Lahden Avain-Expertistä Lukkokeskus Lahti

Lukkokeskus Konserniin kuuluva Lahden Avain-Expert on nyt Lukkokeskus Lahti.

Avain-Expert siirtyi 2021 lopulla osaksi Lukkokeskus Konsernia. Tänä kesänä Lahti liittyy entistäkin tiiviimmin osaksi ketjua ja siirtyy käyttämään Lukkokeskuksen nimeä ja ilmettä. Palvelemme jatkossa Lahdessa nimellä Lukkokeskus Lahti.

Sama hyvä palvelu jatkuu ja samat tutut ammattilaiset palvelevat entiseen malliin. Antti Leinonen ja Arto Partanen jatkavat yrityksen päivittäisessä toiminnassa sekä osakkaina kuten tähänkin asti. Hyvä paikallinen palvelu ja osaaminen on tärkeää ja siihen panostetaan jatkossakin. Toisaalta osana isompaa toimijaa, voimme kehittää toimintaamme ja tarjota asiakkaillemme entistäkin laajemman tuotevalikoiman ja kattavampaa palvelua Lahdessa.

Puhelinnumero ja osoite säilyvät entisellään, mutta sähköpostiosoitteet ja verkkosivu päivittyvät 16.8.2022 alkaen. Vanhat sähköpostiosoitteet ohjautuvat vielä hetken uusiin sähköpostiosoitteisiin. Alla uudet yhteystiedot:

Suorat yhteystiedot:

ovat muotoa etunimi.sukunimi@lukkokeskus.fi, esimerkiksi:
antti.leinonen@lukkokeskus.fi
arto.partanen@lukkokeskus.fi

Työ- ja sarjatilaukset pyydämme laittamaan osoitteeseen:

lahti@lukkokeskus.fi

Verkkosivu:

Lahden toimipisteen tiedot löytyvät nyt ketjun yhteisiltä verkkosivuilta: https://www.lukkokeskus.fi/lukkoliikkeet/lukkoliike-lahti.