Suunnittelupalvelut räätälöidään jokaisen asiakkaan tarpeen mukaan ja kartoitamme suunnittelua kaipaavan kohteen asiakkaan toiveiden perusteella. Kartoitus voi sisältää katselmuksen ja kaiken lukoista ja lukkorungoista ovien vetimiin ja kääntöovikoneisiin. Kiinnitämme kartoituksissa aina huomiota paloturvallisuuteen liittyviin asioihin.  

Toteutuneen katselmuksen jälkeen annamme asiakkaalle kilpailukykyisen tarjouksen sovitusta kokonaisuudesta. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen ammattilaisemme kasaavat ja muodostavat sovituista asioista selkeän suunnitelman. Suunnitelma käydään vielä yhdessä läpi asiakkaan tarpeiden mukaisesti, jolloin pystymme huomioimaan ja toteuttamaan mahdolliset muutokset. 

Palvelut

SuunnitteluTarjouksetToteutus24/7 päivystys

24h päivystys on tukenasi projektin jälkeen

Valmistuneen projektin jälkeen olemme apunasi 24h vuoden jokaisena päivänä pääkaupunkiseudulla ja ympäryskunnissa.

0201 24 24 24

Miten homma toimii?

  • 1
  • 2

    Suunnittelemme lukitus- tai turvallisuusratkaisun tarpeidesi mukaan

  • 3

    Suunnitelma käydään yhdessä kanssasi läpi

  • 4

    Työnjohtajamme aikatauluttaa projektin kanssasi hyväksytyn suunnitelman pohjalta

Usein kysytyt kysymykset

Yrityksemme muutti uusiin tiloihin. Mistä tiedän, onko lukituksemme riittävä?

Parhaiten pääset siitä selville kysymällä vakuutusyhtiöltäsi, minkä tasoista lukitusta he vaativat toiminnallenne. Lukitusvaatimukset vaihtelevat toimialasta riippuen. Tämän jälkeen olisi hyvä pyytää ammattilainen Abloy-valtuutetusta lukkoliikkeestä suorittamaan turvatarkastus ja kartoittamaan tarvittavien toimenpiteiden laatu ja laajuus, sekä antamaan tarjous kyseisistä toimenpiteista. 

Taloyhtiömme on uusimassa lukkoja, mitä lukitusjärjestelmää suosittelette?

ABLOY- ja iLOQ -valtuutettu lukkoliike

Päivystys 24/7

Ammattitaitoinen henkilökunta

Lukkokeskus on Finanssiala ry:n ja vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoseppäliike ja murtohälytysjärjestelmiä toimittava yritys.

Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää liiketapaa ja murtosuojausohjeita sekä käyttämään vain hyväksyttyjä laitteita. Palveluksessamme on sekä ammattitutkinnon että vakuutusyhtiön kokeen suorittaneita lukkoseppiä.