Asunto Oy Helsingin Strömbergintie 8

Lukkokeskus  suunnitteli ja toteutti Asunto Oy Helsingin Strömbergintie 8:n lukituksen ja kulunhallinnan uudistuksen yhdessä Isännöintipalvelu Priman Oy:n kanssa. Tähän hyvin hoidettuun, jopa 300 lukon, taloyhtiöön valittiin lukitusjärjestelmäksi ABLOY PULSE. Yhtiön koosta johtuen tilaajalla oli lähtökohtana elektromekaaninen järjestelmä, jota on helppo hallita ja muokata kiinteistön tarpeen mukaan.

ABLOY PULSE -lukitusjärjestelmään yhdistettiin ABLOY ENTRY -kulunhallinta siten, että avain toimii myös porrasulko-ovien lukijoissa etäavaajana. Digitaalisen järjestelmän avulla kulkuoikeudet voidaan ohjelmoida lukkoihin ja avaimiin joustavasti ja käyttäjien tarpeiden mukaisesti. Kulkuoikeuksia voi myös muuttaa helposti pilvipalvelun avulla. Lukkokeskus palvelee jatkossakin taloyhtiötä ylläpitämällä järjestelmää sekä kulkuoikeuksia.

Lukkokeskus ja Isännöintipalvelu Priman Oy ovat tehneet yhteistyötä ennenkin. Asiantuntevan isännöintitoimiston kanssa räätälöimme asiakkaalle modernin ja turvallisen ratkaisun, joka palvelee asukkaiden tarpeita joustavasti.

Kiitos myös ABLOY yhteistyöstä!

 

Hartwall

Oy Hartwall Ab on yksi Suomen suurimmista juomavalmistajista. Hartwallin tuotantolaitos …

Kauniaisten kirkko

Lukkokeskus  suunnitteli ja toteutti Kauniaisten kirkon lukitusuudistuksen. Lukitusjärjestelmäksi tähän 120:n …