Koronavirusta koskevia kysymyksiä ja vastauksia

Miten mahdollisesti voimaan tulevat liikkumisrajoitukset vaikuttavat Lukkokeskuksen palveluihin?
Henkilön omistuksessa tai hallinnassa olevan rakennuksen tai kiinteistön huoltaminen tai ylläpito on sallittua myös rajoitusten aikana. Lukkokeskus palvelee normaalein aukioloajoin. Pyydämme asiakkaitamme huolehtimaan hyvin hygieniasta ja tulemaan myymäläämme vain terveenä.

Onko Lukkokeskus avoinna normaalisti?
Kyllä, Lukkokeskus palvelee normaalisti. Asiakkaidemme ja henkilöstömme turvallisuus on meille tärkeää. Toivomme, että et asioi myymälässämme jos sinulla on flunssan kaltaisia oireita. Myös henkilökuntamme tulee töihin vain terveenä. Käytämme myymälässä kasvomaskeja ja käsidesiä on tarjolla asiakkaille käsien puhdistamiseen.

Mitä teen, jos en pääse noutamaan tai palauttamaan avaimiani sairaustapauksen vuoksi?
Avaimien noudon ja palautuksen voi tarvittaessa hoitaa toinen henkilö puolestasi. Noutoa varten tarvitaan mukaan henkilöllisyystodistus sekä valtakirja asukkaalta/osakkaalta. Valtakirjassa tulee käydä selvästi ilmi osoite, johon avaimet luovutetaan sekä valtuutetun ja valtuuttajan nimi, syntymäaika sekä allekirjoitus. Avamien palautusta varten ei tarvita valtakirjaa.

Miten huolehdimme viruksen leviämisen ehkäisystä?
Myymälämme asiakaspalvelutiskille on asennettu suojapleksi ja noudatamme viranomaisten suositusta kasvomaskien käytöstä. Suosittelemme vahvasti maskin käyttöä myös asiakkaillemme. Tarvittaessa rajoitamme myymälässämme samanaikaisesti palveltavien asiakkaiden määrää.