Yale Linus -älylukko

Uusi Yale Linus -älylukko mahdollistaa koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin avaimettoman kulun. Lukkoa käytetään mobiilisovelluksella, jolla voit mm. myöntää uusia mobiiliavaimia ja seurata pääsyhistorian avulla ketkä lukkoa käyttävä. Hallinnointi onnistuu kännykällä etänä mistäpäin maailmaa tahansa.

Oven voi avata älypuhelimen tai lisätarvikkeena saatavan Smart Keypad –näppäimistön avulla. Avaimettomuus ei ainoastaan lisää turvallisuutta, se myös tekee elämästä sujuvampaa. Käyttäjäystävällisellä Yale Access -applikaatiolla hallinnoit Yale Linus -älylukkoa mistä tahansa päin maailmaa.

Yale Linus –älylukko asennetaan nykyisen lukituksesi yhteyteen. Ovessasi siis säilyy varakäyttö nykyisellä avaimellasi sekä muut perinteisen lukituksen tutut ominaisuudet. Ulkopuolelta ovesi näyttää samalta kuin ennenkin – paljastamatta sen älykkäitä ominaisuuksia. Modernin muotoilun ja edistykselliset toiminnot omaavan Linus®-älylukon sekä asennuksen saat kätevästi tilattua meiltä.

Suosittelemme Yale Linus -lukitusta etenkin silloin, kun taloudessa asuu monta henkilöä tai on tarve päästää henkilöitä sisään etänä.

Ominaisuudet

PääsyhistoriaHallinnointi mobiililaitteella