iLOQ S5 lukitusjärjestelmä

iLOQ S5 järjestelmän joustavien ominaisuuksien vuoksi se on hyvä vaihtoehto taloyhtiöille ja yrityksille moderniin ja helppoon lukituksen sekä kulunvalvonnan ratkaisuun ja hallintaan. Lukkokeskus suunnittelee järjestelmän toimimaan juuri asiakkaan erityisen tarpeen mukaan.

ILOQ S5 järjestelmä tukee digitaalisia toimintoja entistäkin enemmän. Uusien ominaisuuksien myötä avaimet kuljettavat lukoille tietoa online-lukijoiden kautta, jolloin lukosto pysyy ajantasaisena. Tämän ansiosta ei tarvita enää perinteistä ohjelmointilaitetta ja lukkoseppää paikan päälle poistamaan lukoilta kadonneita avaimia. Myös kulkuoikeuksien hallinnointi etänä onnistuu näppärästi online-lukijoiden ja -pesien kautta.

ILOQ S5 järjestelmä on yhteensopiva iLOQ S50 järjestelmän kanssa. Pystyt hallinnoimaan ja ohjelmoimaan molempia järjestelmiä saman lukoston ja ohjelmiston kautta. ILOQ S50 järjestelmä mahdollistaa mobiilikulkemisen. Näiden yhdistelmällä kuljet siis avaimella, pin-koodilla, avain-fobilla tai puhelimella – sinä päätät!

ILOQ S5 järjestelemään saadaan lisää ominaisuuksia käyttöön integroimalla se esimerkiksi tiedonjako- tai varausjärjestelmään. Asuinkiinteistöihin tuo mukavuutta varmuus- ja riippulukot, jotka on mahdollista sarjoittaa asunnon avaimelle – näin ei ole tarvetta enää kuljettaa useampaa avainta mukana.

Ominaisuudet

Moderni ja helppo ratkaisuMahdollisuus etähallintaan online-tuotteillaLukitus ja kulunvalvonta yhden järjestelmän allaMahdollista integroida muiden järjestelmien kanssa