Lukitus- ja turvaratkaisut räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan. Kartoitamme sekä kohteen että asiakkaan tarpeet, jonka jälkeen suunnittelemme turvallisuustarpeet täyttävän ja toimivan kokonaisratkaisun. Kartoitus sisältää tarvittaessa katselmuksen ja kaikki oviympäristöön liittyvät tarpeet; esimerkiksi lukot, vetimet, ovikoneet ja turvaratkaisut. Kiinnitämme kartoituksissa aina huomiota myös paloturvallisuuteen liittyviin asioihin.  

Kartoituksen jälkeen annamme asiakkaalle kilpailukykyisen tarjouksen sovitusta kokonaisuudesta. Abloy- ja iLOQ-valtuutettuna lukkoliikkeenä toteutamme urakat vahvalla ammattitaidolla sekä mekaanisten että sähköisten lukituskokonaisuuksien ja turvaratkaisujen osalta. Asennustiimillämme on vankka kokemus isoistakin urakoista.

Lukkokeskuksen huolto- ja korjaustiimi on apuna myös urakan jälkeen. Palvelemme kiireellisissä asioissa 24/7 pääkaupunkiseudulla.

Palvelut

SuunnitteluTarjouksetToteutus24/7 päivystysAbloy-lukotiLOQ-lukot

ABLOY EASY -kampanja taloyhtiöille

Jos vanhan ABLOY-lukituksen uusiminen on ollut taloyhtiössänne suunnitelmissa, nyt on hyvä hetki viedä suunnitelmat maaliin.

Meillä on juuri nyt käynnissä lukituksen uusimisen kampanja. Kun vaihdatte vanhan ABLOY-lukoston uuteen ABLOY EASY -lukostoon nyt, tarjoamme sen teille kampanjahintaan!

Kustannustehokas ABLOY EASY tarjoaa kestävyyttä ja patentin tuomaa turvaa aina vuoteen 2040 asti.

 

Ota yhteyttäPyydä tarjous

iLOQ-kampanja taloyhtiöille

Taloyhtiön lukitusuudistuksen yhteydessä tarjotaan yksi veloitukseton iLOQ HOME yhteensopiva K5S.7 avain jokaista huoneistoa kohti sekä iLOQ HOME lisenssit kuuden kuukauden ajaksi.

Kampanja on voimassa 1.2.-31.12.2024 välisenä aikana toimitettuihin tilauksiin.

Tyypillisessä taloyhtiössä (40 huoneistoa) kampanjaedun arvo on 2 200 euroa.

Kampanja on voimassa olemassa oleville, yksityisesti omistetuille asunto-osakeyhtiöille, joiden lukitus uusitaan kerralla ja kokonaan kampanjan voimassa ollessa iLOQin pääsynhallintajärjestelmään.

Pyydä tarjousOta yhteyttä

24h päivystys on tukenasi projektin jälkeen

Valmistuneen projektin jälkeen olemme apunasi 24h vuoden jokaisena päivänä pääkaupunkiseudulla ja ympäryskunnissa. Päivystävä lukkoseppämme ratkaisee lukitushaasteet nopeasti ympäri vuorokauden. Meillä puhelimeen vastaa aina lukitusalan ammattilainen.

0201 24 24 24Ota yhteyttä

Mihin mekaaninen lukitus sopii?

Mekaaninen lukitus on toimintavarma ja pitkäikäinen ratkaisu. Se on perinteinen ratkaisu ja siten monelle käyttäjälle tuttu ja turvallinen. Myös mekaaniset lukot kehittyvät. ABLOY EASY -lukot on suunniteltu kestämään sukupolvelta seuraavalle. Samalla ABLOY EASY tarjoaa pitkän patentin tuomaa turvaa kustannustehokkaasti.

Mekaaninen lukitus on hyvä vaihtoehto silloin kun kiinteistön käyttäjien vaihtuvuus on alhainen. Hyvän suunniteltu sarjoitus takaa ongelmattoman ja kontrolloidun pääsyn tarpeiden mukaisesti. ABLOY EASY-tuotteissa on ratkaisu myös mm. riippulukkoihin, lämpötolpan lukkoihin sekä kalustelukkoihin.

Hyvä avainturvallisuus on kriittinen osa lukoston turvallisuutta. Mikäli avain katoaa, lukkoliike voi sarjoittaa kohteen lukot uudelleen ja turvallisuus palaa toivotulle tasolle.

Lukkokeskus hoitaa kiinteistöjen ja taloyhtiöiden lukitussuunnittelun ja antaa tarvittaessa vaihtoehdon sekä mekaaniselle että sähköiselle lukitukselle.

Milloin kannattaa valita sähköinen lukitus?

Mikäli kiinteistössä on paljon asukkaita tai käyttäjiä sekä suuri vaihtuvuus suosittelemme sähköistä lukitusta. Elektromekaanisessa lukitusjärjestelmässä kadonnut avain voidaan poistaa, jolloin lukkojen uudelleen sarjoitusta ei tarvita.

Elektromekaaninen lukitus on aloituskustannuksiltaan hieman korkeampi, mutta helppo muokattavuus ja avainten hallinta tuovat jatkossa säästöjä taloyhtiölle tai kiinteistölle. iLOQ-lukot sekä ABLOY PULSE -lukot ovat sähköisiä vaihtoehtoja mekaaniselle lukitukselle. Ne eivät tarvitse toimiakseen erillistä virtalähdettä, sillä avaimen työntöliike tuo virran lukkoihin.

Sähköisiä lukitusjärjestelmiä ohjataan mm. pilvipalveluiden avulla. Järjestelmissä on usein myös integraatiomahdollisuus uudenaikaisten tiedonjako- ja varausjärjestelmiin.

Lukkokeskus hoitaa kiinteistöjen ja taloyhtiöiden lukitussuunnittelun ja antaa tarvittaessa vaihtoehdon sekä mekaaniselle että sähköiselle lukitukselle.

Miten homma toimii?

  • 1
  • 2

    Suunnittelemme lukitus- tai turvallisuusratkaisun tarpeidesi mukaan

  • 3

    Suunnitelma käydään yhdessä kanssasi läpi

  • 4

    Työnjohtajamme aikatauluttaa projektin kanssasi hyväksytyn suunnitelman pohjalta

Usein kysytyt kysymykset

Yrityksemme muutti uusiin tiloihin. Mistä tiedän, onko lukituksemme riittävä?

Parhaiten pääset siitä selville kysymällä vakuutusyhtiöltäsi, minkä tasoista lukitusta he vaativat toiminnallenne. Lukitusvaatimukset vaihtelevat toimialasta riippuen. Tämän jälkeen olisi hyvä pyytää ammattilainen Abloy-valtuutetusta lukkoliikkeestä suorittamaan turvatarkastus ja kartoittamaan tarvittavien toimenpiteiden laatu ja laajuus, sekä antamaan tarjous kyseisistä toimenpiteista. 

Taloyhtiömme on uusimassa lukkoja, mitä lukitusjärjestelmää suosittelette?

ABLOY- ja iLOQ -valtuutettu lukkoliike

Päivystys 24/7

Ammattitaitoinen henkilökunta

Lukkokeskus on Finanssiala ry:n ja vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoseppäliike ja murtohälytysjärjestelmiä toimittava yritys.

Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää liiketapaa ja murtosuojausohjeita sekä käyttämään vain hyväksyttyjä laitteita. Palveluksessamme on sekä ammattitutkinnon että vakuutusyhtiön kokeen suorittaneita lukkoseppiä.