ABLOY PULSE -järjestelmä

Patentoitu ja standartoitu SEOS® teknologia luo järjestelmän tuotteiden välille turvallisen, salatun ja murtamattoman yhteyden. Tämä digitaalinen salausteknologia nostaa ABLOY PULSE-lukitusjärjestelmän turvallisuuden vastaamaan pankkien turvallisuutta.

ABLOY PULSE avainten ja lukkojen hallinnointi hoituu kätevästi etänä pilvipalvelun kautta. Avaimet kuljettavat lukijoiden kautta tietoa lukoille mm. kadonneista avaimista, jolloin kadonneen avaimen kulkuoikeus poistuu lukoilta automaattisesti. Symmetrisen muotoilun ansiosta avain toimii lukossa kummin päin tahansa, helpottaen lukon avausta. Lisäksi LED-indikaatio ilmoittaa avaimen kulkuoikeuden, kun avain työnnetään avainpesään.

ABLOY PULSE soveltuu kohteisiin, joissa on suuri avainten käyttäjien vaihtuvuus. Tällaisia kohteita ovat esimerkiksi vuokrataloyhtiöt, opiskelija-asuntolat ja asunto-osakeyhtiöt. PULSE-järjestelmän avulla lukitukseen liittyvät kustannukset pysyvät matalana digitaalisen hallinnan avulla.

Olemassa oleva lukitus voidaan päivittää ABLOY PULSE-järjestelmäksi vaihtamalla vain avainpesät. Lisäksi varmuuslukot ja riippulukot on mahdollista sarjoittaa omalle avaimelle, jolloin poistuu tarve hankkia useita avaimia. Lukkokeskus auttaa suunnittelemaan lukituksen uudistamisen järkevästi ja sujuvasti.

Ominaisuudet

Helppo hallinnointi etänäParistoton ja kaapelitonHelppoa kulkemistaHuippuluokan turvallisuusTehokas käyttöönotto avainpesien vaihdollaKadonneen avaimen voi poistaa

Turvallinen, huoleton ja ekologinen lukko

ABLOY PULSE on lukitus- ja kulunhallintajärjestelmä, jossa turvallisuus, huolettomuus ja ekologisuus yhdistyvät joustavaksi kokonaisuudeksi – lukitusjärjestelmäksi, jossa avaimet ja lukot kommunikoivat keskenään. Se mahdollistaa helpon hallinnoinnin pilvipalvelun kautta, ja huippuluokan digitaalinen salaus- teknologia nostaa turvallisuuden kokonaan uudelle tasolle.
Ota yhteyttäPyydä tarjous

ABLOY PULSE lukot ja avaimet - kestävä investointi

ABLOY PULSE on kestävä investointi, joka on valmiina laajentumaan ja vastaamaan myös tulevaisuuden vaatimuksiin. Se tuottaa itse oman energiansa ja PULSE-avaimen viimeistelty muotoilu tarjoaa aina huolettoman käyttökokemuksen. LED-indikaatio ilmoittaa käyttäjälle kulkuoikeuden. Asukkaan PULSE-avaimelle voidaan antaa käyttöoikeus kaikkiin asukkaan käyttämiin lukkoihin, kuten asunnon ja varaston oveen tai esimerkiksi pesutuvan oveen.

Kadonneet avaimet voi poistaa etänä

Kadonneet avaimet voidaan poistaa nopeasti etänä ja säästytään uudelleensarjoitukseen liittyviltä kustannuksilta. PULSE-lukitusjärjestelmän turvallisuuden takaa ASSA ABLOY -konsernin kehittämä patentoitu ja standardoitu SEOS® teknologia. Pilvipalveluna toimiva järjestelmä takaa mahdollisuuden reagoida muuttuviin tarpeisiin myös tulevaisuudessa.