Lukkokeskuksen Herttoniemen toiminnot muuttavat Malmille

Herttoniemen Lukko siirtyi osaksi Lukkokeskusta keväällä 2021 ja nimen muutoksen myötä siitä on tullut saumaton osa pk-seudun palveluverkostoamme. Herttoniemen asennuspalvelut ovat jo aiemmin siirtyneet Malmin toimipisteen yhteyteen, eli lukitusasennuksiin muutolla ei ole vaikutusta.  Siirrämme myös avainhallinnan palvelut syksyn aikana Malmille. Tässä yhteydessä Herttoniemen myymälä suljetaan 1.11.2022.

Lukkokeskus Herttoniemen avainhallinnan ja myymälän palvelut yhdistyvät Lukkokeskuksen Malmin toimipisteen kanssa. Herttoniemen myymälä suljetaan 1.11.2022. Panostamme Malmilla toimitiloihin ja palveluprosessien kehittämiseen kasvavan liiketoimintamme tukemiseksi. Herttoniemen lukkokeskuslaiset siirtyvät palvelemaan asiakkaitamme Malmin toimipisteessä. Tilattaviin lukitustöihin muutos ei vaikuta lainkaan ja palvelemme Itä-Helsingin asiakkaita lukitustöiden osalta kuten ennenkin idän asennustiimin voimin

”Toimipisteiden yhdistyminen on luonnollinen askel entisen Herttoniemen Lukon toimintojen yhdistämisessä osaksi Lukkokeskusta. Panostamme Malmilla avainhallinnan toimintamallien kehittämiseen ja asiakkaidemme entistäkin parempaan palveluun. Lisäksi laajennamme toimitilojamme Malmilla vastaamaan paremmin kasvavan liiketoimintamme tarpeita.”, kommentoi Jukka Rantahakala Lukkokeskus Konsernin toimitusjohtaja.

Olemme yhteydessä avainhallinta-asiakkaisiimme, jotta muutos sujuisi kaikkien osalta mutkattomasti ja vaivattomasti. Malmin toimipiste sijaitsee lähellä Malmin juna-asemaa ja se on kätevästi saavutettavissa myös ilman autoa.

Lukitustyöt voi tilata asiakaspalvelusta kuten ennenkin. Henkilökunnan sähköpostit säilyvät ennallaan. Tervetuloa palveltavaksi Malmille!

Yhteystietomme:

Lukkokeskus Malmi
Malmin asematie 1
00700 Helsinki
Puh myymälä: 0201 24 24 34
Avoinna ma 8-17 ja ti-pe 8-16 | Päivystys 24h

Asiakaspalvelu:
myynti@lukkokeskus.fi | Puh: 0201 24 24 24

Lisätiedot: toimitusjohtaja Jukka Rantahakala, puh: 050 435 4790