Yale Linus -älylukko

Uusi Yale Linus -älylukko mahdollistaa avaimettoman kulun koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin. Lukkoa käytetään mobiilisovelluksella, jolla voit mm. myöntää uusia mobiiliavaimia ja seurata pääsyhistorian avulla ketkä lukkoa käyttävät. Hallinnointi onnistuu älypuhelimella etänä mistäpäin maailmaa tahansa.

Oven voi avata älypuhelimen tai lisätarvikkeena saatavan Smart Keypad –näppäimistön avulla. Avaimettomuus ei ainoastaan lisää turvallisuutta, se myös tekee elämästä sujuvampaa. Käyttäjäystävällisellä Yale Access -applikaatiolla hallinnoit Yale Linus -älylukkoa mistä tahansa päin maailmaa. Samalla lukossa säilyy mahdollisuus käyttää sitä mekaanisella avaimella.

Yale Linus –älylukko asennetaan nykyisen lukituksesi yhteyteen. Ovessasi säilyy siten varakäyttö nykyisellä avaimellasi sekä muut perinteisen lukituksen tutut ominaisuudet. Ulkopuolelta ovesi näyttää samalta kuin ennenkin – paljastamatta sen älykkäitä ominaisuuksia.

Olemme Yale-partneriliike ja siten lukkoliikkeemme asentaa ammattitaidolla  Yale Linus -älylukon nykyisen lukkosi yhteyteen. Suosittelemme Yale Linus -lukitusta etenkin silloin, kun taloudessa asuu monta henkilöä tai on tarve päästää henkilöitä sisään etänä.

Ominaisuudet

Avaimeton kulkuPääsyhistoriaHallinnointi mobiililaitteellaMyös mekaaninen avain

Yale-älylukko valtuutetulta partneriliikkeeltä

Lukkokeskus on Abloy-valtuutettu lukkoliike ja Yale-partneriliike. Yale-tuotteet ovat taattua Abloy-laatua ja Yale Linus -älylukolla on Abloy Secured -leima. Lukon toimivuuden, turvallisuuden ja laadun testaukseen käytetään samanlaisia käytäntöjä kuin muidenkin Abloy-tuotteiden.

Lukkoliikkeemme asentaa Yale Linus- ja muut Yale-tuotteet vankalla ammattitaidolla.

Ota yhteyttäPyydä tarjous

Yale Linus -älylukon ominaisuudet

Yale Linus -älylukkoa hallinnoidaan mobiililaitteella Yale Access -sovelluksen avulla. Yale Linus -älylukon automaattinen avaustoiminto avaa lukon automaattisesti saapuessasi kotiin. Lukko tunnistaa sinut älypuhelimen avulla.

Yale Access -sovelluksen avulla voit helposti jakaa virtuaalisen avaimen lukkoosi perheellesi tai ystävillesi. Näin vieraasi voi avata lukon Yale Access -sovelluksella. Voit myös käyttää lisätarvikkeena myytävää Smart Keypad -näppäimistöä, jolloin lukko avataan koodilla. Yale Connect Wi-Fi Bridge –lisäosan avulla oven voi avata etänä. Voit päästää sisään haluamasi henkilöt, kuten siivoojan tai postikuljettajan.

24/7 loki eli tapahtumanäkymä auttaa sinua tarkistamaan kuka kulkee ovestasi. Tiedät milloin vieraasi ovat saapuneet tai lähteneet ja tuliko lapsesi kotiin sovitusti.

Yale Linus sopii lähes kaikkiin suomalaisiin oviin. Lukkoliikkeemme asentaa Yale Linus -älylukon ammattitaidolle nykyisen lukkosi yhteyteen.

Taattua Abloy-laatua

Yale tuotteet ovat taattua Abloy-laatua. Yale Linus -älylukolla on Abloy Secured -leima. Lukon toimivuuden, turvallisuuden ja laadun testaukseen käytetään samanlaisia käytäntöjä kuin muidenkin Abloy-tuotteiden.

Yale Linus kestää hyvin pohjoismaisia sääolosuhteita. Yale Linus -älylukko asennetaan oven sisäpuolelle, jolloin lukko on lämpimässä tilassa, eikä sää vaikuta tuotteen toimintaan. Yale Linus -älylukko tulee asentaa tilaan, jonka lämpötila on pysyy yli 0°C.

Yale Linus -älylukko käyttää Bluetooth Low Energy (BLE) -teknologiaa ja AES ja TLS -salauksia, jotka vastaavat pankkitason turvallisuutta tietojen käsittelyssä. Yale Access -käyttäjätilit turvataan kaksivaiheisella käyttäjän todentamisella, jolla tarkoitetaan, että käyttäjien tulee varmistaa henkilöllisyytensä joko sähköpostilla tai puhelimella.

Vaikka kadottaisit älypuhelimesi, voit silti helposti poistaa Yale Access -käyttäjätilisi ja kaikki virtuaaliavaimet välittömästi.