Megaflex-kulunvalvonta

Megaflex-kulunvalvonta on turvallinen IoT-teknologiaan ja SaaS-palveluun perustuva kulunvalvontajärjestelmä, jonka avulla ohjaat henkilöiden pääsyä selainpohjaisella käyttöliittymällä.

Megaflex on joustava järjestelmä ja siksi ratkaisu sopii eri kokoisille yrityksille erilaisiin tarpeisiin. Megaflex toimii myös rakennustyömaan kulunvalvonnan ratkaisuna. Tarpeesta riippuen järjestelmään voidaan kulunvalvonnan lisäksi liittää paljon erilaisia osioita, esimerkiksi työajan seuranta tai tilavaraukset. Pilvipalveluna toimivan ratkaisun asentaminen ja ylläpito on helppoa.

 

Muita kulunvalvontajärjestelmiä pääset katsomaan tästä.

Ominaisuudet

EtäohjattavaJoustavaKorkea tietoturvatasoIntegroitavissaStatistiikkaTilavarauksetTyöajanseurantaKameravalvontaRikosilmoitinjärjestelmäRakennustyömaan kulunvalvonta

Kenelle Megaflex sopii?

Visma Megaflex soveltuu käytettäväksi hyvin erilaisiin ympäristöihin, kuten erikokokoisiin yrityksiin ja valtionhallintoon.

Megaflexin vahvuus on erityisesti suuret henkilömassat ja niiden pääsyn hallitseminen. Megaflex-ratkaisut toteutetaan aina lainsäädännön sekä toimialan ja asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Lukkokeskus on Megaflex-kumppani. Pyydä tarjous!

Pyydä tarjousOta yhteyttä

Megaflex-järjestelmän hallinta

Visma Megaflex-kulunhallintajärjestelmää ylläpidetään selaimella käytettävän palvelun avulla. Siten Megaflex on joustava ja edullinen ylläpitää ja sitä voi helposti laajentaa. Käyttöliittymällä voidaan hallita rajatonta määrää kiinteistöjä, ovia tai henkilöitä, jolloin vältytään kiinteistökohtaisilta palvelin- ja ylläpitokustannuksilta.

Käyttöliittymä on helppokäyttöinen. Siinä on myös raportointiosio, joka helpottaa niin isojen kuin pienienkin kokonaisuuksien hallitsemista.

Pyydä tarjousOta yhteyttä

Greenbox

Megaflex Greenbox IoT -pääte on laite, joka ohjaa useita eri sähköisiä komponentteja, kuten lukkoja, lukijoita,
murtoilmoittimia tai mitä tahansa muita sensoreita. Sitä voidaan ohjata joustavasti etänä. Vanhat lukijat voidaan liittää siihen, joten käyttäjien kulkutunnisteita ei tarvitse vaihtaa.

Greenbox korvaa kalliit, työläästi ylläpidettävät valvontajärjestelmät. Sen asentaminen on nopeaa ja sen ylläpito, vianmääritys sekä huolto onnistuvat etänä. Jos verkossa on ongelmia, laite toimii silti.

Megaflex-ratkaisun kulunvalvontaohjelmisto voidaan asentaa myös kohteisiin tuleviin palvelimiin.

Pyydä tarjousOta yhteyttä