Lukkokeskus Joensuun Marko Roosille Abloy Vuoden myyjä -palkinto

Lukkokeskus Joensuun Marko Roos on voittanut arvostetun Vuoden Abloy-myyjä -palkinnon. Palkinnot jaettiin perjantaina 29.10.2021 Abloyn vuosittaisen lukkoliiketapahtuman yhteydessä Helsingin Olympiastadionilla. Palkinto jaetaan vuosittain yhdelle ansioituneelle kumppanille ja tänä vuonna valintaa perusteltiin Abloylta näin: ”Marko on ollut voimakkaasti mukana alan muutoksessa mahdollistaen omalta osaltaan uusien tuotteiden ja jakelun kehittymisen. Kiitos Marko sekä Lukkokeskus Joensuu! Rutkasti onnea.”

Marko Roos kommentoi tunnelmiaan näin: ”Tunne on uskomaton, onhan titteli varmasti yksi halutuimmista turvallisuusalalla. Palkitsemiseen vaikutti varmaankin pitkä ura alalla, niin Abloyn palveluksessa, maahantuojan (Abloy Ab) palveluksessa, kilpailijana toimiminen (Besam Oy) kuin myös nyt viime vuodet asiakkaana. Palkitsemisen ajankohta ei voisi olla parempi, on upeaa edustaa Lukkokeskusta tällaisena hetkenä. Vaikka palkinto itsessään on henkilökohtainen, niin kunnia siitä kuuluu tietenkin kaikille urani aikana yhteistyötä kanssani tehneille. Voin vilpittömästi sanoa, että on ilo ja kunnia edustaa Lukkokeskusta tällä hetkellä. Toivon että jokainen meistä tuntee ylpeyttä Abloyn antamasta tunnustuksesta. Tästä on hienoa lähteä eteenpäin kohti vielä parempaa tulevaisuutta!”

Palkinto on henkilökohtainen ja kovalla työllä ansaittu. Lukkokeskus ja lukkokeskuslaiset ovat ylpeitä ja iloisia siitä, että palkinto saatiin tänä vuonna meille. Lämpimät onnittelu Markolle! Kiitos Abloy tunnustuksesta – hyvällä yhteistyöllä onnistumme tulevaisuudessakin.