Uusi ABLOY EASY

Uusi ABLOY EASY on kestävä ja vaivaton

Uusi ABLOY EASY on tuttu ja turvallinen sekä samalla tyylikäs mekaaninen lukitusratkaisu. Se tuo helppokäyttöistä varmuutta niin koteihin kuin yrityksiinkin. ABLOY EASY-tuotevalikoimaan kuuluu ovien lukituksen lisäksi, riippulukot, kalustelukot, lämmitystolppien lukot ja paljon muuta.

ABLOY EASY on tervetullut uutuus mekaanisiin lukitusjärjestelmiin. Se tarjoaa sujuvuutta, varmuutta sekä pitkän patentin tuomaa turvaa aina vuoteen 2040 saakka kustannustehokkaasti. ABLOY EASY on sarjoitettavissa entistä laajempiin kohteisiin. Avaimessa oleva yksilöllinen QR-koodi mahdollistaa avaimen varman tunnistamisen sekä paremmin hallittavan avainjakoprosessin.

Moderni mekaaninen lukitus on toimintavarma ja pitkäikäinen ratkaisu. Siinä ei ole riskiä vanhenevista sähköisistä salauksista. ABLOY EASY onkin suunniteltu kestämään sukupolvelta toiselle.

Lukkokeskus suunnittelee ja asentaa ABLOY EASY -lukostot ammattitaitoisesti.  Meiltä saat tilattua myös ABLOY  EASY -lukon sarjoituksen tai lisäavaimet vaivattomasti.

Lisätietoa videosta: https://youtu.be/Ul_q-VBEAZ8