Lukkoliike Lahti

ma-pe 8-16 | päivystys 7-22

Lukkokeskus Lahti Oy
Alavankatu 2
15610 Lahti

Olemme avanneet uusissa tiloissa ma 28.8. osoitteessa Alavankatu 2, 15610 Lahti. Tervetuloa!

Myymälä ja asiakaspalvelu 8-16 sekä päivystävä lukkoseppä 7-22: 0201 24 24 54
Päivystyksen varanumero:  040 825 0957
lahti@lukkokeskus.fi

Juhannuksen aukioloajat to 20.6 klo 8-14, pe 21.6 juhannusaatto suljettu.
Hauskaa juhannusta!

 

Tarjouspyynnöt
Tarjouspyynnön voit tehdä verkossa tai lähettämällä sähköpostia: ari.kolli@lukkokeskus.fi.

Laskutustiedot Lahti 

 

Päivystys 7–22: 040 825 0957Pyydä tarjouslahti@lukkokeskus.fi

Lukkoliike ja lukkoseppäpäivystys Lahdessa

Lukkokeskus Lahti on Lahden keskustassa toimiva täyden palvelun lukkoliike ja turvatekniikan erikoisliike. Lukkokeskus Lahti kuuluu Lukkokeskus Konserniin ja se tunnettiin aiemmin nimellä Avain-Expert Oy. Olemme ammattitaitoinen Abloy- ja iLOQ -valtuutettu lukkoliike sekä YALE-partneriliike. Olemme myös vakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoliike ja rikosilmoittimien asentaja. ​Olemme kotimainen, yksityinen ja vahvasti paikallinen turva-alan toimija.

Lukkokeskus Lahden lukkosepät palvelevat kotitalouksia ja yritysasiakkaita aina avaimista ja yksittäisen lukon tarpeista laajoihin lukitusratkaisuihin asti. Lukituksen lisäksi tarjoamme kattavat ratkaisut myös kulunvalvontaan, videovalvontaan ja murtosuojaukseen. Päivystävä lukkoseppä palvelee Lahden seudulla klo 7-22.

Lukkoliikkeemme palvelualueeseen kuuluvat myös Lahden  ympäryskunnat, esimerkiksi Heinola, Hollola, Asikkala, Orimattila ja Nastola. Teemme ammattitaitoiset suunnitelmat ja tarjoukset isoihin ja pieniin kohteisiin. Ota yhteyttä!

Päivystävä lukkoseppä Lahti palvelee klo 7-22

Kiireellisissä asioissa lukkoseppäpäivystyksemme palvelee Lahden seudulla 7-22. Päivystyspuhelimeen vastaa aina Lukkokeskuksen oma lukko-alan ammattilainen.

Asiakaslähtöinen ja luotettava lukkoliike Lahdessa

Lukkojen ja muiden turvallisuuteen liittyvien ratkaisuiden hankkiminen voi tuntua hankalalta. Erilaisia tuotteita ja ratkaisuita on paljon tarjolla. Lukkokeskus Lahti ratkaisee asiakkaan turvallisuustarpeen oikealla ja järkevällä kokonaisuudella.​

Autamme valitsemaan oikeat ja sopivat lukot ja muut turvatuoteratkaisut niin koteihin kuin suurempiin kiinteistöhinkin. Asentajamme asentaa tuotteet valmiiksi ja voi vielä paikan päällä tehdä suosituksia turvallisuuden parantamiseksi.​

Moni toivoo kiinteistöönsä toimivan lukon ohella lisäturvaa turvalukoista, valvontakameroista, kulunvalvonnasta tai hälytysjärjestelmistä. Lukkokeskuksen Lahden ammattilaiset suunnittelevat ja asentavat turvajärjestelmät aina valmiiksi niin, että ne toimivat luotettavasti ja varmasti.

Lukkosepillämme ja turva-asentajillamme on oman koulutuksemme lisäksi kattava Abloy-koulutus sekä turvasuojaajakortti. Näin varmistamme, että asiakkaan ratkaisun asentaa alan vankka ammattilainen. Ota meihin yhteyttä, ratkaisemme tarpeesi ammattitaidolla Lahden seudulla.

Lukitus- ja turvallisuusala modernisoituu

Digitalisaation ja teknologisen kehityksen myötä lukitus-ja turvaratkaisut ovat kehittyneet ja niiden hallinta helpottunut huomattavasti. Turvallisuus on kehittynyt lukkojen ja hälytysjärjestelmien kehittyessä, mutta myös helpomman ja luotettavamman avainhallinnan myötä.​

Modernit sähköiset lukitusvaihtoehdot eli älylukot mahdollistavat kotien joustavan kulunhallinnan sekä seurannan. Älylukkojen avulla voi antaa vaikkapa väliaikaisen pääsyn huoltomiehelle. Kodin ovien liikenteen seuranta onnistuu mobiilisovelluksella. Perheessä ei enää tarvitse kantaa huolta kadonneista avaimista. Älykodissa turvaa lisää järjestelmään liitettävät valvontakamerat sekä muut hälytysjärjestelmät.

Yrityksille ja suuremmille kiinteistöille moderni turvallisuusratkaisu tarkoittaa entistä helpompaa tapaa hallinnoida avaimia ja kulkua. Elektromekaaniset lukostot voidaan yhdistää saumattomasti kulunvalvontajärjestelmiin tai erilaisiin avaimettomiin lukkoihin kuten koodilukkoihin. Pääsyn hallinta on joustavaa ja esimerkiksi kadonnut avain voidaan poistaa ja korvata uudella saman tien.

Lahden Lukkokeskuksen ammattilaiset auttavat rakentamaan älykkään ratkaisun, joka toimii asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Ota yhteyttä!​

Lukkokeskus on Finanssiala ry:n ja vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoseppäliike ja murtohälytysjärjestelmiä toimittava yritys.

Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää liiketapaa ja murtosuojausohjeita sekä käyttämään vain hyväksyttyjä laitteita. Palveluksessamme on sekä ammattitutkinnon että vakuutusyhtiön kokeen suorittaneita lukkoseppiä.