ABLOY PULSE -kampanja taloyhtiöille

ABLOY PULSE -kampanja taloyhtiöille

ABLOY PULSE-avainkampanja jatkuu myös tänä vuonna. Tarjoamme kaikkiin asuinkiinteistöihin lukoston vaihdon yhteydessä yhden ABLOY PULSE-avaimen huoneistoa kohden veloituksetta. Kampanja on voimassa koko vuoden 2022 aikana tehdyille tilauksille.

Hyödyntääksesi tarjouksen, ota yhteyttä Lukkokeskuksen myyntitiimiin. Muistathan mainita tilauksella kampanjatunnuksen: PULSE2022.

ABLOY PULSE on moderni lukitus- ja kulunhallintajärjestelmä, jossa turvallisuus, huolettomuus ja ekologisuus yhdistyvät joustavaksi kokonaisuudeksi – lukitusjärjestelmäksi, jossa avaimet ja lukot kommunikoivat keskenään. ABLOY PULSE -lukitusjärjestelmä mahdollistaa helpon hallinnoinnin pilvipalvelun kautta. Tasokas digitaalinen salausteknologia huolehtii järjestelmän turvallisuudesta.

ABLOY PULSE on kestävä investointi, sillä se on suunniteltu laajentumaan ja vastaamaan myös tulevaisuuden tarpeisiin. Se tuottaa itse oman energiansa. ABLOY PULSE-avaimen viimeistelty muotoilu tarjoaa aina toimivan käyttökokemuksen.

Lukkokeskus suunnittelee, asentaa ja huoltaa ABLOY PULSE-lukot ja toimittaa lisäavaimet ammattitaidolla. Ota meihin yhteyttä!