Lukitusurakan lisätilaustuotteet

Asunnon omistajalla on mahdollisuus tilata oviympäristöönsä täydentäviä tuotteita osana kiinteistön lukitus- ja turvalaiteurakkaa. Näiden tuotteiden avulla voi lisätä oviympäristön turvallisuutta tai tuoda käyttöön joustavuutta digitaalisilla ratkaisuilla.

Asennamme tilatut lisätuotteet urakan yhteydessä. Tuotteet on esitelty alla. Hinnat ja omaa kiinteistöä koskevat tuotteet löytyvät tilauslomakkeelta. Hinnat sisältävät asennuksen. Linkin oman kiinteistösi tilauslomakkeeseen löydät urakan tiedotteesta.

Huomaathan, että vain osakkaat voivat tehdä lisätilauksia. Mikäli sinulla on kysyttää, ota yhteys sinua palvelevaan toimipisteeseemme tai pk-seudulla asiakaspalvelu@lukkokeskus.fi.

Lisätilaustuotteet

Yale Linus -älylukkoVarmuuslukkoLisäavaimetRiippulukkoOvisilmäTurvaketju

Yale Linus

Sisäpuolelle käyttölukon yhteyteen asennettava Yale Linus -älylukko mahdollistaa vaivattoman avaimettoman kulun asuntoon. Myös alkuperäinen avaimellinen kulku säilyy. Lukkoa käytetään mobiilisovelluksella, jolla voit mm. myöntää uusia mobiiliavaimia ja seurata pääsyhistorian avulla, ketkä lukkoa käyttävät.

Tilaa erikseen lisäosat tarpeesi mukaan:

1. Wifi-Bridge -lisäosan avulla lukon hallinnointi ja oven avaaminen onnistuu älypuhelimella etänä mistäpäin maailmaa tahansa.
2. Yale Linus koodinäppäimistön avulla lukon avaaminen onnistuu myös numerokoodilla.

Lue lisää Yale Linuksesta

Varmuuslukko

Varmuuslukko eli turvalukko suojaa asuntomurrolta tehokkaasti. Se parantaa oven murtolujuutta, sillä ovi on lukittu karmiin useammasta kohdasta.

Kaksipuoleisen varmuuslukon voit avata sisäpuolelta vääntönupilla ja ulkopuolelta avaimella. Yksipuoleista varmuuslukkoa käytetään vain oven ulkopuolelta avaimella.

Asennuksen yhteydessä varmuuslukko sarjoitetaan toimimaan samalla avaimella kuin oven käyttölukko.

 

Lisäavaimet

Lukitusprojektiin kuuluu sovittu määrä avaimia jokaista asuntoa kohden.  Avainten määrä selviää lukitusurakan tiedotteesta. Lisätilauslomakkeella voit tilata asuntoosi haluamasi määrään lisäavaimia.

Muistathan, että vain osakkaat voivat tehdä avaintilauksia.

Riippulukko

Voit halutessasi tilata riippulukon esimerkiksi varaston oveen. Riippulukko sarjoitetaan toimimaan asunnon avaimella eikä uusia avaimia tarvita. Riippulukon tilausmahdollisuus ja tarkempi malli selviää tilauslomakkeelta. 

Turvaketju ja ovisilmä

Perinteiset turvatuotteet eli ovisilmä ja turvaketju lisäävät turvallisuutta ja turvallisuuden tunnetta oviympäristössä. Ovisilmäksi voi valita tutun ja perinteisen linssillä varustetun ovisilmän tai elektronisen näytöllä varustetun Yale-ovisilmän.

Helppokäyttöinen, elektroninen Yale-ovisilmä lisää käyttömukavuutta perinteiseen ovisilmään verrattuna. Voit nappia painamalla nähdä selkeästä näytöstä  kuka on oven takana. Kuva säilyy kuvaruudussa 10 sekuntia napin painamisen jälkeen.

Comelit näytölliset vastauskojeet

Tämä tuote koskee vain ovipuhelinurakoita. Yleensä ovipuhelinjärjestelmä toimitetaan audio-laitteistolla, siten, että alaovella on valmiina kuvayhteysmahdollisuus. Tällöin ulko-ovelle on ääniyhteys. Voit päivittää oman vastauslaitteesi urakan yhteydessä näytölliseen versioon, jolloin äänen lisäksi laitteisto välittää kuvayhteyden.

Comelit Mini Hansdsfree
Näytöllinen seinään asennettava vastauslaite, jossa kuva- ja ääniyhteys ulko-ovelle.

Comelit Mini Handsfree Wifi-yhteydellä
Mahdollistaa ovipuhelimeen vastaamisen etänä mobiililaitteella. Kuva- ja ääniyhteys ulko-ovelle.