Uusi toimipiste Espooseen

Hyviä uutisia! Lukkokeskus avaa ensi maanantaina eli 12.4. uuden toimipisteen Espoon keskukseen osoitteeseen Asemakuja 3. Samalla lanseeraamme uuden ilmeemme tavoitteenamme palvella teitä entistä viihtyisämmässä ympäristössä. Tarjoamme kaikki Lukkokeskuksen tutut palvelut myös Espoon toimipisteessämme, lähempänä pääkaupunkiseudun länsipuolella toimivia asiakkaitamme.

– Lukkokeskuksen laajentaminen Espooseen on ollut pitkään tavoitteenamme, jotta pääsemme palvelemaan myös Espoon seudun asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, Lukkokeskuksen toimitusjohtaja Jarmo Tavisalmi sanoo.

Kyseessä on täyden palvelun turvaliike. Lukkokeskus Espoo tarjoaa samat laajat lukko- ja turvallisuuspalvelut kuin Malmin toimipisteemme. Espoolaisille asiakkaillemme tarjoamme tästä eteenpäin avainhallintapalvelut helposti ja lähellä. Liikkeemme edustalla on paljon ilmaista parkkitilaa, mikä helpottaa ja nopeuttaa asiointia. Tuomme uuteen liikkeeseemme myös joitakin uusi tuotteita, esimerkiksi Kason turvaovet.
– On ilo lähteä laajentamaan Lukkokeskuksen toimintaa kokeneiden Lukkokeskuksen lukkoseppien kanssa. Liikkeen sijainti Espoon keskuksessa juna-aseman vieressä on asiakaslähtöinen ja helposti löydettävissä. Se mahdollistaa erityisesti avainhallinnan palveluiden hyvän saavutettavuuden, Espoon liikkeen vetäjä ja kokenut lukkoseppä Antti Juurioksa kertoo.

Lukkokeskus Espoon Keskus avataan maanantaina 12.4.2021 osoitteessa Asemakuja 3. Espoon toimipiste on avoinna arkisin 8-16.

Lukkoseppäpäivystyksemme palvelee koko pääkaupunkiseutua 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Tervetuloa!