Yale Doorman -älylukko

Yale Doorman -älylukko mahdollistaa kulkemisen koodilla, kulkutunnisteella, puhelimella tai kaukosäätimellä. Ei enää huolta kadonneiden avainten joutumisesta vieraisiin käsiin, sillä kadonnut kulkutunniste voidaan poistaa käytöstä välittömästi. Kotisi säilyy turvattuna katoamisesta huolimatta.

Tuote on suunniteltu kestämään pohjoismaisia sääolosuhteita. Lisäksi UV-suojattu pinta kestää pitkäaikaista altistusta auringolle ja kosteudelle. Tässä älylukossa on valaistu näppäimistö, mikä helpottaa kulkua myös pimeinä vuodenaikoina.

Yale-lukkoliikekumppani Lukkokeskus asentaa Yale Doorman -älylukot koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin luotettavasti ja ammattitaidolla.

Tutustu koko älylukkovalikoimaamme tästä. 

Ominaisuudet

Älylukko ulko-oveenIP55-luokitusÄäniopastusKoodilukkoMonipuoliset kulkumahdollisuudetAvaimeton kulku

Yale Doorman - avaimeton kulku

Avaimeton kulku ei ainoastaan lisää turvallisuutta, se myös tekee elämästä sujuvampaa. Ääniopastuksen avulla voit itse asettaa lukolle tilapäisen kulkukoodin esimerkiksi vieraita tai huoltomiestä varten. Ääniopastus on saatavilla suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi. Yale Doorman -älylukon mobiilikäyttö vaatii lukon lisäksi erikseen myytävät Yale Smart Home -keskusyksikön sekä -lukkomoduulin.

Pyydä tarjous24h 0201 24 24 24