Kiinteistöjen kulunvalvontajärjestelmät

Kulunvalvontajärjestelmällä tuodaan joustavuutta ja turvaa niin pieniin kuin suurempiinkin kohteisiin. Asiantuntijamme auttaa valitsemaan juuri asiakkaan sekä kiinteistön tarpeisiin sopivan järjestelmän.

Kulunvalvontajärjestelmä voidaan usein integroida nykyiseen lukitusjärjestelmään. Osa järjestelmistä myös mahdollistaa avaimettoman kulkemisen, jolloin mekaanisia avaimia ei välttämättä enää tarvita.

 

Palvelut

SuunnitteluAsennusPäivitysHuolto
Fusion TIFF File

iLOQ S50 -pääsynhallintajärjestelmä

Täysin digitaalinen iLOQ S50 kulunhallinnan ratkaisu on maailman ensimmäinen ja ainoa NFC-pohjainen järjestelmä, jonka lukkosylinteri ottaa avaamiseen tarvittavan energian älypuhelimesta. iLOQ S50 sopii erityisesti sellaisten yritysten käyttöön, joilla on suuri määrä lukkoja käytössä.

Lue lisääPyydä tarjous

Visma Megaflex -kulunvalvontajärjestelmä

Megaflex-kulunvalvontajärjestelmä sopii erityisesti suurien henkilömäärien kulun hallintaan. Järjestelmää ohjataan pilvipalvelun avulla täysin etänä. Se on joustavasti muokattavissa ja laajennettavissa tarpeen mukaan.

Lukkokeskus on Megaflex-kumppani ja suunnittelemme asiakkaalle sopivan kokonaisuuden ammattitaidolla. Pyydä tarjous!

Lue lisääPyydä tarjous

ABLOY ENTRY -kulunvalvontajärjestelmä

ABLOY ENTRY on moderni kulunvalvontajärjestelmä PK-yrityksille. Tämä kuukausimaksuton järjestelmä sopii pienille ja keskisuurille yrityksille, joilla on tarve kevyemmälle kulunvalvonnalle.

Lue lisääOta yhteyttä

Deltabit

Deltabit kulunvalvontajärjestelmä mahdollistaa täysin avaimettoman kulkemisen sormenjälkitunnistimen ja RFID-tunnisteiden avulla. Niin isoille kuin pienillekin yrityksille sopiva Deltabit laajenee myös työnajan seurantaan.

Lue lisääPyydä tarjous

Kulunvalvontajärjestelmän edut

Kulunvalvontajärjestelmät ovat tärkeässä roolissa yritysten turvaratkaisuissa. Järjestelmillä saadaan rajattua asiattomien kulku yritysten tiloihin, mutta niillä voidaan hallinnoida kulkua myös sisäisesti.

Taloyhtiöt hyötyvät kulunvalvonnasta etenkin yleisissä tiloissa, kuten saunoissa, pesutuvassa ja kerhohuoneissa, joissa kulkua on tärkeä rajata ei-toivotun käytön välttämiseksi.

Kulunvalvontajärjestelmiä hallinnoidaan etänä, jolloin kulkuoikeuksia saadaan helposti muutettua, rajoitettua tai tarvittaessa poistettua. Näin saadaan turvallisuustaso pidettyä jatkuvasti korkealla. Kulkuoikeuksia voidaan rajata myös ajallisesti.

Kulunvalvontajärjestelmä voidaan yhdistää nykyiseen lukitukseen

Useimmat kulunvalvontajärjestelmät on mahdollista integroida yhteensopiviksi erilaisten lukitusjärjestelmien kanssa, jolloin saadaan käyttöön lisäominaisuuksia. Esimerkiksi yhdistämällä kulunvalvontajärjestelmä ja mekaaninen lukitusjärjestelmä saadaan luotua entistä monipuolisempi, mutta silti helppokäyttöinen kokonaisuus.

Osa moderneista kulunvalvontajärjestelmistä mahdollistaa avaimettoman kulun, jolloin perinteisiä avaimia ei enää tarvita. Järjestelmästä riippuen kulkutavaksi voidaan valita esimerkiksi kulkutunniste, koodi tai älypuhelimen mobiiliavain.

Miten homma toimii?

 • 1

  Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai myyntimme ja pyydä meiltä ehdotus sekä tarjous.

 • 2

  Asiantuntijamme suunnittelee järjestelmän asiakkaan toiveiden ja kiinteistön tarpeiden mukaan.

 • 3

  Ammattilaiset asentavat järjestelmän sovitusti.

 • 4

  Ylläpito asiakkaan tarpeen mukaan.

Päivystävä lukkoseppä 24/7

Päivystävä lukkoseppämme palvelee 24h pääkaupunkiseudulla ja ympäryskunnissa vuoden jokaisena päivänä. Meillä on mahdollisuus lähettää lukkoseppä paikalle vaikka heti. Puhelimeen vastaa aina lukkoalan ammattilainen 24/7.

ABLOY- ja iLOQ -valtuutettu lukkoliike

Päivystys 24/7

Ammattitaitoinen henkilökunta

Lukkokeskus on Finanssiala ry:n ja vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoseppäliike ja murtohälytysjärjestelmiä toimittava yritys.

Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää liiketapaa ja murtosuojausohjeita sekä käyttämään vain hyväksyttyjä laitteita. Palveluksessamme on sekä ammattitutkinnon että vakuutusyhtiön kokeen suorittaneita lukkoseppiä.