Lukkoliike Oulu

ma-pe 7-16 | päivystys 24h

Lukkokeskus Oulu Oy
Kempeleentie 9
90400 Oulu

Abloy- ja iLOQ-valtuutettu lukituksen ja turvan osaaja

Työtilaukset

Työtilausten osalta pyydämme ottamaan yhteyttä myymäläämme puhelimitse tai sähköpostilla. Päivystys 24h Oulun seudulla vuoden jokaisena päivänä.

Tarjouspyynnöt

Tarjouspyynnön voit tehdä verkossa tai ottamalla yhteyttä: aapo.lepisto@lukkokeskus.fi, Puh: 050 306 3982

Laskutustiedot Oulu

 

24h 0201 24 24 44Pyydä tarjousoulu@lukkokeskus.fi

Lukkoliike ja lukkoseppäpäivystys Oulussa

Lukkokeskus Oulu on Oulun Limingantullissa toimiva ammattitaitoinen ABLOY- ja iLOQ-valtuutettu lukkoliike ja turvatekniikan erikoisliike. Olemme myös YALE-partnerIliike.

Lukkokeskus Oulun lukkosepät palvelevat kotitalouksia ja yritysasiakkaita aina avaimista ja yksittäisen lukon tarpeista laajoihin lukitus- ja turvallisuusratkaisuihin asti. Lukituksen lisäksi tarjoamme kattavat ratkaisut myös kulunvalvontaan, videovalvontaan ja murtosuojaukseen. Päivystävä lukkoseppä palvelee Oulun talousalueella sekä tarvittaessa kauempanakin aina pohjoista myöten.

Oulun ympäryskunnat, esimerkiksi Hailuoto, Ii, Kempele, Liminka, Lumijoki, Muhos, Tyrnävä ja Utajärvi ovat palvelumme piirissä ripeästi. Oulun lukkoliikkeemme kautta pystymme palvelemaan asiakkaita myös koko Pohjois-Suomen alueella. Teemme ammattitaitoiset suunnitelmat ja tarjoukset isoihin ja pieniin kohteisiin. Ota yhteyttä!

Päivystävä lukkoseppä Oulu

Päivystävä lukkoseppämme palvelee 24h vuoden jokaisena päivänä Oulun talousalueella sekä tarvittaessa kauempanakin aina pohjoista myöten. Meillä on mahdollisuus lähettää lukkoseppä paikalle vaikka heti. Puhelimeen vastaa aina lukkoalan ammattilainen 24/7.

Asiakaslähtöinen ja luotettava lukkoliike Oulussa

Lukkojen ja muiden turvallisuuteen liittyvien ratkaisuiden hankkiminen voi tuntua hankalalta. Erilaisia tuotteita ja ratkaisuita on paljon tarjolla. Lukkokeskus Oulu ratkaisee asiakkaan turvallisuustarpeen oikealla ja järkevällä kokonaisuudella.​

Autamme valitsemaan oikeat ja sopivat lukot ja muut turvatuoteratkaisut niin koteihin kuin suurempiin kiinteistöhinkin. Asentajamme asentaa tuotteet valmiiksi ja voi vielä paikan päällä tehdä suosituksia turvallisuuden parantamiseksi.​

Moni toivoo kiinteistöönsä toimivan lukon ohella lisäturvaa turvalukoista, valvontakameroista, kulunvalvonnasta tai hälytysjärjestelmistä. Lukkokeskuksen Oulun ammattilaiset suunnittelevat ja asentavat turvajärjestelmät aina valmiiksi niin, että ne toimivat luotettavasti ja varmasti.

Lukkosepillämme ja turva-asentajillamme on oman koulutuksemme lisäksi kattava Abloy-koulutus sekä turvasuojaajakortti. Näin varmistamme, että asiakkaan ratkaisun asentaa alan vankka ammattilainen. Ota meihin yhteyttä, ratkaisemme tarpeesi ammattitaidolla Oulun seudulla.

Lukitus- ja turvallisuusala modernisoituu

Digitalisaation ja teknologisen kehityksen myötä lukitus-ja turvaratkaisut ovat kehittyneet ja niiden hallinta helpottunut huomattavasti. Turvallisuus on kehittynyt lukkojen ja hälytysjärjestelmien kehittyessä, mutta myös helpomman ja luotettavamman avainhallinnan myötä.​

Modernit sähköiset lukitusvaihtoehdot eli älylukot mahdollistavat kotien joustavan kulunhallinnan sekä seurannan. Älylukkojen avulla voi antaa vaikkapa väliaikaisen pääsyn huoltomiehelle. Kodin ovien liikenteen seuranta onnistuu mobiilisovelluksella. Perheessä ei enää tarvitse kantaa huolta kadonneista avaimista. Älykodissa turvaa lisää järjestelmään liitettävät valvontakamerat sekä muut hälytysjärjestelmät.

Yrityksille ja suuremmille kiinteistöille moderni turvallisuusratkaisu tarkoittaa entistä helpompaa tapaa hallinnoida avaimia ja kulkua. Elektromekaaniset lukostot voidaan yhdistää saumattomasti kulunvalvontajärjestelmiin tai erilaisiin avaimettomiin lukkoihin kuten koodilukkoihin. Pääsyn hallinta on joustavaa ja esimerkiksi kadonnut avain voidaan poistaa ja korvata uudella saman tien.

Oulun Lukkokeskuksen ammattilaiset auttavat rakentamaan älykkään ratkaisun, joka toimii asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Ota yhteyttä!​

Lukkokeskus on Finanssiala ry:n ja vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoseppäliike ja murtohälytysjärjestelmiä toimittava yritys.

Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää liiketapaa ja murtosuojausohjeita sekä käyttämään vain hyväksyttyjä laitteita. Palveluksessamme on sekä ammattitutkinnon että vakuutusyhtiön kokeen suorittaneita lukkoseppiä.