SafeIT osaksi Lukkokeskus Konsernia

Turvatekniikan vahva osaaja SafeIT Oy siirtyy osaksi Lukkokeskus Konsernia. Kaupan myötä Lukkokeskus Konsernin palveluverkosto laajenee Tampereelle sekä Vantaalle ja toimipisteiden määrä nousee kymmeneen. Tämä strategisesti merkittävä kauppa vahvistaa Lukkokeskus Konsernin asemaa alalla ja täydentää konsernin palveluita erityisesti kokonaisvaltaisen yritysturvallisuuden saralla.   

SafeIT on alallaan tunnettu ja arvostettu toimija, joka auttaa turvaamaan yrityksiä ja yhteiskunnan kriittisiä toimintoja. SafeIT keskittyy erityisesti vaativiin järjestelmiin ja projekteihin. SafeIT jatkaa omana yhtiönään osana Lukkokeskus Konsernia ja sen kokenut henkilökunta jatkaa vahvaa tekemistään asiakkaiden turvallisuustarpeiden ratkaisemiseksi.

Lukkokeskus Konsernin hallituksen puheenjohtaja Patrik Puskala näkee tämän yrityskaupan merkittävän askeleena, jossa konsernin turvatekniikan osaaminen nousee maan huipputasolle. ”Olen erittäin iloinen, että olemme saaneet SafeIT:n ammattilaiset mukaan rakentamaan ja kasvattamaan liiketoimintaamme. Olen vaikuttunut henkilökunnan sitoutumisesta ratkaisemaan vaativimmatkin turvajärjestelmähaasteet. SafeIT:n väki suhtautuu turvaan asiakaslähtöisesti ja ratkaisee tarvittaessa asiakkaansa ongelmat innovatiivisesti”, Puskala sanoo.

SafeIT:n johdossa toimivat Harri Lotta ja Pasi Sulkanen ovat tyytyväisiä kauppaan. ”Lukkokeskuksen tavoitteet, visio ja halu kehittää toimintaa tekivät meihin vaikutuksen. Näemme, että yritysten osaaminen täydentää toisiaan hyvällä tavalla. Uskomme, että kaupan myötä saamme kaipaamaamme tukea kasvuun ja voimme tarjota jatkossa vaativan turvatekniikan ratkaisujamme laajemmin koko maan alueella”, Harri Lotta ja Pasi Sulkanen toteavat.

Lisätietoja:
Patrik Puskala, Lukkokeskus Konserni, hallituksen puheenjohtaja, puh. 050 594 4085
Harri Lotta, SafeIT, toimitusjohtaja, puh. 040 564 9597

 

Lukkokeskus Konserni on kasvava Abloy- ja iLOQ-valtuutettu lukitus- ja turvallisuusalan toimija, johon kuuluvat Helsingin Lukkokeskus Oy, Lukkokeskus Vaasa Oy, Lukkokeskus Joensuu Oy, Lukkokeskus Lahti Oy, Lukkokeskus Oulu Oy, Uudenmaan Lukitus ja Murtosuojaus Oy sekä SafeIT Oy. Konsernin vuotuinen liikevaihto on noin 25 m€ ja se työllistää noin 100 alan ammattilaista.

SafeIT Oy on vuonna 2002 perustettu turva-alan yritys. Se toimittaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia turvajärjestelmiä ja toimii turvalaitteiden maahantuojana ja tukkukauppiaana. Yrityksen referensseihin kuuluvat mm. vankilat, valtion laitokset sekä yksityiseltä sektorilta teollisuuslaitokset, energiayhtiöt ja päivittäistavarakaupan toimijat. Yritys työllistää 16 alan ammattilaista ja sen toimipisteet sijaitsevat Vantaalla ja Tampereella.