Yale Linus – avaimeton älylukko

Laadukas älylukko helpottaa kulkemista ja suojaa silti kotisi tai vapaa-ajan asuntosi luotettavasti. Älylukon avulla perheen arkinen kulku helpottuu ja samalla päästään unohtuneiden tai kadonneiden avainten aiheuttamasta vaivasta. Yale Linus -älylukko on hyvä vaihtoehto, joka voidaan asentaa nykyisen avaimellisen lukon lisäosaksi.

Yale Linus avaimeton älylukko on suunniteltu helpottamaan elämääsi ja turvaamaan kotisi tai vapaa-ajan asuntosi. Yale Linus -älylukossa yhdistyy tyylikäs muotoilu ja moderni teknologiaan. Yale Linus -älylukko on turvallinen oven lukko, jonka avulla voit lukita ja avata ovesi – missä ikinä oletkin.

Hallinta älypuhelimella tai jopa kellolla

Yale Access -sovelluksen avulla voit hallita kotisi kulkuoikeuksia Android- ja iOS-laitteilla etänä. Voit esimerkiksi jakaa pääsyn luottamillesi ihmisille, saada ilmoituksia ja tarkastella kotisi tapahtumia mistä päin maailmaa tahansa. Käyttääksesi lukkoa etänä tarvitset Yale Connect Wi-Fi Bridge -lisäosan.

Asennus helposti nykyisen lukon lisäksi

Yale Linus -älylukko on helppo asentaa nykyisen lukkosi yhteyteen. Näin voit tarvittaessa edelleen käyttää vanhoja avaimia oven avaamiseen. Yale Linus -älylukko asennetaan oven sisäpuolelle. Ulkopuolelta ovesi säilyy täysin entisellään.

Yale Linus -älylukko lukitsee ja avaa automaattisesti

Automaattinen lukitustoiminto lukitsee oven automaattisesti, kun lähdet kotoa. Voit myös määritellä lukon avautumaan automaattisesti, kun saavut takaisin kotiovellesi. Lukko tunnistaa sinut älypuhelimesi avulla.

Etäkäyttö Yale Access -sovelluksella

Etäkäyttö tarkoittaa, että voit avata oven haluamillesi henkilöille mistä tahansa. Voit esimerkiksi päästää sisään siivoojan tai tavaran toimittajan etäyhteyden avulla.

Luotettava ja turvallinen

Yale Access on suojattu kaksivaiheisella tunnistautumisella. ASlasanan lisäksi kirjautumisesi vahvistetaan joko sähköpostia tai puhelinta käyttäen. Yale Linus -älylukko käyttää Bluetooth Low Energy -tekniikkaa (BLE), joka salataan AES 128 ja TLS -salaustekniikoilla. Näihin viitataan yleisesti pankkitason turvallisuustekniikkoina. Jos puhelimesi katoaa, voit poistaa Yale Access -sovelluksen ja kaikki virtuaaliavaimet käytöstä helposti ja nopeasti. Yale tuotteet ovat taattua Abloy-laatua. Yale Linus -älylukolla on Abloy Secured -leima. Lukon toimivuuden, turvallisuuden ja laadun testaukseen käytetään samanlaisia käytäntöjä kuin muidenkin Abloy-tuotteiden.

Lue lisää tarjoamistamme älylukoista.