Yale Doorman -älylukko

Yale Doorman L3-älylukko mahdollistaa kulkemisen koodilla, älypuhelimella tai kulkutunnisteella. Ei enää huolta kadonneiden avainten joutumisesta vieraisiin käsiin, sillä kadonnut kulkutunniste voidaan poistaa käytöstä välittömästi. Kotisi säilyy turvattuna katoamisesta huolimatta.

Tuote on suunniteltu kestämään pohjoismaisia sääolosuhteita. UV-suojattu pinta kestää pitkäaikaista altistusta auringolle ja kosteudelle.

Yale Doorman L3 -älylukkoa on helppo hallinnoida Yale Access -mobiilisovelluksella. Mobiilihallinnan voi ottaa käyttöön suoraan ilman lisätarvikkeita. Lukon mobiilikäyttö lähietäisyydeltä tapahtuu Bluetooth-yhteyden avulla. Lukkoa voi käyttää ja hallinnoida myös ilman puhelinta.

Yale-lukkoliikekumppani Lukkokeskus asentaa Yale Doorman -älylukot koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin luotettavasti ja ammattitaidolla.

Tutustu koko älylukkovalikoimaamme tästä. 

Ominaisuudet

Avaimeton kulkuKoodilukkoAutomaattinen lukintaAutomaattinen avausEtähallintaOvikello

Yale Doorman L3 - avaimeton kulku

Avaimeton kulku ei ainoastaan lisää turvallisuutta, se myös tekee elämästä sujuvampaa. Yale Doorman -lukossa on useimpien älylaitteiden kanssa yhteensopiva automaattinen avaustoiminto, joka tunnistaa sinut, kun lähestyt ovea puhelimesi kanssa.

Yale Doorman L3 -älylukon automaattinen lukintatoiminto lukitsee oven halutessasi automaattisesti.

Voit antaa käyttöön tilapäisen koodin sitä tarvitsevalle ja sallia pääsyn kotiisi haluamaksesi ajaksi.

24h 0201 24 24 24Ota yhteyttä