Lukkoliike Kittilä

ma-pe 9-17 | päivystys

Jaskan Rookki
Valtatie 41
99100 Kittilä

Tarjouspyynnöt ja yhteydenotot

Palvelemme Kittilän seudulla nimellä Jaskan Rookki. Ota meihin yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse. Tarjouspyynnön voi jättää myös verkossa.

Päivystyspalvelu palvelee kiireellisissä asioissa myös Kittilän seudulla. Soita: 016 561 888.

 

 

016 561 888Pyydä tarjousinfo@jaskanrookki.com

Lukkoliike Kittilässä

Jaskan Rookki on Kittilässä toimiva ammattitaitoinen ABLOY- ja iLOQ-valtuutettu lukkoliike ja turvatekniikan erikoisliike. Olemme myös YALE-partnerIliike. Jaskan Rookki on osa Lukkokeskus-konsernia.

Jaskan Rookin lukkosepät palvelevat kotitalouksia ja yritysasiakkaita aina avaimista ja yksittäisen lukon tarpeista laajoihin lukitus- ja turvallisuusratkaisuihin asti. Lukituksen lisäksi tarjoamme kattavat ratkaisut myös kulunvalvontaan, videovalvontaan ja murtosuojaukseen.

Palvelemme asiakkaita koko Pohjois-Suomen alueella. Teemme ammattitaitoiset suunnitelmat ja tarjoukset isoihin ja pieniin kohteisiin. Ota yhteyttä!

Päivystävä lukkoseppä palvelee kiireellisissä asioissa Kittilän seudulla

Lukkoseppäpäivystys palvelee kiireellisissä asioissa Kittilän seudulla joka päivä. Meillä on mahdollisuus lähettää lukkoseppä paikalle vaikka heti. Puhelimeen vastaa aina lukkoalan ammattilainen 24/7.

Asiakaslähtöinen ja luotettava lukkoliike Kittilässä

Lukkojen ja muiden turvallisuuteen liittyvien ratkaisuiden hankkiminen voi tuntua hankalalta. Erilaisia tuotteita ja ratkaisuita on paljon tarjolla. Jaskan Rookki ratkaisee asiakkaan turvallisuustarpeen oikealla ja järkevällä kokonaisuudella.​

Autamme valitsemaan oikeat ja sopivat lukot ja muut turvatuoteratkaisut niin koteihin kuin suurempiin kiinteistöhinkin. Asentajamme asentaa tuotteet valmiiksi ja voi vielä paikan päällä tehdä suosituksia turvallisuuden parantamiseksi.​

Moni toivoo kiinteistöönsä toimivan lukon ohella lisäturvaa turvalukoista, valvontakameroista, kulunvalvonnasta tai hälytysjärjestelmistä. Jaskan Rookin ammattilaiset suunnittelevat ja asentavat turvajärjestelmät aina valmiiksi niin, että ne toimivat luotettavasti ja varmasti.

Lukkosepillämme ja turva-asentajillamme on oman koulutuksemme lisäksi kattava Abloy-koulutus sekä turvasuojaajakortti. Näin varmistamme, että asiakkaan ratkaisun asentaa alan vankka ammattilainen. Ota meihin yhteyttä, ratkaisemme tarpeesi ammattitaidolla Kittilän seudulla.

Lukitus- ja turvallisuusala modernisoituu

Digitalisaation ja teknologisen kehityksen myötä lukitus-ja turvaratkaisut ovat kehittyneet ja niiden hallinta helpottunut huomattavasti. Turvallisuus on kehittynyt lukkojen ja hälytysjärjestelmien kehittyessä, mutta myös helpomman ja luotettavamman avainhallinnan myötä.​

Modernit sähköiset lukitusvaihtoehdot eli älylukot mahdollistavat kotien joustavan kulunhallinnan sekä seurannan. Älylukkojen avulla voi antaa vaikkapa väliaikaisen pääsyn huoltomiehelle. Kodin ovien liikenteen seuranta onnistuu mobiilisovelluksella. Perheessä ei enää tarvitse kantaa huolta kadonneista avaimista. Älykodissa turvaa lisää järjestelmään liitettävät valvontakamerat sekä muut hälytysjärjestelmät.

Yrityksille ja suuremmille kiinteistöille moderni turvallisuusratkaisu tarkoittaa entistä helpompaa tapaa hallinnoida avaimia ja kulkua. Elektromekaaniset lukostot voidaan yhdistää saumattomasti kulunvalvontajärjestelmiin tai erilaisiin avaimettomiin lukkoihin kuten koodilukkoihin. Pääsyn hallinta on joustavaa ja esimerkiksi kadonnut avain voidaan poistaa ja korvata uudella saman tien.

Jaska Rookin ammattilaiset auttavat rakentamaan älykkään ratkaisun, joka toimii asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Ota yhteyttä!​

Lukkokeskus on Finanssiala ry:n ja vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoseppäliike ja murtohälytysjärjestelmiä toimittava yritys.

Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää liiketapaa ja murtosuojausohjeita sekä käyttämään vain hyväksyttyjä laitteita. Palveluksessamme on sekä ammattitutkinnon että vakuutusyhtiön kokeen suorittaneita lukkoseppiä.