Ari Kölli aloittaa Lukkokeskus Lahden ja Itä-Suomen alueen vetäjänä

Ari Kölli aloittaa tänään Lukkokeskus Lahden toimitusjohtajana. Hän toimii myös Lukkokeskus Konsernin aluepäällikkönä vastuullaan Itä-Suomen alueen johtaminen ja kehittäminen. 

Ari Kölli siirtyy tehtävään Certegolta, jossa hän on toiminut aluejohtajana vastuualueenaan Itä-Suomi sekä Lahden seutu. Hänellä on jopa lähes 40 vuoden kokemus lukitus- ja turvallisuusalan eri tehtävistä. Uudessa roolissaan Ari keskittyy kehittämään ja kasvattamaan Lukkokeskuksen toimintaa alueellaan. Lahden toimintaa vetänyt Antti Leinonen jatkaa yhtiön osakkaana ja on vahvasti mukana toiminnassa jatkossakin. Antilla tulee olemaan tärkeä rooli Lahden seudun palveluiden kehittämisessä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Ari!

Lisää tietoa aiemmassa tiedotteessamme: https://www.lukkokeskus.fi/ajankohtaista/ari-kollista-lukkokeskus-lahden-toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Ari Kölli, Lukkokeskus Lahti, toimitusjohtaja, puh: 050 590 1401
Jukka Rantahakala, Lukkokeskus Konserni, toimitusjohtaja, puh. 050 435 4790

 

Lukkokeskus Konserni on kasvava Abloy- ja iLOQ-valtuutettu lukitus- ja turvallisuusalan toimija, johon kuuluvat Helsingin Lukkokeskus Oy, Oy Lukko Vaasa – Lås Vaasa Ab, Lukkokeskus Joensuu Oy, Lukkokeskus Lahti Oy sekä Uudenmaan Lukitus ja Murtosuojaus Oy. Konsernin vuotuinen liikevaihto on noin 20 m€ ja se työllistää noin 100 alan ammattilaista.