukkoihin. Sarjoitus kannattaa aina tehdä lukituksen uusimisen yhteydessä, mutta myös jo olemassa olevat lukot voidaan sarjoittaa samaan sarjaan. Lukon sarjoituksen hinta riippuu lukkojen tyypistä ja määrästä. Pyydä tarjous!

Mikäli avain katoaa, lukot on aina syytä sarjoittaa uudelleen. Kun lukot on sarjoitettu uudelleen, ne eivät enää avaudu vanhoilla avaimilla.

Ota yhteyttäPyydä tarjous

Turvalukot

Varmuuslukko eli turvalukko suojaa asuntomurrolta tehokkaasti. Se parantaa oven murtolujuutta, kun ovi on lukittu karmiin useammasta kohdasta. Lisäksi avainturvallisuus kasvaa, mikäli normaalin käyttölukon avaimia on joutunut kadoksiin.

Lukkoseppämme auttaa valitsemaan oikean tuotteen ja asennamme sen normaalin käyttölukon yhteyteen ammattitaidolla. Meiltä saat tilattua myös murtosuojaraudan tai -ketjun, sekä ovisilmän kotisi turvaksi.

Muistathan, että turvalukon asennuksesta sekä kunnossapitotyöstä saa kotitalousvähennyksen.

Ota yhteyttäPyydä tarjous

Murtokorjaukset

Murron sattuessa huolehdimme oviympäristön murtojälkien tarkastamisesta ja korjaamisesta. Mikäli avaimia on kadoksissa, päivystävä lukkoseppämme voi tehdä pikasarjoituksen, jolloin kadonneilla avaimilla ei enää pääse sisään. Murron jälkeen lukkojen vaihto saattaa olla tarpeen turvallisuuden parantamiseksi.

Murrosta kannattaa aina ilmoittaa myös poliisille.

Päivystävä lukkoseppämme palvelee ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

24h 0201 24 24 24Pyydä tarjous

Miten homma toimii?

 • 1

  Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

  Puh 24h: 0201 24 24 24

 • 2

  Lähetämme ammattilaisen paikalle sovitusti

 • 3

  Onko sinulla kotivakuutus? Ilmoita vahingosta ja hae korvausta.

Lukkojen sarjoitus hinta

Lukojen sarjoituksen hinta riippuu asiakkaan tarpeista ja lukoista. Teemme mielellämme tarjouksen. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lukitustöistä on mahdollisuus hakea kotitalousvähennystä.

Soita ja kysy lisääPyydä oma tarjous

Lukkoseppä 24h paikalle vaikka heti alueella Helsinki, Espoo ja Vantaa

Päivystävä lukkoseppämme palvelee 24h pääkaupunkiseudulla ja ympäryskunnissa vuoden jokaisena päivänä. Meillä on mahdollisuus lähettää lukkoseppä paikalle vaikka heti. Puhelimeen vastaa aina lukkoalan ammattilainen 24/7.

Usein kysytyt kysymykset

Milloin lukon sarjoitus on ajankohtainen?

Lukon sarjoitus on syytä tehdä aina muutettaessa asuntoon, jonka avainten lukumäärästä ei ole luotettavaa tietoa sekä silloin jos avaimet on kadonneet, varastettu tai ne ovat muuten joutuneet vääriin käsiin. Vakuutusyhtiö voi evätä korvauksen murron yhteydessä hävinneen omaisuuden osalta, mikäli lukoista ei löydy murron jälkiä, eli murto on voitu suorittaa avaimella. Lukon sarjoituksen hinta riippuu lukosta ja niiden määrästä.

Milloin lukkojen vaihto on ajankohtainen?

Onnistuuko oven avaus, jos turvalukko on kiinni?

Mistä lukon sarjoituksen hinta koostuu?

Tarvitsenko turvalukkoa?

ABLOY- ja iLOQ -valtuutettu lukkoliike

Päivystys 24/7

Ammattitaitoinen henkilökunta

Lukkokeskus on Finanssiala ry:n ja vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoseppäliike ja murtohälytysjärjestelmiä toimittava yritys.

Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää liiketapaa ja murtosuojausohjeita sekä käyttämään vain hyväksyttyjä laitteita. Palveluksessamme on sekä ammattitutkinnon että vakuutusyhtiön kokeen suorittaneita lukkoseppiä.