ABLOY EASY -lukitusjärjestelmä

Vuoteen 2040 ulottuva patentti antaa turvaa pitkälle tulevaisuuteen. Patentoitu lukitusjärjestelmä mahdollistaa sen, että avaimien määrää on mahdollisuus kontrolloida tarkasti, sillä ABLOY EASY -avaimia voi tilata tehtaalta vain valtuutetun lukkoliikkeen toimesta. Lisäavaimien ja sarjanmuutosten tilaamista varten tarvitsee lukoston mukana toimitetun avainkortin.

Jokaisessa ABLOY EASY -avaimessa on yksilöllinen QR-koodi, mikä mahdollistaa luotettavan avaintenhallinnan. Avaimeen on mahdollista lisätä myös oma leimaus, joka kaiverretaan tehtaalla laserilla. Suurempi avainlehti ja symmetrinen muotoilu tekevät avaimen käytöstä mielekästä ja ABLOY EASY -avain onkin edeltäjäänsä verrattuna esteettömämpi. Avaimeen on saatavilla tyylikäs värimerkki tällä hetkellä neljässä pirteässä värissä: sininen, violetti, punainen ja oranssi.

Myös kestävä kehitys on otettu huomioon ABLOY EASY -tuotteiden materiaaleissa. Tuotteet on suunniteltu kestämään pitkään ja elinkaaren lopussa valtuutettu lukkoliike huolehtii kaikki metalliosat uudelleen käytettäväksi. Käyttölukkojen lisäksi ABLOY EASY -tuoteperhe kattaa myös muut lukitustarpeet kuten varmuuslukko, riippulukko ja kalustelukko.

Ominaisuudet

Uusi mekaaninen lukitusratkaisuKestävä kehitys huomioitu koko elinkaaressaAvaimen symmetrinen muotoiluPatentti voimassa vuoteen 2040