Yale Doorman -älylukko

Helppokäyttöinen Yale Doorman -älylukko ulko-oveen

Yale Doorman on moderni elektroninen lukko, joka sopii erityisesti kodin ulko-oven lukoksi. Yale Doorman on uuden ajan älylukko, jonka avaamiseen voit käyttää koodia, kulkutunnistetta, kaukoavainta tai älypuhelinta. Enää ei tarvitse huolehtia kadonneiden avainten joutumisesta vääriin käsiin, koska kadonnut kulkutunniste voidaan poistaa käytöstä välittömästi. Tilapäisen kulkukoodin muodostaminen esimerkiksi huoltomiehelle on helppoa.

Avaa kotiovesi sinulle sopivimmalla tavalla

Joustavaa valinnan vapautta, valitse oma tapasi avata

Yale Doorman on mahdollista avata ja lukita kolmella eri tavalla – koodilla, kulkutunnisteella tai kaukoavaimella. Valitse itsellesi ja perheellesi sopivin vaihtoehto.

Helppoa käyttömukavuutta, lukko jopa puhuu suomea

Lukon käyttö on helppoa, ja se jopa puhuu. Ääniopastus on saatavissa suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi.  Valaistun näppäimistön avulla lukkoa on myös helppo käyttää pimeässä.

Kestävää turvallisuutta, ei pure pakkanen, ei ahdista aurinko

Yale Doorman on suunniteltu kestämään pohjoismaisia sääolosuhteita. IP55 luokitus takaa sopivuuden ulkokäyttöön. Lukon toiminta on varmaa ja luotettavaa kaikenlaisissa sääolosuhteissa. UV-suojattu pinta kestää pitkäaikaista altistusta auringolle ja kosteudelle. Tuotteella on kahden vuoden takuu.

Yhteisen kehitystyön tulos, takana yksi maailman suurimmista
lukkovalmistajista

Yale Doorman on kehitetty ASSA ABLOY konsernin yhteistyönä ja tuotteessa käytetään Abloyn kehittämää ja valmistamaa lukkorunkoa.

 Lukkokeskuksen ammattialiset asentavat Yale Doormanin ammattitaidolla

Usein kysytyt kysymykset

Toimiiko Yale Doorman -älylukko jopa talvella?

Yale Doorman -älylukko on suunniteltu kestämään pohjoismaisia sääolosuhteita.

Kuinka pitkä takuuaika on?

Takuuaika on kaksi vuotta.

Kuinka monta elektronista avainta voi olla per lukko?

Kymmenen kappaletta tunnisteita ja koodeja sekä viisi kappaletta kaukoavaimia. HUOM! Kaukoavain on saatavissa lisätarvikkeena.

Voinko käyttää samaa avainta kaikkiin lukkoihini?

Voit käyttää kulkutunnistetta maksimissaan kuudessa eri lukossa.

Miten minun pitää toimia tehdäkseni reklamaation?

Ota yhteyttä jälleenmyyjään, jolta tuote on hankittu.

Mitä teen, jos pattereiden virta loppuu?

Tuote voidaan käynnistää 9 voltin paristolla. Pidä paristoa ulkopuolen yksikön alaosan navoissa ja käytä tuotteeseen rekisteröityä elektronista avainta.

Miten voin puhdistaa lukon?

Käytä kosteaa, pehmeää riepua tahrojen ja sormenjälkien poistamiseen. Käytä mietoon saippualiuokseen kostutettua riepua rasvan ja muun kerääntyneen lian pyyhkimiseen.

Miksi ovi ei lukkiudu?

Tarkista, että kiila ei uppoa vastaraudan aukkoon. Tarkista, että piirilevyt ja kaapelit ja niiden liittimet  ovat ehjiä ja hyvin paikoillaan.

Miksi lukko hälyttää vaikka ovi on suljettu?

Lukkoon on kytketty päälle turvatila, jolloin sisäpuolen painikkeen käyttö aiheuttaa hälytyksen. Myös jos kiila tulee lukkorungosta ulos oven ollessa lukittu, hälytys käynnistyy.

Miten toimin, jos ovessani on ABLOY LC100-lukkorunko?

Oven lukkorungon upotusporaus vaatii muutoksen. Avainpesän ja painikkeen reiät ovat paikallaan, mutta lukkorungon porausta tulee suurentaa.

Voiko käyttäjä lukita kaikki lukot samalla kertaa?

Ei voi. Manuaalinen tai automaattinen lukitus on ovikohtainen toiminto

Voinko itse poistaa kadonneen kulkutunnisteen lukon muistista?

Kyllä, kadonneen tunnisteen poistaminen on helppoa.