ABLOY Protec2 CLIQ -lukitusratkaisu

ABLOY CLIQ -avaimella voi avata sekä mekaanisia ABLOY-lukkoja että ABLOY CLIQ -järjestelmän elektromekaanisia lukkoja, joten koko järjestelmää ei tarvitse päivittää elektroniseksi.

Järjestelmän hallinta onnistuu etänä selainpohjaiselta CLIQ Web Manager -palvelimelta. Näin oikeuksien muuttaminen ja hallinnointi hallittua ja tehokasta. Yhdistämällä ABLOY CLIQ ja ABLOY OS -järjestelmät hallinnointi muuttuu entistä selkeämmäksi ja yksinkertaisemmaksi päivittäisellä tasolla.

ABLOY CLIQ-järjestelmän korkean tason turvallisuus tekee siitä täydellisen ratkaisun mm. oppilaitoksiin, julkisiin tiloihin, sairaaloihin, tuotantolaitoksiin ja esimerkiksi teleoperaattorien käyttöön. Voit hallita avaimia, lukkoja ja kulkuoikeuksia tien päältä ja etänä yhdellä käyttöliittymällä. Järjestelmä kerää kulkurekisteriä, jonka avulla näkee missä ja milloin mitäkin avainta käytetään.

ABLOY CLIQ Connect -mobiilisovelluksen ja -avainten käyttö on kätevää älypuhelinratkaisulla. Kulkuoikeudet voi päivittää langattomasti, missä ja milloin tahansa mobiilisovelluksella ja Bluetooth-näppäimellä.

Ominaisuudet

EtähallintaKorkean tason turvallisuusÄlypuhelinohjausABLOY OS -yhteensopiva