iLOQ S5 lukitusjärjestelmä

iLOQ S5 järjestelmän joustavien ominaisuuksien vuoksi se on hyvä vaihtoehto taloyhtiöille ja yrityksille moderniin ja helppoon lukituksen sekä kulunvalvonnan ratkaisuun ja hallintaan. Lukkokeskus suunnittelee järjestelmän toimimaan juuri asiakkaan erityisen tarpeen mukaan.

iLOQ S5 järjestelmä tukee digitaalisia toimintoja entistäkin enemmän. Uusien ominaisuuksien myötä iLOQ-avaimet kuljettavat lukoille tietoa online-lukijoiden kautta, jolloin lukosto pysyy ajantasaisena. Tämän ansiosta ei tarvita enää perinteistä ohjelmointilaitetta ja lukkoseppää paikan päälle poistamaan lukoilta kadonneita avaimia. Myös kulkuoikeuksien hallinnointi etänä onnistuu näppärästi online-lukijoiden ja -pesien kautta.

iLOQ S5 järjestelmä on yhteensopiva iLOQ S50 järjestelmän kanssa. Pystyt hallinnoimaan ja ohjelmoimaan molempia järjestelmiä saman lukoston ja ohjelmiston kautta. ILOQ S50 järjestelmä mahdollistaa mobiilikulkemisen. Näiden yhdistelmällä kuljet siis avaimella, pin-koodilla, avain-fobilla tai puhelimella – sinä päätät!

iLOQ S5 järjestelemään saadaan lisää ominaisuuksia käyttöön integroimalla se esimerkiksi tiedonjako- tai varausjärjestelmään. Asuinkiinteistöihin tuo mukavuutta varmuus- ja riippulukot, jotka on mahdollista sarjoittaa asunnon avaimelle – näin ei ole tarvetta enää kuljettaa useampaa avainta mukana.

Ominaisuudet

Digitaalinen lukitusEi paristojaModerni ja helppo ratkaisuMahdollisuus etähallintaan Lukitus ja kulunvalvonta yhdessäIntegroitavissa muihin järjestelmiinSkaalautuvaJoustava ja muokattava

iLOQ Manager helpottaa iLOQ-lukkojen ja -avainten hallinnointia

Uuden iLOQ-avaimen ohjelmointi, pääsyoikeuksien
muuttaminen ja avaimen käytön estäminen on
nopeaa, helppoa ja kustannustehokasta. Useita
eri paikoissa sijaitsevia kohteita voidaan hallita
kätevästi saman ohjelmiston kautta.

iLOQ-lukkojen ja -avainten muutoksiin liittyviä tietoja
voidaan päivittää etäyhteyden avulla ja jakaa
kiinteistön iLOQ Online -lukijoiden kautta. Näin
kohteessa ei tarvitse käydä paikan päällä.

Ota yhteyttäPyydä tarjous

iLOQ HOME -järjestelmä

iLOQ HOME -järjestelmä on laajennus digitaaliseen iLOQ 5 Series
-pääsynhallintajärjestelmään. iLOQ HOME -järjestelmän avulla sekä isännöitsijät että asukkaat hyötyvät, sillä helpot, älykkäät toiminnot mahdollistavat asukkaan omatoimisen käytön ilman turhia välikäsiä. Kaikilta säästyy sekä aikaa että turhaa vaivaa.

Järjestelmän avulla asukas voi itse poistaa ja lisätä avaimia sekä varata yhteisiä tiloja. Asukas voi myös avata etänä alaoven tai antaa pääsyoikeuden asuntoon halutulle taholle.

Ota yhteyttäPyydä tarjous