Töölön Kesäkadun Lukitusurakka

Lukkokeskus Konserniin kuuluva Uudenmaan Lukitus ja Murtosuojaus suunnitteli ja toteutti Auratum Asuntojen Töölön Kesäkadun arvokohteen lukituksen ja kulunhallinnan.

Tässä kiinteistön kehitysprojektissa arkkitehtonisesti arvokas ja uniikki rakennus, entinen Yleisradion toimitalo, kunnostettiin moderneiksi asunnoiksi. Vaikka kiinteistö koki suuren muutoksen, saneeraus toteutettiin talon historiallista henkeä kunnioittaen. Asunnot valmistuivat joulukuussa 2022.

Lukitusjärjestelmäksi valittiin ilOQ S5-kulunhallintajärjestelmä, koska rakennuttajalla oli jo aiempia hyviä kokemuksia ensimmäisen sukupolven S10-järjestelmästä. Kokonaisuuteen kuuluu lähes 800 lukkoa sekä kulunvalvontaovia. Myös aputilojen kääntöovikoneistot kuuluivat urakkaan ja niihin ratkaisuksi valittiin Dormakaban ED250 kääntöovikoneisto.

Projektiin osallistui Uudenmaan Lukitus ja Murtosuojaukselta 4-5 henkilöä aina tarpeen mukaan projektin vaiheesta riippuen. Projektia vetänyt Kai Engström kertoo olevansa etuoikeutettu, kun on saanut olla mukana tämän legendaarisen rakennuksen lukitus- ja turvasuunnittelussa ja toteutuksessa alusta loppuun asti.

Uudenmaan Lukitus ja Murtosuojaus sekä koko Lukkokeskus Konserni kiittää luottamuksesta. Olemme ylpeitä, että olemme saaneet olla mukana tässä hienossa projektissa.

Kauniaisten kirkko

Lukkokeskus  suunnitteli ja toteutti Kauniaisten kirkon lukitusuudistuksen. Lukitusjärjestelmäksi tähän 120:n …