ABLOY EASY

ABLOY EASY on uusi täysin mekaaninen ABLOY SENTO -lukitusjärjestelmän seuraaja, jonka vuoteen 2040 ulottuva patentti antaa turvaa pitkälle tulevaisuuteen. Patentoitu lukitusjärjestelmä mahdollistaa sen, että avaimien määrää on mahdollisuus kontrolloida tarkasti, sillä ABLOY EASY -avaimia voi tilata tehtaalta vain valtuutetun lukkoliikkeen kuten Lukkokeskuksen toimesta. Lisäavaimien ja sarjamuutosten tilaamista varten tarvitsee lukoston mukana toimitetun avainkortin. Avain on symmetrinen ja avainlehti on aiempaa suurempi helppokäyttöisyyden takaamiseksi. Avaimeen on mahdollista kaivertaa leimaus ja valita värimerkki pirteästä värivalikoimasta.

Lue lisää

ABLOY SENTO

ABLOY SENTO on nykyaikainen mekaaninen lukitusratkaisu, jonka vuoteen 2026 ulottuva patentti tukee avainturvallisuutta, sillä lisäavainten valmistus on rajattua ja valvottua. Lisäavaimia saa tilattua vain valtuutetuista lukkoliikkeistä, kuten Lukkokeskukselta. ABLOY SENTO on joka kodin lukitusratkaisu ja sitä suositellaan esimerkiksi omakotitalojen ja mökkien lukintaan sekä pieniin sarjalukostoihin. Avain on symmetrinen ja siten helppokäyttöinen. Avaimeen on mahdollista kaivertaa leimaus ja vaihtaa värimerkki.

ABLOY EXEC

ABLOY EXEC on mekaaninen lukitusjärjestelmä, jonka patentti on jo rauennut. Sen takia ABLOY EXEC -lukitusjärjestelmää ei enää asenneta uutena ja olemassa olevien kohteiden lukituksen uusimista kopiosuojattuun lukitusjärjestelmään suositellaan vahvasti. Sarjamuutostilaukset onnistuvat enintään 20 vuotta vanhoihin lukostoihin ja lisäavaimia saa tilattua joko tehtaalta tai niitä voi teettää missä tahansa mallin mukaan.

ABLOY CLASSIC

ABLOY CLASSIC on vanha mekaaninen lukitusjärjestelmä, jonka patentti on jo rauennut. Suosittelemme ABLOY CLASSIC -lukkoja vain alemman tason suojauksen kohteisiin kuten vajoihin ja varastoihin. Lukon sarjoittaminen tai lisäavainten teettäminen on mahdollista vain malliavaimen perusteella.