Lahden Avain Expert osaksi Lukkokeskus Konsernia

Lukkokeskus Konserni laajenee Lahden seudulle ostamalla enemmistön Avain Expert Oy:stä. Kaupan myötä Lukkokeskus Konsernin palveluverkostoon kuuluu yhteensä kuusi toimipistettä pääkaupunkiseudulla, Vaasassa, Joensuussa ja Lahdessa.

Lukkokeskus Konserni on ostanut enemmistöosuuden Avain Expert Oy:stä. Avain Expert on Lahden alueella toimiva lukitus- ja turvallisuusalan yritys ja sen vuotuinen liikevaihto on noin 1,5 m€.

”Olemme rakentaneet vuosien saatossa Avain Expertistä Lahden alueen vahvan toimijan, jolla on osaamista niin perinteisen kuin sähkömekaanisenkin lukituksen osalta. Alan ketjuuntuessa halusimme turvata asemamme ja varmistaa, että olemme mukana kehityksen kärjessä. Tästä syystä olen iloinen, että saimme Lukkokeskus Konsernin yrityksemme uudeksi pääomistajaksi. Jatkamme Arto Partasen kanssa yrityksen päivittäisessä toiminnassa sekä osakkaina”, kertoo Avain Expertin toimitusjohtajana jatkava Antti Leinonen.

”Olemme iloisia saadessamme Avain Expertin osaksi Lukkokeskus Konsernin verkostoa. Yrityksellä on Lahdessa vahva asema, joka on rakentunut lähes 40 vuoden toimintahistorian aikana. Haluamme olla osaltamme tukemassa yrityksen ja uusien palveluiden kehittämistä tämän kaupan myötä alkavassa uudessa kehitysvaiheessa”, kertoo Lukkokeskus Konsernin hallituksen puheenjohtaja. Patrik Puskala.

Kuva: vasemmalla Antti Leinonen ja oikealla Arto Partanen