Lukko Vaasa on nyt Lukkokeskus Vaasa

Lukkokeskus Konserniin kuuluva Oy Lukko Vaasa – Lås Vasa Ab on nyt Lukkokeskus Vaasa Oy. Kokenut, tuttu henkilökunta palvelee asiakkaita Kiilletien uudistetussa toimipisteessä. 

Lukko Vaasa siirtyi kesäkuussa 2021 osaksi Lukkokeskus Konsernia. Tänä keväänä Vaasan toimipiste liittyy entistäkin tiiviimmin osaksi ketjua ja siirtyy käyttämään Lukkokeskuksen nimeä ja ilmettä. Vaasan toimipiste palvelee jatkossa nimellä Lukkokeskus Vaasa tai Lukkokeskus Vasa.

Sama hyvä palvelu jatkuu ja tutut ammattilaiset palvelevat toimipisteen asiakkaita entiseen malliin molemmilla kotimaisilla kielillä. Vikke Katajisto ja Miika Tuomikoski jatkavat yrityksen päivittäisen toiminnan ohjaimissa.

– Uusi ilme on tervetullut päivitys ja sen avulla voimme helpommin kommunikoida laadukkaasta palvelustamme. Kun ilme on konsernin puolesta hoidossa, voimme keskittyä toimipisteessä tärkeimpään eli asiakkaidemme hyvään palveluun, Lukkokeskus Vaasan Vikke Katajisto ja Miika Tuomikoski toteavat yhdessä.

Lukkokeskus panostaa vahvaan paikalliseen palveluun jatkossakin.

– Lukkoliikkeellämme on Vaasassa vakaa asiakaskunta ja hyvä maine. Haluamme pitää tästä hyvästä paikallisesta palvelusta tiukasti kiinni. Yhteisen nimen ja ilmeen käyttöönotto on luonnollinen askel, jonka avulla päivitämme toimitilamme sekä näkyvyytemme uudelle tasolle, Lukkokeskuksen toimitusjohtaja Jukka Rantahakala sanoo.

Puhelinnumero ja osoite säilyvät entisellään, mutta sähköpostiosoitteet ja verkkosivut päivittyvät 4. toukokuuta alkaen. Vanhat sähköpostiosoitteet ohjautuvat jonkin aikaa uusiin sähköpostiosoitteisiin.

Uudet yhteystiedot:

  • Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@lukkokeskus.fi
  • Toimipisteen sähköposti: vaasa@lukkokeskus.fi
  • Vaasan toimipisteen tiedot löytyvät nyt suomeksi ja ruotsiksi ketjun yhteisiltä verkkosivuilta lukkokeskus.fi

 

Lisätietoja:

Vikke Katajisto 044 319 5714 | vikke.katajisto@lukkokeskus.fi
Miika Tuomikoski 044 319 5716 | miika.tuomikoski@lukkokeskus.fi

 

Lukkokeskus Konserni on kasvava Abloy- ja iLOQ-valtuutettu lukitus- ja turvallisuusalan toimija, johon kuuluvat Helsingin Lukkokeskus Oy, Lukkokeskus Vaasa Oy, Lukkokeskus Joensuu Oy, Lukkokeskus Lahti Oy Lukkokeskus Oulu Oy sekä Uudenmaan Lukitus ja Murtosuojaus Oy. Konsernin vuotuinen liikevaihto on noin 20 m€ ja se työllistää lähes 100 alan ammattilaista.