Ari Köllistä Lukkokeskus Lahden toimitusjohtaja

Lukkokeskus Lahti Oy on nimittänyt Ari Köllin toimitusjohtajaksi. Hän toimii myös Lukkokeskus Konsernin aluepäällikkönä vastuullaan Itä-Suomen alueen johtaminen ja kehittäminen. Kölli aloittaa tehtävässään 1.4.2023.

Ari Kölli siirtyy tehtävään Certegolta, jossa hän on toiminut aluejohtajana vastuualueenaan Itä-Suomi sekä Lahden seutu. Hänellä on vaikuttava, lähes 40 vuoden kokemus lukitus- ja turvallisuusalan eri tehtävistä. Hän on toiminut muun muassa 23 vuotta yrittäjänä sekä yksikön vetäjän tehtävissä toimialalla. Uudessa roolissaan Kölli keskittyy kehittämään ja kasvattamaan Lukkokeskuksen toimintaa alueellaan.

Lukkokeskus Lahden nykyinen toimitusjohtaja Antti Leinonen jatkaa yrityksen osakkaana ja toiminnassa entiseen malliin. ”On hienoa saada Lahden alueelle osaava vahvistus kasvumme tueksi. Odotan mielenkiinnolla, että pääsemme työskentelemään ja kasvattamaan liiketoimintaa yhdessä”, Leinonen kommentoi.

”Olemme iloisia, että saamme Arin kokemuksen ja vankan osaamisen Lukkokeskukselle. Uskomme, että Arin vahva ote tekemiseen ja hyvät kontaktit ovat erinomainen tuki toimintamme kasvulle Lahden ja Itä-Suomen alueella”, sanoo Lukkokeskus Konsernin toimitusjohtaja Jukka Rantahakala.

”On innostavaa lähteä mukaan rakentamaan Lukkokeskuksen tulevaisuutta. Lukkokeskus on kasvava ja yrittäjävetoinen toimija, jossa on mahdollista päästä aidosti vaikuttamaan ja rakentamaan toimintaa yhdessä tiimin kanssa. Uskon, että laaja kokemukseni on hyvä vahvistus Lukkokeskukselle”, Kölli kertoo.

Lukkokeskus Konsernin tavoitteena on kasvaa lukitusalan johtavaksi yksityiseksi toimijaksi. Vuodesta 2021 lähtien konsernin toimipisteiden määrä on kasvanut yhdestä seitsemään ja toiminta laajentunut pääkaupunkiseudulta Joensuuhun, Lahteen ja Vaasaan.

”Jatkamme panostuksiamme kasvuun strategiamme mukaisesti. Uskon, että Arin mukaan tulo on juuri oikea askel kohti seuraavaa kasvuvaihetta tällä alueella”, Lukkokeskus Konsernin hallituksen puheenjohtaja Patrik Puskala sanoo.

 

Lisätietoja:

Jukka Rantahakala, Lukkokeskus Konserni, toimitusjohtaja, puh. 050 435 4790

 

Lukkokeskus Konserni on kasvava Abloy- ja iLOQ-valtuutettu lukitus- ja turvallisuusalan toimija, johon kuuluvat Helsingin Lukkokeskus Oy, Oy Lukko Vaasa – Lås Vaasa Ab, Lukkokeskus Joensuu Oy, Lukkokeskus Lahti Oy sekä Uudenmaan Lukitus ja Murtosuojaus Oy. Konsernin vuotuinen liikevaihto on noin 20 m€ ja se työllistää lähes 100 alan ammattilaista.