Låsaffären i Vasa

må 9-17, ti-fre 8.30-16.30 | dejour 10-22

Lukkokeskus Vasa
Glimmervägen 1
65300 Vasa

Lås Vasa är nu Lukkokeskus Vasa!

Butik och kundtjänst: 0201 24 24 64
Dejour må-fre 17-22 / lör-sön 10-22: 044 319 5700
Kontakt och offertfrågan: vaasa@lukkokeskus.fi
Nyckelbeställningar: avaintilaukset.vaasa@lukkokeskus.fi
Nyckelhantering: avainhallinta.vaasa@lukkokeskus.fi

Kontaktpersoner

Projekt: Vikke Katajisto, vikke.katajisto@lukkokeskus.fi, 044 319 5714
Reparation och installation: Miika Tuomikoski, miika.tuomikoski@lukkokeskus.fi, 044 319 5716

Vi betjänar dig på finska, svenska och engelska.

 

Dejour: 044 319 5700Begär offertvaasa@lukkokeskus.fi

Våra tjänster

Reparation, underhåll och installation av låsABLOY nycklariLOQ nycklarNyckeltjänsterNyckelförvaltningÅtkomstkontrollDörrautomatikLarmsystemÖvervakningskamerorSäkerhetslåsSmartlås och IoT -produkterFönsterbeslag, gångjärn och spanjoletterGraverade skyltar, trappuppgångstavlor och bytesbokstäverNyckelskåp, kassaskåp och låsta förvaringslösningar

Låsaffär och låssmedsarbeten i Vasa

Oy Lukko Vaasa – Lås Vasa Ab är nu Lukkokeskus Vasa! Samma bekanta proffs betjänar dig på Glimmervägen 1, i Stenhaga.

Lukkokeskus Vasa är en komplett lås- och säkerhetbutik som är verksam i Vasa med omnejd. Vi är en professionell Abloy- och iLOQ-auktoriserad låsbutik, Yale-partner, samt godkända av försäkringsbolag som installatör av lås, övervakningssystem samt inbrottslarm.

Våra låssmeder betjänar privatkunder såväl som företagskunder, med allt ifrån nycklar och individuella lås till större omfattande projekt. Förutom låsning erbjuder vi även heltäckande lösningar för passerkontroll, videoövervakning och inbrottsskydd.

Kontakta oss, vi gör en professionell planläggning och erbjuder helhetslösningar för både stora och små fastigheter.

I vår butik svarvar vi nycklar och serie-sätter lås till din egen Abloy-nyckel medans du väntar. Vi har ett omsorgsfullt sortiment av lås, beslag, dörrtrycken, fönsterbeslag samt alla tänkbara relaterade produkter till detta. Utöver lås och nycklar erbjuder vi också graverade skyltar, kameraövervakning, larm, smartprodukter och mycket annat!

Lås och beslag

Hos oss hittar du lås och beslag från flera kända märken samt för de flesta typer av ändamål.

  • ABLOY lås för egnahemshus samt individuellt utformade låsscheman för fastigheter. Välj själv färg på beslag enligt eget önskemål.
  • Mekaniska lås samt låskistor från ABLOY, ASSA, Dorma m.fl.
  • Elektromekaniska låskistor av hög kvalitet från ABLOY, samt elektromekaniska motbleck från STEP, för exempelvis fastighetens entré-dörr.
  • iLOQ, moderna lås och nycklar som fungerar med självgenererad elektricitet! iLOQ har skapat ett smart låssystem som ger användaren mervärde: hög säkerhet och ett enkelt passersystem kombinerat med konkurrenskraftiga kostnader under hela livscykeln.
0201 24 24 64Begär offert

Åtkomstkontroll

Automatiserad åtkomstkontroll samt el-lås ger praktiska lösningar och säkerställer en bekymmersfri drift. Passagessystem och kodlås finns både för stora och små fastigheter, för arbetsplatsen, bostadsbolaget samt till egnahemshuset. Istället för att ha ett passivt system så kan du ha automatiserad drift av dörrar, slå in koden vid trappuppgången och välkommen in!

  • Axema eller iLOQ kodlås tillsammans med el-mekanisk låskista från Abloy samt dörrautomatik från Dorma ger säker drift för till exempel ett företag.
  • Smartlås från Yale, -Specifikt designat för barnfamiljer i egnahemshus, eller för exempelvis Airbnb. Den digitala världen knackar på dörren, så varför inte öppna den digitalt, på ett smart och smidigt sätt?
  • Callock – Ring ett samtal och dörren öppnas! Denna lösning är perfekt för exempelvis grindar, publika toaletter och många andra situationer där alla bör få åtkomst, men mot en mindre betalning.
0201 24 24 64Begär offert

Övervakningsprodukter

Övervakningsprodukter – Kameraövervakning, larmsystem och passagekontroll

  • Larmsystem och smarta produkter  från Yale, Ajax och DSC. Styr larmsystemet, eller varför inte hela huset med smarta produkter, trådlöst!
  • Övervakningskameror från Reolink, Yale och Dahua. Trådlösa system med bild streamad direkt till mobiltelefonen eller större system för företag med sparande hårddisk.
  • Passagekontroll från Abloy Entry, Axema och iLOQ. Se historik, vem som har tillgång, begränsa tillgång, lägg till, ta bort. Enkelt!
0201 24 24 64Begär offert

Port- och dörrautomatik

Automatisering säkerställer smidigt tillträde till dörrar och portar. Mycket praktiskt för exempelvis äldreboenden och rullstolsbundna, men också för affärsutrymmen, sjukhus, industrier och trappuppgångar i fastigheter. Kombinera Dorma dörrautomatik med exempelvis rörelsesensor, fjärrkontroll och öppningsknapp från insidan.

0201 24 24 64Begär offert

Nyckelförvaltning

Modern nyckelhantering och förvaring med hög säkerhet!

Effektiv service och tryggad förvaltning av nycklar och övrigt material i skyddat och övervakat rum med brandklassade säkerhetsskåp. Uppföljning och katalogisering av hela låssystem med låsscheman och smidig betjäning vid beställningar av extra nycklar eller ändringar i låsschemat.

Vid förfrågningar gällandes nyckelförvaltningen, kontakta oss på:

Skicka e-post0201 24 24 64

Låssmed dejour må-fre 17-22, lör-sön 10-22

I brådskande fall betjänar vår dejourerande låssmed i Vasaregionen vardag 17-22 och i veckosluten 10-22. I telefonen svarar dig alltid en yrkeskunnig låssmed!

Pålitlig låssmed med schysst kundservice i Vasa

Att skaffa lås och andra säkerhetsrelaterade lösningar kan kännas som att ta sig fram i en djungel.
Det finns många olika produkter, standarder och lösningar tillgängliga.
Lukkokeskus Vasa löser kundens säkerhetsbehov med rätt produkter på rätt plats.

Vi hjälper dig att välja passande lås och andra säkerhetsprodukter för både bostäder och större fastigheter.
Våra montörer installerar produkterna och kan ge ytterligare rekommendationer på plats för att förbättra säkerheten.​

Förutom ett brukslås brukar många välja att också installera exempelvis säkerhetslås, övervakningskamera, passerkontroll eller larmsystem. På senare tid har även smartlås från Yale så som Linus och Doorman ökat kraftigt i efterfrågan.

Lukkokeskus Vasas proffs designar och installerar alltid säkerhetssystemen så att de fungerar tillförlitligt och säkert.

Utöver yrkesskickligheten har våra låssmeder och säkerhetsinstallatörer en omfattande Abloy-utbildning och säkerhetsskyddarkort utfärdat av polisinrättningen. Allt för att säkerställa att du kan lita på vår personal.

Kontakta oss så löser vi dina behov med professionalism i Vasaregionen.

Lås- och säkerhetsbranschen moderniseras

Med digitaliseringen och den ständiga tekniska utvecklingen har lås- och säkerhetsprodukterna samt hanteringen av dessa blivit mycket enklare.

Säkerheten har förstärkts för lås och nycklar, och larm- samt övervakningsprodukterna har blivit smidigasre att använda. Med introduktionen av iLOQ och Yales smartlås har  också nyckelhanteringen samt passersystemen blivit märkbart lättare för konsumenten att använda.​

Moderna elektroniska låsmöjligheter, det vill säga smarta lås, möjliggör flexibel passerkontroll och övervakning av bostäder. Med hjälp av smarta lås kan du till exempel ge tillfällig åtkomst exempelvis till elektrikern eller sotaren. Du kan övervaka trafiken på bostadens dörrar med mobilapplikationen. Familjen behöver inte längre oroa sig för borttappade nycklar eller om dörren lämnades olåst. Säkerhetskameror samt larm kopplade till samma system ger ytterligare säkerhet i ett smart hem.

För företag och större fastigheter innebär en modern säkerhetslösning ett ännu enklare sätt att hantera nycklar och åtkomst. Elektromekaniska lås kan kopplas sömlöst till passersystem eller olika nyckellösa lås som kodlås. Åtkomsthanteringen är flexibel och till exempel kan en borttappad nyckel tas bort och ersättas med en ny direkt.

Lukkokeskus Vasas proffs hjälper till att bygga en intelligent lösning som fungerar efter behov och önskemål.

Hör av dig!

 

 

 

 

Lukkokeskus on Finanssiala ry:n ja vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoseppäliike ja murtohälytysjärjestelmiä toimittava yritys.

Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää liiketapaa ja murtosuojausohjeita sekä käyttämään vain hyväksyttyjä laitteita. Palveluksessamme on sekä ammattitutkinnon että vakuutusyhtiön kokeen suorittaneita lukkoseppiä.