ABLOY EASY -lukot ja avaimet

ABLOY EASY on uusi täysin mekaaninen ABLOY SENTO -lukitusjärjestelmän seuraaja, jonka vuoteen 2040 ulottuva patentti antaa turvaa pitkälle tulevaisuuteen. Patentoitu lukitusjärjestelmä mahdollistaa sen, että avaimien määrää on mahdollisuus kontrolloida tarkasti, sillä ABLOY EASY -avaimia voi tilata tehtaalta vain valtuutetun lukkoliikkeen kuten Lukkokeskuksen toimesta. ABLOY EASY -lisäavaimien ja sarjamuutosten tilaamista varten tarvitsee lukoston mukana toimitetun avainkortin. Avain on symmetrinen ja avainlehti on aiempaa suurempi helppokäyttöisyyden takaamiseksi. Avaimeen on mahdollista kaivertaa leimaus ja valita värimerkki pirteästä värivalikoimasta. ABLOY EASY -lukko on luotettava ja hyvä perinteinen mekaaninen vaihtoehto koteihin ja kiinteistöihin.

Lue lisääPyydä tarjous

ABLOY SENTO -lukot ja avaimet

ABLOY SENTO -lukko on nykyaikainen mekaaninen lukitusratkaisu, jonka vuoteen 2026 ulottuva patentti tukee avainturvallisuutta, sillä lisäavainten valmistus on rajattua ja valvottua. ABLOY SENTO-Lisäavaimia saa tilattua vain valtuutetuista lukkoliikkeistä, kuten Lukkokeskukselta. ABLOY SENTO-lukko sopii koteihin ja mökeille sekä pieniin sarjalukostoihin. ABLOY SENTO-avain on symmetrinen ja siten helppokäyttöinen. Avaimeen on mahdollista kaivertaa leimaus ja vaihtaa värimerkki.

Pyydä tarjousOta yhteyttä

ABLOY EXEC -lukot ja avaimet

ABLOY EXEC on mekaaninen lukitusjärjestelmä, jonka patentti on jo rauennut. Sen takia ABLOY EXEC -lukkoja ei enää asenneta uutena ja olemassa olevien kohteiden lukituksen uusimista kopiosuojattuun lukitusjärjestelmään suositellaan vahvasti. Sarjamuutostilaukset onnistuvat enintään 20 vuotta vanhoihin lukostoihin ja ABLOY EXEC -lisäavaimia saa tilattua joko tehtaalta tai niitä voi teettää missä tahansa mallin mukaan.

24h 0201 24 24 24Ota yhteyttä

ABLOY CLASSIC -lukot ja avaimet

ABLOY CLASSIC on vanha mekaaninen lukitusjärjestelmä, jonka patentti on jo rauennut. Suosittelemme ABLOY CLASSIC -lukkoja vain alemman tason suojauksen kohteisiin kuten vajoihin ja varastoihin. Lukon sarjoittaminen tai lisäavainten teettäminen on mahdollista vain malliavaimen perusteella.

24h 0201 24 24 24Ota yhteyttä